Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
To Se7eN: Celkem ve stejné době květu, jako u tebe, mi začal žloutnout Cheese. Nejdřív některé spodní lístky se začaly stáčet dolů, žloutnout a usychat. Potom se to začalo posouvat do středu a nahoru k palicím. Teď cca za 14 dnů budu sklízet, takže to snad nějak doklepu. "Výhoda" je, že před sklizní nebudu muset otrhávat listy....protože tam skoro žádné nebudou:-).....čím to je?...to kdybych věděl. Jedu druhé kolo s Cheesem a toto mi v prvním kole nedělal. Pročetl jsem na Growerovy snad všechny thready o nemocích rostlin a ve výsledku jsem z toho jenom zmatenější. Co mě napadlo jako první...málo dusíku, hnojivo na květ ho údajně mívá míň. Pak se na některých listech (ne úplně žlutých) začaly objevovat suché nekrotické skvrny....řekl jsem si, že jsem to přehudroval s hnojivem...dvakrát jsem kytky zalil jenom vodou se sníženým Ph. Pak jsem získal dojem, že jsem to moc přechlastal...tak jsem to nechal pořádně proschnout....a teď...(světě div se) jsem dospěl k tomu, že důvodem mohlo být nedostatečné zalití:-)....Nicméně to asi nebude tvůj problém.
If You Want To Fuck The Sky, Teach Your Cock To Fly!
hoši kdy vam konecne dojde ze je to uplne normalní ? kytka si bere ziviny z listu ktere soustředí na qet nasledkem toho nepotřebne listy zezloutnou a uschnou, podobne jako stromy a vetsina rostlin na podzim. co už je žlute otrhejte at se na mrtvých listech nezacne tvorit nejaký nezadoucí zivot a nevymýšlejte kofotiny...
myslím, že to co popisuješ by mělo nastoupit trošku pozděj, než se to stalo mě nebo Se7eNovi s né v takovém množství. Třetí týden květu mi přijde na žloutnutí trošku brzy. V minulém kole jsem jel skoro stejně jak ty...ph jsme neřešil, hnojil s každou zálivkou, neměřil jsem teplotu, neofukoval jsem větrákem a odtah jsem měl puštěný co hodinu a lehce mi žloutla jenom jedna kytka, teď děvčata žloutnou sborově a o dost dřív....už abych sklízel!:-)
If You Want To Fuck The Sky, Teach Your Cock To Fly!
Původní příspěvek od Jan Stihomam To Se7eN: Celkem ve stejné době květu, jako u tebe, mi začal žloutnout Cheese.
citace:
Třetí týden květu mi přijde na žloutnutí trošku brzy
Kde vydíš že mu žloutbou listy, nebo je v květu ? To je naprosto normalní, za par tydnů mu to požere housenka a bude tady znova ..
Listy jen drží vláhu a živiny, proč si myslíš že se nechavají listy i na květu a nestříhají se ? Sklizej jak uznáš za vhodné ty ale tak čí tak ti to zešloutne a odpadne ( Pokud nonstop nehnojíš a nedáváš jim pořád dostatek látek a živin v půdě) ale stejně t to postupně od spoda bude žloutnout a padat ..
biobotanik - kytku máš hezkou a silnou, takové věci neřeš, pokud se to nerozšiřuje. Ještě je možnost že ti to požere housenka,napadnou třásněnky,molice,bekyně, puklice a další havět.
OT posl. maznu
Jan Stihomam
no ono se asi ne nadarmo odjakziva rika ze cím vetsí hlupák tím vetsí zemák , me jede systémek naprosto v cajku mají svetlo teplo vzduch vodu a ziviny niceho moc ani malo vseho tak akorad jako v přírodě. vědu jsem vtom hledal uz dávno studoval skripta fora vselijakou literaturu a vsechno ma neco do sebe a rozhodne mi to rozsirilo obzory ale proc delat veci slozite kdyz je muzu udelat jednoduse a s laskou