Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ha ha, to same s BCuzz a inymi 'lepsimi' hnojivami. Tazko to zhrnut do jedneho prispevku.
Ozaj, Jebat, AHcko fakt dokaze samo upravovat pH? O tom som este nepocul... To akoze to das to pH neupravenej vody a ono sa to samo upravi na spravne pH? pochopil som to spravne ?
Tak hnojivo bude následující-papouščí trus,holubí trus a takové tabletové hnojivo co jsem našel doma jmenuje se to Silvanix Forte a je to ekologický a hodnoty Dusík-min.17,5%,Fosfor-min17,5%,Draslík-min17,5% a Hořčík min9,0%.Možná přibydě ještě netopířý guano.
Tímto hnojivem nejdříve než zasadim kytky proleju zem a pak budu hnojit až za 3 týdni po přesazení do zeminy,pak už jen tak 1 za 14dní zaleju.Ještě chci pořídit na květ od Plagronu Alga Bloom,budu potom informovat až zasadim zdar Vyhulda
Zdar všem.
Chci se zeptat jaké hnojiva by jste mi doporučili pro malou skříňku, takže nijak cenově náročné.
Slyšel jsem, že na růst je vhodný Wuxal Super a na květ OBM.
Chci se zeptat, jestli neznáte nějakou lepší alternativitu za stejnou, nebo mírně vyšší cenu k těmto hnojivům, a nebo jsou za tu cenu asi nej.
Jo a ovlivňuje nějak zásadně to OBM výslednou chuť apod. ?
MiniGrow: Rozmejšlel jsem se stejně jako ty když jsem chtěl skončit s kristalonem, grower jsem kvůli tomu pročítal dost důkladně a vyřešil jsem to takhle(doufám že dobře):
Wuxal+OBM
+Vermesfluid - www.ekovermes.cz nebo tady hledání. Ve stručnosti: čistě bio, enzymy/růst stimulátory, Hořčík kterej ve wuxalu chybí, dá se použít i těsně před sklizní, působí preventivně proti některejm škůdcům a plísním... a je to za pajdičku
Tak se o tom vermesfluidu trochu rozepíšu, ikdyž na výše uvedeném odkaze toho píšou docela dost a stejně to částečně opíšu.
Je to výtažek z vermikompostu což je produkt z působení kalifornských žížal (vermikompost někdo míchá do substrátu). Obsahuje stimulátory růstu, enzymy, humusové látky a v menším množství i základní živyny. Působí preventivně proti plísním a některým škůdcům.
Obsahuje i hořčík což je stopový prvek který ve wuxalu chybí. Nemá ochrannou lhůtu - to znamená že se může přestat používat až těsně před sklizní. Pro víc informací se drž toho co jsem napsal výše.
PH si to chce hlídat, ale wuxal i vermesfluid jsou spíše zásaditý.
Ja som zatial daval iba kadejake priprodne sracky (moc dobre , ale tento rok chcem ist do niecoho "znackoveho" a tak kupujem od Plagronu Alga Wush, Alga Blute, Phytamin, tak potom uvidim,co sa viac vyplati
Je to na chuti hodne poznat? Chci si letos zaexperimentovat, budu mit vic policek, tak zkusim kazdy hnojit necim jinym, uvidime co ktery hnojivo provede.
Keep your brain safe.
Mama mi poradila, ze bych mel vysadit. Mama je mama, nechal sem si poradit. A nestacil se divit, co vsechno se da sklidit...
Zajímalo by mě, kolik těch slepičáren tam mam dát.Prosim napište mi konkrétně, klik těch hoven s vodou v poměru 1:1 se tam má dát.Jako treba hrst, nebo 10 hrstí a tak.fakt by mě to zajímalo.prosím skuste to tu někdo nějak víc rozepsat i ty poměry.jsem méně chápající.hodně mě to trápí, tak ještě jednou prosím.a předem díky.
Původní příspěvek od bláca Zajímalo by mě, kolik těch slepičáren tam mam dát.
Do dvacetilitrové plastové, nebo dřevěné nádoby vhodíme cca pět vrchovatých lopat ptačího trusu, zalijeme odstátou, či dešťovou vodou a necháme kvasit tři neděle, opět často mícháme, vzniklou hnojůvku ředíme v poměru 1:30 a zaléváme jednou za čtrnáct dní. a to pouze do konce srpna, pak již necháme kytičky dozrávat bez hnojení a zálivky ještě asi čtrnáct dní až šest neděl.
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář