Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Alkohol vs. THC - tráva + alkohol
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
nozdra
Stálý Člen

Karma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% PěstitelskáKarma uživatele nozdra - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

dávám si 4 pivka na pohodu a chuť, pak se vždy smotne nějaká ta máňa a pak buď pokračuji v pití, nebo když mě to strašně nabere, cucám už jen nealko. Holt někdy se to moooc zvrtne a rána jsou velmi krušná:-)

Old Post 14-01-2004 v 14:36 PM
nozdra je offline   Profil uživatele nozdra   Find more posts by nozdra   Foto galerie člena nozdra   Click here to Send nozdra a Private Message   Add nozdra to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Alkohol vs THC Příspěvek č. 82

Alkohol to je metla lidstva. Dříve jsem dost pil jelikož jsem byl trochu pesimista tak jsem si říkal že pár hodin zábavy během opilosti dost dobře vyváží několkanásobně delší čas při kterém je vám blbě bolí vás hlava, jste nevrlý, nevyspalý, atd. Pak jsem objevil marihuanu a úplně jsem přehodnotil svůj systém hodnot a to tak že alkohol považuji za drogu (možná i tvrdou) a THC mě přijde jako normální věc jako třeba čaj. Nevím jak vám ale nikdy po THC nebylo blbě, nikdy jsem se nepozvracel, nevyspal v příkopě, nebyl agresivní, atd, což znamená že poměr času zkouřenosti a doby rekonvalescence je asi tak 3hodiny KU 0:00:01
Tak lidi mějte rozum a vykašlete se na alkohol ze kterýho mimochododem platíte neuvěřitelnou daň a po kterym vám je blbě.

Old Post 17-01-2004 v 21:15 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

Já moc nechlastám, nemám rád ten pocit že se nedokážu ovládat. A Když už piju tak bez hulení jinak je to na hovno, ale zahulit apak si dát na chut pár skleniček červenýho není špatný.

Old Post 16-04-2004 v 18:30 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
iNVADER
Stálý Člen

Karma uživatele iNVADER - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

mno..ja mam celkem lety osvedceny postup, kdy je ta kombinace nejlepsi.....u mne a kamosu to funguje bezvadne....dame tak tri pivka pak si zahulime (kdyz je nalada samozrejme..nejdem prece do hospy se jen za kazdou cenu zmastit..ale hlavne pokecat.-) )..no a pak uz pijem jen houbu..je to kraaasne sladke..asi by jste neverili jak to po tom huleni kraaasne chutna:-).

Old Post 16-04-2004 v 18:52 PM
iNVADER je offline   Profil uživatele iNVADER   Find more posts by iNVADER   Foto galerie člena iNVADER   Click here to Send iNVADER a Private Message   Add iNVADER to your buddy list     Navštiv homepage uživatele iNVADER! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HIND
Stálý Člen

Karma uživatele HIND - 3% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

no ja to mam celkom rad, mozno preto ze viem kolko chlastat a kolko potom hulit,.

1.pivo+nejaky dvrdacik(deci ci dva,zalezi od chuti)
2.praasky
3.to vsetko sa rovna =nadherne uleteny a naficany stav,.
nesmie sa to stym chlastom prehanat kazdy by mal vediet svoju mieru,.
~~~~~~>o(;oO

Old Post 16-04-2004 v 20:57 PM
HIND je offline   Profil uživatele HIND   Find more posts by HIND   Foto galerie člena HIND   Click here to Send HIND a Private Message   Add HIND to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
THC/majk
Nový Člen

Karma uživatele THC/majk - 0% Pěstitelská

Trawa + Chlast Příspěvek č. 86

Jo taky si myslim ze trawa a chlast je fpoho kombinace ale dys se to prezene tak

Old Post 17-04-2004 v 22:02 PM
THC/majk je offline   Profil uživatele THC/majk   Find more posts by THC/majk   Foto galerie člena THC/majk   Click here to Send THC/majk a Private Message   Add THC/majk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Ajajaaaaaaaaaaaaaaj

Old Post 19-04-2004 v 21:59 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Blademan
Nový Člen

Karma uživatele Blademan - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Zkoušel jsem šišky do calvadosu a do absintu a bylo to dost psycho.Dali jsme sklo+1 štamprlku a prostě paráda

Old Post 20-04-2004 v 08:38 AM
Blademan je offline   Profil uživatele Blademan   Find more posts by Blademan   Foto galerie člena Blademan   Click here to Send Blademan a Private Message   Add Blademan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kegi
Stálý Člen

Karma uživatele kegi - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Příspěvek č. 89

Tak zkuste dát brčko nějakýho hustýho modelu třeba Nebulu a na to dejte dvojitýho absinta s redbulem. Půl hodiny na to budete vysmátý a fakt to nejde zastavit, nelze se přestat smát.

Old Post 25-04-2004 v 15:12 PM
kegi je offline   Profil uživatele kegi   Find more posts by kegi   Foto galerie člena kegi   Click here to Send kegi a Private Message   Add kegi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kowonator
Stálý Člen

Karma uživatele kowonator - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

Byt nadrbany a do toho zahulit, tak to su fakt brutal stavy.

Old Post 11-05-2004 v 09:57 AM
kowonator je offline   Profil uživatele kowonator   Find more posts by kowonator   Foto galerie člena kowonator   Click here to Send kowonator a Private Message   Add kowonator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MaO
Stálý Člen

Karma uživatele MaO - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

minulej patek se mi stale hustá věc při každý kalbě hulim a klaim dohromady ale ted sem jenom kalil 1l vína. Byl sem strašně naspídovanej za celou noc sem naběhal tak deset km běhal sem fšude v centru města v parku v bezručáku furt a fšude. totální mazec dneska du do toho znova.

Old Post 14-05-2004 v 11:34 AM
MaO je offline   Profil uživatele MaO   Find more posts by MaO   Foto galerie člena MaO   Click here to Send MaO a Private Message   Add MaO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ownage
Nový Člen

Karma uživatele Ownage - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

citace:
Původní příspěvek od iNVADER
mno..ja mam celkem lety osvedceny postup, kdy je ta kombinace nejlepsi.....u mne a kamosu to funguje bezvadne....dame tak tri pivka pak si zahulime (kdyz je nalada samozrejme..nejdem prece do hospy se jen za kazdou cenu zmastit..ale hlavne pokecat.-) )..no a pak uz pijem jen houbu..je to kraaasne sladke..asi by jste neverili jak to po tom huleni kraaasne chutna:-).

jj houba je super. Nedavno jsem byl ve Spanelsku na vymennom pobytu, kde jsme 14 dni nic jinyho nepili. Samozrejmne se predtim hulil pokazdy hasis, takze mrskot brutalni. Ale chce to nejdriv hulit, kdyz jsem zkalenej a zahulim, tak se pokazdy pobleju a nevnimam - nic prijemnyho.

Old Post 15-05-2004 v 00:43 AM
Ownage je offline   Profil uživatele Ownage   Find more posts by Ownage   Foto galerie člena Ownage   Click here to Send Ownage a Private Message   Add Ownage to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
warior
Stálý Člen

Karma uživatele warior - 77% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 93

to lordWiliam:jojo na těch daních asi něco bude preferovat ganju před alkoholem je navíc další spůsob jak nasrat na tuhle(a všechny ostatní)vládu
to all:já jsem sice jednoznačným zastáncem brčka před chlastem, ale občas si to pivko taky dám... Ale pokud vím, tak nejlepší kombinace alkoholu s marihuanou je brkovice je to fakt bestovka

Old Post 31-10-2004 v 19:13 PM
warior je offline   Profil uživatele warior   Find more posts by warior   Foto galerie člena warior   Click here to Send warior a Private Message   Add warior to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

Mno pokud to s ničím nepřeháníte, tak je to v pohodě. Z ganji jsem se poblil, byl sem tak v kaši, že sem skoro nemohl chodit. Prostě pokud to člověk přežene s čímkoliv, tak je v prdeli. Ráno se po ganji cítím sice líp než po chlastu, ale zrovna moc dobře se necítím.

Old Post 31-10-2004 v 19:45 PM
Host
Host

Příspěvek č. 95

Nedavno se mi stala zajimava prihoda: Ve Stode byl koncert (V3S, My Nevime, Tleskac) a ja si ani s sebpu nevzal kurivo, spolehal jsem se na kamose. Kamopsi porad nejeli, taxem tam sedel a metal jedno za druhym. Kdyz jsem si potom zahulil, vyvadel jsem jeste vic, ale potom mi bylo dost blbe. Zpatky jsem jel vlakem a omylem (myslel jsem, ze se dostanu domu rychlejs) jsem vystoupil o tri zastavky driv. A co ted? Taxem se sebral a v noci jsem sel po silnici domu. Lesem. V jednu chvili jsem si myslel, za po me jdou divoky prasata.

Jinak radsi preferuju nemichat alkac s bylinou. Koneckoncu, jsem rastafarian a alkohol odmitam. Jenom Plzen, nebo nejaky dorby vinko.

Old Post 01-11-2004 v 09:30 AM
Šťovík
Stálý Člen

Karma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% PěstitelskáKarma uživatele Šťovík - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Občas když si někde povyrazím na panácích anebo pivákách a doma se mě pak točí hlava, tak si pak doma před spaním jedno smotnu a usíná se mi mnohem líp.
Ale nefunguje to tak vždycky.

Angrešty a rybízy 2007

Šťovíkůf zelený koutek (250W)

Moje outdoory

Old Post 01-11-2004 v 09:51 AM
Šťovík je offline   Profil uživatele Šťovík   Find more posts by Šťovík   Foto galerie člena Šťovík   Click here to Send Šťovík a Private Message   Add Šťovík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:48 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás