Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 4th grow 250-400-600W 18ks Orange Bud (SOG/Bush?)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Mám 40L v kalfasu + vzduchování. Namíchám pH 5,7 (kys. fosforecna - ) a po 2 hodinách tam je klidně 6, po 12 hodinach 6,2. Proto micham dopredu treba 5,5 a druhý den jen doladím a vim, že to pak vyleze během dalšího dne max. o 0,2.

Thomas V.

Old Post 07-01-2020 v 18:31 PM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Karma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% Pěstitelská

Jára Cimrman Příspěvek č. 82

zálivka, kontrola PH

"nebyl to právě Jára Cimrman kdo objevil, že vyfukováním cigaretového dýmu do vody zlato nevznikne?"

Vypnul jsem vzduchovadlo a PH drží !!!!!!

Takže pokud mi "ukápne" PH- tak stačí zapnout na 20min (5l) vzduchovadlo a není třeba používat PH+

A zase jsem o něco bohatší na vědomostech ;-)

1.) 250w 2.G 250w 3.G 400w 4.G 600W OB
5.G MIXSIX 400w6.G 600W Chronic

řízečky grow v 30ml př.44,63

Old Post 08-01-2020 v 09:43 AM
Chronik Duck je offline   Profil uživatele Chronik Duck   Find more posts by Chronik Duck   Foto galerie člena Chronik Duck   Click here to Send Chronik Duck a Private Message   Add Chronik Duck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Váchy 55
Stálý Člen

Karma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% PěstitelskáKarma uživatele Váchy 55 - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

To je podle mě blbost. Vzduchovadlo používá kde kdo. Takhle moc to pHckem nehyba..leda tak na začátku coz je klasika i bez vzduchovani. Mě po 2 dnech pH vice mene normal drží a to mam ještě malo roztoku. Vzduchování zaple na spinacky 30min.OFF/15min.ON.

Thomas V.

Old Post 08-01-2020 v 16:17 PM
Váchy 55 je offline   Profil uživatele Váchy 55   Find more posts by Váchy 55   Foto galerie člena Váchy 55   Click here to Send Váchy 55 a Private Message   Add Váchy 55 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Karma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Mám 2dny odstátou vodu, pak dám hnojky, pak upravím PH a servíruji. Takže u mne by to šlo ;-)

Každopádně beze zlehčování, koupím si kyselinu fosforečnou a po úpravě pH přibližně, počkám 2 h a pak upravím přesně a šup s tím k holkám..

Děkuji za informace...

Foto holek

Old Post 08-01-2020 v 22:01 PM
Chronik Duck je offline   Profil uživatele Chronik Duck   Find more posts by Chronik Duck   Foto galerie člena Chronik Duck   Click here to Send Chronik Duck a Private Message   Add Chronik Duck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bulwaj
Stálý Člen

Karma uživatele Bulwaj - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

cus ja mam 90l rezervoar a vzdy micham den predem... upravim hned vecer pri michani, rano zmerim a este doladim a odpo pak kontrola nikdy yo neni hned stabilni to je normální mam ec vstup 0.63 a ma tendenci taky se ph vracet pomalu nahoru. od druheho dne to uz je stabilni.

Old Post 09-01-2020 v 14:44 PM
Bulwaj je offline   Profil uživatele Bulwaj   Find more posts by Bulwaj   Foto galerie člena Bulwaj   Click here to Send Bulwaj a Private Message   Add Bulwaj to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

12/12 den 26 Příspěvek č. 86

26 den 12/12

Old Post 10-01-2020 v 23:30 PM
kaktus
Stálý Člen

Karma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Čau, nevím jestli nejsou trochu podviživený. Na té předposlední fotce prosvítají žlutý listy. Na 26. dni a dlouho po by ještě měly být celý sytě zelený a ne ztrácet barvu. Jako by si z nich kytka brala chybějící živiny do palic. Na jiných fotkách jsem si zase všiml červených řapíků, to by zas bylo málo fosforu. Jestli s tím něco neuděláš, tak ve výsledku budeš mít lehký papírový nenakynutý pličky. Teď začnou teprv pořádně papat, tak je čas to ještě zachránit.

Old Post 12-01-2020 v 13:38 PM
kaktus je offline   Profil uživatele kaktus   Find more posts by kaktus   Foto galerie člena kaktus   Click here to Send kaktus a Private Message   Add kaktus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaktus
Stálý Člen

Karma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Já když jedu selekci nebo kontrolní pěst více odrůd, tak stejně každá kytka potřebuje něco jinýho a hnojím od oka podle barvy. Když vidím, že mi takhle nějaká ztrácí barvu, tak přidám k běžné dávce květovky jednorázově i růstovku na doplnění dusíku. Začal bych už přidávat i květovky. Nejvíc budou potřebovat někde mezi 30-40. dnem.

Old Post 12-01-2020 v 14:11 PM
kaktus je offline   Profil uživatele kaktus   Find more posts by kaktus   Foto galerie člena kaktus   Click here to Send kaktus a Private Message   Add kaktus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BRooT
Stálý Člen

Karma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

To může dělat i to světlo ... Na ostatních fotkách se zdají pěkně zelené... Jinak sytě zelená není dobře pro kytky, to už je, že mají nadmíru, zdravá barva je taková spíš svítivě zelená než sytá tmavá...

Červené řapíky můžeš dělat i moc dusíku nebo menší teploty. A ty lehké papírové paličky neovlivníš většinou hnojením, to má genetika v sobě, bohužel :/ . Co to ovlivňuje hodně je teplota, podle toho se v palici tvoří vzduchové kapsle/bubliny. A jinak máš pravdu, teď začnou jíst o 106.

Na kolik Vás vyjde založit indoor?

Hydroponický systém NFT - základy

"Kids gonna cry"

Old Post 12-01-2020 v 14:12 PM
BRooT je offline   Profil uživatele BRooT   Find more posts by BRooT   Foto galerie člena BRooT   Click here to Send BRooT a Private Message   Add BRooT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

citace:
Původní příspěvek od kaktus
Já když jedu selekci nebo kontrolní pěst více odrůd, tak stejně každá kytka potřebuje něco jinýho a hnojím od oka podle barvy. Když vidím, že mi takhle nějaká ztrácí barvu, tak přidám k běžné dávce květovky jednorázově i růstovku na doplnění dusíku. Začal bych už přidávat i květovky. Nejvíc budou potřebovat někde mezi 30-40. dnem.

Cau prosimte to jsi selektoval z regular semen od DP? Jak stará je ta matka? Nebo semena.Dík

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 12-01-2020 v 14:37 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od kaktus
Čau, nevím jestli nejsou trochu podviživený. Na té předposlední fotce prosvítají žlutý listy. Na 26. dni a dlouho po by ještě měly být celý sytě zelený a ne ztrácet barvu. Jako by si z nich kytka brala chybějící živiny do palic. Na jiných fotkách jsem si zase všiml červených řapíků, to by zas bylo málo fosforu. Jestli s tím něco neuděláš, tak ve výsledku budeš mít lehký papírový nenakynutý pličky. Teď začnou teprv pořádně papat, tak je čas to ještě zachránit.

Obojí je pravda...
Teď mi odumírají listy , žloutnou a od konečků úplně schnou...
Řapíky jsou do červena ( teploty mimo svit jsou 17-20)

Myslím si že jsem jim dával dost živin tak jsem včera zalil jen vodou a dost jich přibývá.. před tím jen poloviční dávka...mám jim kopnout fest živin???

Hnojky mám od AH viz začátek vlákna .... Klidně jim dám dvojitou porci...
Děkuji za rady předem , matkař ví nejlíp co jim svědčí

Old Post 12-01-2020 v 17:58 PM
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Po 21 dni jsem dle tabulek vynechal 1 Grow z třísložkové hnojky od AH... Pokud tvrdíš že dávat růstovou hnojku tak ji tam dám jako do 21 dne...
Pár žlutých listů jsem měl, ale teď je to hodně.. byl jsem 3 dny v práci a jen jsem zalil a nic. Teď jsem 3 dny doma a můžu jim dát péči...

Old Post 12-01-2020 v 18:16 PM
BRooT
Stálý Člen

Karma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% PěstitelskáKarma uživatele BRooT - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Dej jim jednorázově nejvyšší dávku co je v tabulkách

Na kolik Vás vyjde založit indoor?

Hydroponický systém NFT - základy

"Kids gonna cry"

Old Post 12-01-2020 v 20:22 PM
BRooT je offline   Profil uživatele BRooT   Find more posts by BRooT   Foto galerie člena BRooT   Click here to Send BRooT a Private Message   Add BRooT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

K tomu je dobry prave ten EC metr,mely by mit ted EC 1.9 aspon a taky by bylo dobre znat vstupni EC..ty mas vodu z řádu,studny nebo dešťovku? Duck

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Old Post 12-01-2020 v 21:16 PM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

UkazatelHodnoty Limity Jednotka 
Tvrdost 1,23 2 - 3,5 [mmol/l] 
Dusičnany 2,7 50 [mg/l] 
Železo 0,08 0,2 [mg/l]
 pH 7,9 6,5 - 9,5

Voda z řádu.. tohle je informace z Vak viz foto " klikni pro zvětšení"

Na fázi noc jsem zapnul přímotop a teploty jsou:
19-21°C noc
21-26°C den

Jelikož jsem před tím zalil jen vodou a to tak že dost, byl jsem nucen udělat 200% dávku hnojiv a zalivat jen po troše, jelikož květináče byly dost zalité....a moc se do nich nevejde.

jak vyjde slunce , respektive těsně před ať je to bez sodíku vyfotím a vložím foto

Naposledy upravil Chronik Duck 13-01-2020 v 11:52 AM

Old Post 13-01-2020 v 11:16 AM
Chronik Duck
Stálý Člen

12/12 den 29 Příspěvek č. 96

záchranka

Děkuji za cenné rady, ostříhal jsem suché listy a části listů. Po vydatné dávce hnojiv se některým žlutým listům vrátila šťáva a jsou světle zelené...
Dost jich padlo za mé chyby, ale trošičku to alespoň provzdušnilo tak husté porosty. Snažil jsem se stříhat jen ty hnědé části listů.
Dnes bude zálivka se 100% koncentrací a doufám že doženou deficit ve výživě...

Krom toho zlého i něco pozitivního... Paličky se zvětšují den ode dne víc.. doufám že v tom vydrží..

Old Post 14-01-2020 v 10:10 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:56 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás