Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj...
navážu na předchozí přízpěvky ohledně "vyžrání" listů...
asi před týdnem se mi objevilo něco podobnýho, ale v mnohem intenzivnější formě... přikládám foto
nevím, jestli je to škůdce, nebo nějaký typ plísně...moc prosím o radu
Původní příspěvek od gorgano Ahoj...
navážu na předchozí přízpěvky ohledně "vyžrání" listů...
asi před týdnem se mi objevilo něco podobnýho, ale v mnohem intenzivnější formě... přikládám foto
nevím, jestli je to škůdce, nebo nějaký typ plísně...moc prosím o radu
No to ti tam taky musi něco běhat ,nebo lézt , vypada to taky na nejakou píďalku , podivej se po kytce , nejlepší je ji vzit za kvetinač a podivat se zespoda proti světlu , jestli tam neco je tak to uvidiš proti světlu , teda aspon tu housenku , cau
Tak to byla opravdu píďalka... svině už byla úplně přežraná zelená a ohromná až jsem se lekl... hned putovala potrubní poštou rovnou do septiku
Díky moc
Původní příspěvek od gorgano Tak to byla opravdu píďalka... svině už byla úplně přežraná zelená a ohromná až jsem se lekl... hned putovala potrubní poštou rovnou do septiku
Díky moc
Čau!
Mám problém s listama po celé rostlině (většinou to napadá starší, až středně staré listy [NE NOVÉ]). trvá to už asi 2 týdny. Nejdřív jsem myslel, že je to z velkého horka, ovšem poslední týden jsem sluníčko neviděl a přesto se problém nelepší. Vypadá to jako přelití nebo přehnojení, ale hnojim Plagronem Alga-Grow podle návodu a děr na odtékání přebytečné vody mám na spodu kýble dost. Moc prosím o radu
Hlavo myslíš,že vápník?asi jo v poslední době to trošičku přechlastávám tu kytku a asi ´je přelitá a změnilo se ph,dá se to něak rychle napravit?posílám ještě foto jak ty listy vypadaj pro kontrolu ,děkuji
Naposledy upravil undergroundman 30-07-2010 v 09:42 AM