Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jsem se konečně rozhodl a objednal od hemcy semena na příští rok:
Early durban (zen seeds)
Deep Chunk x (Eroc x Danish Passion [F2]) (zen seeds)
Mandala #1 (mandala)
No ještě se to rozšířilo o semínka tady z groweru a to:
Lowkiller, E-rocket a asi B52 (vojtaxxx)
Mr. Nice NHS (ghostface)
ještě mám z tohodle roku 3 fem seeds mendocina od ch9 female seeds
Každopádně už se těšim jak malej a jestli seženu rozumnej foťák, tak rozjedu i svuj thread:X
Já bych chtěl tenhle rok konečně pořádně pořešit. Co tim myslim:
1) Kvalitní modely!
-urcite pujdu do rizku. Semena jsou sice fajn, ale je to oser predpestovat(nechci vyvolat bourlivou diskuzi, jenom muj subjektivni pocit) a hlavne bych chtel kvalitní vyselektovaný fenotyp od kteryho vim co cekat. Jen jsem se jeste nerozhodl o kvalitnim rizkari, zatim jsem nemel zrovna pozitivni zkusenost.
- a modely: GWS,SAGE,WW a jeste se mi hlavou honej dalsi jmena. Zatim jsem nad tim konkretne nepremejslel.
2) prekopat polco
- urcite by si to zaslouzilo vetsi diry asi seriznout vetve jednomu stromku aby tak nestinil.
3) dobrou hlinu
- nemam nejakou super zkusenost s "znackovou" zeminou typu plagron,Bcuzz atd. Ale nejspis pujdu do nejakyho klasicky substratu a obohatim ho biohumus a kokofinu(mam ji radsi jak perlit).
4) dobry hnojky
- zatim jsem jel vyhradne na Plagron: Alga grow/bloom + obcasne (uz fakt stary) AH enzymes. a jako postrik cropmax, ale nemely ho pravidelne. A docela spokojenost. Ale docela bych rad zkusil nejakou novou sadu. A v tomhle bode bych chtel poradit. Bohuzel vzhledem k tomu odkud jsem slepicince nebo tak neprichazej v uvahu. Sel bych rad do nejaky sady od jinyho vyrobce. S cim mate vazne lepsi zkusenost ? Premejslim nad Bcuzz, ale nevim nevim jestli nezustat u plagronu.
Edit co jsem se koukal na ty hnojky tak bych asi sel do: B´Cuzz PK 13-14 1 l,B´Cuzz Booster Bio 1 l, B´Cuzz Bio A + B sada 1 l, B´Cuzz Bloom Stimulator 500 ml a premejslim jestli se oplati Atazyme nebo zamek+klic od Bcuzz
tak ja uz mam doma od celna z G semena asi 15x E-Rocket , 10xLow-Killer , 5x B-52 a asi kupim origo Durban od DP ale skusim tohto roku Feminizovane semena (5kusov)