Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Growoli Tak já měl kolo před tím taky šajze přepálený dusíkem a trhal jsem listy jak za mlada a ve finále jsem měl přes 600 na metru
Těch 600 na metru bych rád viděl, pak smeknu. Já mám rekord 425g/m2..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Amnesia Lenon v Nft 335g
Cookie kush ve hlíně 165g
Dohromady tady máme tedy 500g solidního kouřiva
Na nějakou dobu tedy můžu zhasnout a potunit box sehnat kvalitní semena
Díky všem za sledování ... váha se od včera nezměnila proto píšu výsledek
Skladuji ve velkých tightvac nádobách
Včera ještě otevřené přes den v boxu pokud váha klesne tak už jen o pár procent a to je pořád nejblíž tipu ale pod 480určitě nepůjde
Usušeno za 5 dní? Tos na to ale foukal fénem ne? Suchý je to až když se stonky neohýbaj, ale lámou, a do tý doby ze stonků palice cucaj mízu a uschnou jako poslední. Proto je žádoucí sušit pozvolna aspoň 10 dní a pak to olámat do krabic, kde se tak týden dosuší pro tu nejlepší chuť.
Na dosušení a následný skladování jsou ideální plechový krabice třeba od sušenek, uplná vzduchotěsnost ti při zchladnutí neodvede vlhkost, ta zkondenzuje a pak to plesniví nebo hnije.. Je logický, že se váha nezmění, když už vlastně nesušíš, ale suchý to neni..
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Jako gratulace k výsledku, ale nezdá se mi to. Na ploše 120cmx120cm uděláš pod šestikilem HPS 600g, když se to povede. Tobě se to i podle tebe nepovedlo, podle mě jsi sklidil dřív, sušil jsi 5 dnů a píšeš 500g..
Hele pod 242watt sem udělal kolo 308g proto se mi to nelíbí a necelých 500 pod 642watty je podle mě slabý čekám kdy dám 800 a už vím kade sem dal další problem ... když zalívám a v boxu je tma tak si rozsvítím .. hlína to celkem snese ale to hydro ne proto je to v piči kolo už po několikátý
Původní příspěvek od fiste Jako gratulace k výsledku, ale nezdá se mi to. Na ploše 120cmx120cm uděláš pod šestikilem HPS 600g, když se to povede. Tobě se to i podle tebe nepovedlo, podle mě jsi sklidil dřív, sušil jsi 5 dnů a píšeš 500g..
Ahoj, praviddelně dělám přes 500g v 90*90, co je divného na 500 ve 120*120?
Tak asi nějaký revoluční mně neznámý způsoby indoor pěstování nebo nedostatečný sušení.. 0,9x0,9 je 0,81m2, takže jestli jde na metru podle mně udělat 425g (tzn. 330g na tvý ploše) viz. 3x400W poprvé, tak jsi buď kouzelník nebo podvodník..
Někoho mi připomínáš, nehodlám ti nic dokazovat, to už tu mám dávno za sebou, ale říkám, že to jde. Čtu většinu tvých příspěvků, přijdou mi často rozumný, proto se divím, že na metru uděláš 425g.
Gratulace! Jen si nemyslim, ze foukat ofukem pri suseni, je dobrej napad. Vnejsek palic uschne driv jak vnitrek. Kazdopadne se da za 5 dni ususit, osobne se mi to ale povede jen v lete, a u sativoidnich modelu.
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT