Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Mám 40L v kalfasu + vzduchování. Namíchám pH 5,7 (kys. fosforecna - ) a po 2 hodinách tam je klidně 6, po 12 hodinach 6,2. Proto micham dopredu treba 5,5 a druhý den jen doladím a vim, že to pak vyleze během dalšího dne max. o 0,2.
To je podle mě blbost. Vzduchovadlo používá kde kdo. Takhle moc to pHckem nehyba..leda tak na začátku coz je klasika i bez vzduchovani. Mě po 2 dnech pH vice mene normal drží a to mam ještě malo roztoku. Vzduchování zaple na spinacky 30min.OFF/15min.ON.
cus ja mam 90l rezervoar a vzdy micham den predem... upravim hned vecer pri michani, rano zmerim a este doladim a odpo pak kontrola nikdy yo neni hned stabilni to je normální mam ec vstup 0.63 a ma tendenci taky se ph vracet pomalu nahoru. od druheho dne to uz je stabilni.
Čau, nevím jestli nejsou trochu podviživený. Na té předposlední fotce prosvítají žlutý listy. Na 26. dni a dlouho po by ještě měly být celý sytě zelený a ne ztrácet barvu. Jako by si z nich kytka brala chybějící živiny do palic. Na jiných fotkách jsem si zase všiml červených řapíků, to by zas bylo málo fosforu. Jestli s tím něco neuděláš, tak ve výsledku budeš mít lehký papírový nenakynutý pličky. Teď začnou teprv pořádně papat, tak je čas to ještě zachránit.
Já když jedu selekci nebo kontrolní pěst více odrůd, tak stejně každá kytka potřebuje něco jinýho a hnojím od oka podle barvy. Když vidím, že mi takhle nějaká ztrácí barvu, tak přidám k běžné dávce květovky jednorázově i růstovku na doplnění dusíku. Začal bych už přidávat i květovky. Nejvíc budou potřebovat někde mezi 30-40. dnem.
To může dělat i to světlo ... Na ostatních fotkách se zdají pěkně zelené... Jinak sytě zelená není dobře pro kytky, to už je, že mají nadmíru, zdravá barva je taková spíš svítivě zelená než sytá tmavá...
Červené řapíky můžeš dělat i moc dusíku nebo menší teploty. A ty lehké papírové paličky neovlivníš většinou hnojením, to má genetika v sobě, bohužel :/ . Co to ovlivňuje hodně je teplota, podle toho se v palici tvoří vzduchové kapsle/bubliny. A jinak máš pravdu, teď začnou jíst o 106.
Původní příspěvek od kaktus Já když jedu selekci nebo kontrolní pěst více odrůd, tak stejně každá kytka potřebuje něco jinýho a hnojím od oka podle barvy. Když vidím, že mi takhle nějaká ztrácí barvu, tak přidám k běžné dávce květovky jednorázově i růstovku na doplnění dusíku. Začal bych už přidávat i květovky. Nejvíc budou potřebovat někde mezi 30-40. dnem.
Cau prosimte to jsi selektoval z regular semen od DP? Jak stará je ta matka? Nebo semena.Dík
Původní příspěvek od kaktus Čau, nevím jestli nejsou trochu podviživený. Na té předposlední fotce prosvítají žlutý listy. Na 26. dni a dlouho po by ještě měly být celý sytě zelený a ne ztrácet barvu. Jako by si z nich kytka brala chybějící živiny do palic. Na jiných fotkách jsem si zase všiml červených řapíků, to by zas bylo málo fosforu. Jestli s tím něco neuděláš, tak ve výsledku budeš mít lehký papírový nenakynutý pličky. Teď začnou teprv pořádně papat, tak je čas to ještě zachránit.
Obojí je pravda...
Teď mi odumírají listy , žloutnou a od konečků úplně schnou...
Řapíky jsou do červena ( teploty mimo svit jsou 17-20)
Myslím si že jsem jim dával dost živin tak jsem včera zalil jen vodou a dost jich přibývá.. před tím jen poloviční dávka...mám jim kopnout fest živin???
Hnojky mám od AH viz začátek vlákna .... Klidně jim dám dvojitou porci...
Děkuji za rady předem , matkař ví nejlíp co jim svědčí
Po 21 dni jsem dle tabulek vynechal 1 Grow z třísložkové hnojky od AH... Pokud tvrdíš že dávat růstovou hnojku tak ji tam dám jako do 21 dne...
Pár žlutých listů jsem měl, ale teď je to hodně.. byl jsem 3 dny v práci a jen jsem zalil a nic. Teď jsem 3 dny doma a můžu jim dát péči...
Voda z řádu.. tohle je informace z Vak viz foto " klikni pro zvětšení"
Na fázi noc jsem zapnul přímotop a teploty jsou: 19-21°C noc
21-26°C den
Jelikož jsem před tím zalil jen vodou a to tak že dost, byl jsem nucen udělat 200% dávku hnojiv a zalivat jen po troše, jelikož květináče byly dost zalité....a moc se do nich nevejde.
jak vyjde slunce , respektive těsně před ať je to bez sodíku vyfotím a vložím foto
Děkuji za cenné rady, ostříhal jsem suché listy a části listů. Po vydatné dávce hnojiv se některým žlutým listům vrátila šťáva a jsou světle zelené...
Dost jich padlo za mé chyby, ale trošičku to alespoň provzdušnilo tak husté porosty. Snažil jsem se stříhat jen ty hnědé části listů.
Dnes bude zálivka se 100% koncentrací a doufám že doženou deficit ve výživě...
Krom toho zlého i něco pozitivního... Paličky se zvětšují den ode dne víc.. doufám že v tom vydrží..