Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dávám si 4 pivka na pohodu a chuť, pak se vždy smotne nějaká ta máňa a pak buď pokračuji v pití, nebo když mě to strašně nabere, cucám už jen nealko. Holt někdy se to moooc zvrtne a rána jsou velmi krušná:-)
Alkohol to je metla lidstva. Dříve jsem dost pil jelikož jsem byl trochu pesimista tak jsem si říkal že pár hodin zábavy během opilosti dost dobře vyváží několkanásobně delší čas při kterém je vám blbě bolí vás hlava, jste nevrlý, nevyspalý, atd. Pak jsem objevil marihuanu a úplně jsem přehodnotil svůj systém hodnot a to tak že alkohol považuji za drogu (možná i tvrdou) a THC mě přijde jako normální věc jako třeba čaj. Nevím jak vám ale nikdy po THC nebylo blbě, nikdy jsem se nepozvracel, nevyspal v příkopě, nebyl agresivní, atd, což znamená že poměr času zkouřenosti a doby rekonvalescence je asi tak 3hodiny KU 0:00:01
Tak lidi mějte rozum a vykašlete se na alkohol ze kterýho mimochododem platíte neuvěřitelnou daň a po kterym vám je blbě.
Já moc nechlastám, nemám rád ten pocit že se nedokážu ovládat. A Když už piju tak bez hulení jinak je to na hovno, ale zahulit apak si dát na chut pár skleniček červenýho není špatný.
mno..ja mam celkem lety osvedceny postup, kdy je ta kombinace nejlepsi.....u mne a kamosu to funguje bezvadne....dame tak tri pivka pak si zahulime (kdyz je nalada samozrejme..nejdem prece do hospy se jen za kazdou cenu zmastit..ale hlavne pokecat.-) )..no a pak uz pijem jen houbu..je to kraaasne sladke..asi by jste neverili jak to po tom huleni kraaasne chutna:-).
no ja to mam celkom rad, mozno preto ze viem kolko chlastat a kolko potom hulit,.
1.pivo+nejaky dvrdacik(deci ci dva,zalezi od chuti)
2.praasky
3.to vsetko sa rovna =nadherne uleteny a naficany stav,.
nesmie sa to stym chlastom prehanat kazdy by mal vediet svoju mieru,.
~~~~~~>o(;oO
Tak zkuste dát brčko nějakýho hustýho modelu třeba Nebulu a na to dejte dvojitýho absinta s redbulem. Půl hodiny na to budete vysmátý a fakt to nejde zastavit, nelze se přestat smát.
minulej patek se mi stale hustá věc při každý kalbě hulim a klaim dohromady ale ted sem jenom kalil 1l vína. Byl sem strašně naspídovanej za celou noc sem naběhal tak deset km běhal sem fšude v centru města v parku v bezručáku furt a fšude. totální mazec dneska du do toho znova.
Původní příspěvek od iNVADER mno..ja mam celkem lety osvedceny postup, kdy je ta kombinace nejlepsi.....u mne a kamosu to funguje bezvadne....dame tak tri pivka pak si zahulime (kdyz je nalada samozrejme..nejdem prece do hospy se jen za kazdou cenu zmastit..ale hlavne pokecat.-) )..no a pak uz pijem jen houbu..je to kraaasne sladke..asi by jste neverili jak to po tom huleni kraaasne chutna:-).
jj houba je super. Nedavno jsem byl ve Spanelsku na vymennom pobytu, kde jsme 14 dni nic jinyho nepili. Samozrejmne se predtim hulil pokazdy hasis, takze mrskot brutalni. Ale chce to nejdriv hulit, kdyz jsem zkalenej a zahulim, tak se pokazdy pobleju a nevnimam - nic prijemnyho.
to lordWiliam:jojo na těch daních asi něco bude preferovat ganju před alkoholem je navíc další spůsob jak nasrat na tuhle(a všechny ostatní)vládu
to all:já jsem sice jednoznačným zastáncem brčka před chlastem, ale občas si to pivko taky dám... Ale pokud vím, tak nejlepší kombinace alkoholu s marihuanou je brkovice je to fakt bestovka
Mno pokud to s ničím nepřeháníte, tak je to v pohodě. Z ganji jsem se poblil, byl sem tak v kaši, že sem skoro nemohl chodit. Prostě pokud to člověk přežene s čímkoliv, tak je v prdeli. Ráno se po ganji cítím sice líp než po chlastu, ale zrovna moc dobře se necítím.
Nedavno se mi stala zajimava prihoda: Ve Stode byl koncert (V3S, My Nevime, Tleskac) a ja si ani s sebpu nevzal kurivo, spolehal jsem se na kamose. Kamopsi porad nejeli, taxem tam sedel a metal jedno za druhym. Kdyz jsem si potom zahulil, vyvadel jsem jeste vic, ale potom mi bylo dost blbe. Zpatky jsem jel vlakem a omylem (myslel jsem, ze se dostanu domu rychlejs) jsem vystoupil o tri zastavky driv. A co ted? Taxem se sebral a v noci jsem sel po silnici domu. Lesem. V jednu chvili jsem si myslel, za po me jdou divoky prasata.
Jinak radsi preferuju nemichat alkac s bylinou. Koneckoncu, jsem rastafarian a alkohol odmitam. Jenom Plzen, nebo nejaky dorby vinko.
Občas když si někde povyrazím na panácích anebo pivákách a doma se mě pak točí hlava, tak si pak doma před spaním jedno smotnu a usíná se mi mnohem líp.
Ale nefunguje to tak vždycky.