Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Growoli Ahoj fiste, díky za postřehy,
ale jak jsi to myslel korekcí světla?
Světlo jsem samozřejmě pořád zvedal aby byli všechny kytky osvětlené i teď je pořád pokrytí jakžtakž dobré....tady mám Ledky od frynka ne sodík
Právě mě překvapili jak moc se vytáhli,nečekal jsem to tolik,jinak bych víc ohýbal no....
Čau, v tom případě bych řekl,
že máš na tohle světlo moc velkej prostor, takže nedosvítí dobře do krajů
nebo je špatně natočený nebo nakloněný viz. tady 1.fotka nebo tady 2. fotka
nebo máš na zdech špatnej reflexní materiál..
Já osobně bych při výrobě světla např. dal ledky dál od sebe a dal mezi něleštěnej hliník nebo nerez ve tvaru V, aby nesvítily horizontálně jedna do druhý. Prostě bych dal nad každou mini Wing Nebo by možná stačilo krajní LEDky naklonit směrem od středu lampy k okraji skříně..
Edit: Tak ty mini Wingy ani odklonění LEDek by nepomohlo
Našel jsem si to světlo a zjistil, že je to chipLED s růnzejma chipama, takže správnej osvit plochy se složí až po určitý vzdálenosti od bedny.. Je to výškou skříně..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Čauko no spíš je problém v tom že už světlo nemám kam zvedat,ty nejvyšší už jsem ohl aby to bylo cajk...světlo je overpower na ten prostor spíš...nebo ti přijde 500w na 1m2 málo?🙂
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Jasný je to.hodne povedený světlo
Byla to moje chyba,moc dobře jsem věděl jak kytky vypadaly loni na outu a málo.jsem je ohýbal....čekal jsem že to bude stačit ale tady v indooru vyletěli ještě mnohem víc než venku a nemám už kam zvedat světlo.... každopádně už jsem to vyřešil a větve prostě OHL dolů,ty co byli nejvýše
Původní příspěvek od Growoli ...
každopádně už jsem to vyřešil a větve prostě OHL dolů,ty co byli nejvýše
Tim jsi to jako vylepšil, ale nevyřešil, protože v těch místech máš pořád nedostatek světla.. Je potřeba přemístit (posunout/naklonit) světlo aby nejely tolik nahoru..
No udělal jsem to aspoň takhle,světlo jsem jakžtakž vycentroval a dál už to řešit nebudu tady 2-3 týdny do konce už nerostou stejně a příště si to holt budu muset víc pohlídat,možná proto se mi ta vrohu nejvíc vytáhla,že měla málo světla či co....ale zároveň má nejhorší listy z calmag deficitu
Každopádně díky za připomínky 👍
Ať se daří 🤘
Tim jsi to jako vylepšil, ale nevyřešil, protože v těch místech máš pořád nedostatek světla.. Je potřeba přemístit (posunout/naklonit) světlo aby nejely tolik nahoru..
Cau, to ze kytky se tahnou za svetlem ja samozrejme pravda, ale tady v tom pripade to neni vubec o svetle.
V drivejsich prispevcich v dobe prechodu do kvetu je videt, ze je tam nekolik ruznych phenotypu, coz je u semen naprosta klasika. Tudiz to, ze nejaky kytky vyjeli do vysky je dano spis genetickymi predpoklady.
Čau, to jsem si nejdřív taky myslel, ale proč jsou všechny na okraji skříně a ty nejvyšší v jejím rohu?
Nejlíp si na to asi odpoví ten, kdo kytky přemisťoval, ale jestli jsou to jenom přemístěný vysoký phena, tak nejsou přemístěný na správný místo. Pod timhle světlem se musíš snažit o rovinu nejmíň tak 50 cm pod ledkama nebo?
78 den od vyklíčení
Proběhla týdenní očista pomocí Flawless Finish od Advanced Nutrients a včera už dostali poprvé vodu,kterou uz dostanou do konce jejich krátkého života... Začalo to skoro všechno masivně fialovět,to mě přimělo k úvaze,že jsem asi flush začal dělat brzo, chtěli asi ještě fosfor a ostatní složky výživy,nebo to je dáno geneticky ale spíš to první....