Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
raz ked sme hrali hakys , o dvanstej na obed , bolo pekne slnecne pocasie a kamarat {samozrejem zhuleny} ked zacalo na kostole odbijat prave poludnie {mal slnecne okuliare} tak s pokojom zadrel....
" aaaa polnoc.."
dalsi kamos si raz isiel kupit pecivo a ako tak pozera co maju, tak sa zamyslel a ked sa ho spytala predavacka co chce on jej nato...
" polovicny do Bystrice.."
dalsi kamos.. jeho priatelka varila u nas polievku, on normalne cely cas pri nej sedel,vnimal ju ale ked sa ho spytala po 10 min. ci si da polievku tak sa jej spytal " aku polievku? "
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
k.o.h.o.u.t. tak Tvoja hlaska ma velmy potesila,ako matku dvoch deti aj velmy pobavila,..dakujem Ti za nu )
no a mam rada tuto,..
"CO TA NEZABIJE,TO TA POSILNI.."
SOUL HAG,...VERU TAK
..som zenna nevymyslena,..ziadna hyena namyslena..
nedavno sem hulil s kamosem skunk a nejak sem do nej prudil a on jak byl zhuleny tak chtel rict neser me no a misto toho rekl nemer mě...no ja sem myslel ze umru
s kamosem sme kombinovali v hodine ucetnictvi slova, vznikaly neskutecny picoviny prej:
A: ma dati, dal....
B: ma dati, moje mati...
A: ma mati rada da ti
a takovy... bylo toho mrte... ale jako zachvaty neskutecny, nas kantorka malem vyhodila
Před chvílí sem se koukla do zrcadla...a řekla:,, No...vidim hovno..."....Kámoš vedlě mě upa chcal smíchy, mě trvalo než mi to došlo
No teď mě to už tak směšný nepříde...ale v tu chvili to muselo vypadat zvlaštně...nešla mě vytahnout řasa z oka
Полюбила парня я
да оказался без хуя
да на хуя мне без хуя
когда с хуем до хуя