Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Evousi muzes jeste jednou v rychlosti napsat jak jsi to hnonil od zacatku?
Mas tedy predhnojenou hlinu Royalmix
Kdy jsi zacal hnojit, cim a kolik ml? Kolik ml je doporucena vyrobcem?
Stridal jsi nejak zalivku? Jednou s hnojivem, jednou pouze vodou?
Trochu to rozepis.
Jedes tedy podle tehle tabulky? Z rizku, takze rust jak dlouho 2 nebo 3 tydny. Takze si tyden rustu podle tabulky pridal a pak si presel na kvet podle tabulky? A jedes zhruba podle tydnu jak pisou v tabulce? Nebo to delas jinak?
Dole mas jeste rozdeleni.
Allmix to je hlina podobna ty tvoji royal od plagronu a to se mas ridit Šedou... coz by jsi do skoro poloviny kvetu hnojil nejakym 1ml/litr
Lightmix to je slabe predhnojena a to se mas ridit Černou
Co koukam ty tvoje kytky podle palic vypadaji tak na ctvrtej tyden kvetu. A ty pises ze davas 4ml od vseho.
Ahoj, vidím že ti to nedá spát v růstu jsem 2 týdny nehnojil vůbec jen vodou myslím tím od přesazení, dále jsem dával 2ml grow složky, vše bylo v pořádku a dařilo se jim. Před přepnutím jsem začal dávat top max 2ml, přepnul jsem a blbec jsem vysadil grow složku na týden, pak jsem se projistotu podíval na podobnou tabulku te tvoji a zjistil že jsem vůbec neměl vynechávat. Nasadil jsem znovu po 2ml grow,top max a k tomu Bloom no a v tom už jsem měl problémy které vidíš na první stránce fotky dávám 4ml grow,bloom,top max a výrazné zlepšení, barva hezká, větší paličky, malinko se vytáhli čekám na ten pH metr a pak sem dám veškeré info a fotky. Teď jsem naposledy prolil celý květináč jak jste mi tady psali, dal jsem 2x takový větrák na ofuk kvůli té vlhkosti a asi i pro můj klid a zatím super ještě jednou všem děkuju za rady a pomoc
Jasne ze mi to neda spat, pac mi to nedava smysl a taky proto ze myslim ze o kytkach neco vim 😎😁
Ale zes jim tyden nedal grow. Beztek jsi hnojil vic nez uvadi tabulky pro predhnojenou hlinu. Vim ze nektery odrudy zerou vic nejaky min. Ale takovy extremni rozdily v tom zase nejsou a kdyby byl, tak porad muselo byt v nahnojeny hline na ec 2 a prihnojovani dost hnojiv. Podle me pomohlo to proliti. To je muj zaver 😁 prolil jsi vsechny kytky?
Se tu nekdo hrozil nad prolitim, ale je to opravdu lek na hodne problemu a kytkam to nikdy neuskodi. Muzes klidne hned po proliti pohnojit. Nebo prolejvat polovicni davkou hnojiv coz je teda skoda a zbytecne drahy. Ale ta cerstva okyslicena voda a to vyplaveni tomu pomuze. Horsi kdyz mas malou kytku v obrovskym kvetinaci.
Teď jim dávám 4ml od každého, uvidím jak budou reagovat dál a s tím prolitím myslím způsob zalévání. Nemám důvod si vymýšlet, mohlo by mi to ohrozit kolo a to mi za to nestojí. Takže zalivam tak že liju dokud neteče něco dirkama pak stop a čekám půl hodky, vyliju misky. Předtím jsem dal prostě 300ml a nezájem jestli teče nebo ne ec vám asi neřeknu, nemám v plánu kupovat měřák, pH řeknu velice brzy
Neskodne proliti pri zalivce kvetinace aby neco malo vyteklo do podmisky je zcela na miste. Pokud vim tys ale mluvil o prolevani a ted te cituji, jesli se nepletu...zalej vodou nekolikanasobne nez mas hliny v kvetinaci.
A to uz je neco docela jineho.
Mimo jine Luisi , tady se jedna o organicky pest, takze jedine ceho dosahnes prolitim takovym mnozstvim vody je ze vyplavis velkou populaci bakterii , tak ze se muze na nejaky kratsi cas uplne zastavit nebo snizit prijem zivin , nez se bakterie zase rozmnozi do spravneho poctu .
Proste Fluh vyhradne v organice jen 14 dni pred kosou pro vyplaveni hnojiv a vycisteni kytky a nebo.... behem pestu a to zcela vyjimecne pri brutalne rozhozenym ph , kdyz uz nejde nic jineho delat.
Takze takhle nejak....
Evous - Jo EC nam nereknes, u organiky ty hodnoty litaji na pokazdy jinou hodnotu, kvuli spatne vodivosti org. hnojiv.
Takze EC-metr v organice vubec neni potreba.
Pouze na cistou vodu bez hnojiv.
Takze medical mel hned ve svym prvnim prispevku pravdu se svoji grow slozkou. No organika je jeho parketa. Podle barvy nedostatek dusiku kterej ale muze byt zapricenenej spouostou veci.
Jo jsem mineralni prasak a timto jste me zasvetili do organiky.
Na druhou stranu po bitve je kazdej general 😁
I já myslím že tímhle se může spousta lidí a nováčků dozvědět dost věcí když narazí na podobný problém, já třeba hledal a stejný příznaky jako mám já jsem prostě neviděl a když jo byl jsem si nejistej. Hodně se tady řeklo a vysvětlilo. No ještě info, je pondělí a ani email o potvrzení objednávky, jen automaticky vygenerovaný email o přijetí, tak se omlouvám předem protože zítra to asi určitě nepřijde.
Evousi- Nechci se zas tak moc vtirat A Nevim zdali sis vsiml ale dnes sem prave dokoncil uplne nove vlakno o organickym pestovani , tak jesli te to zajima tak si ho prostuduj, je tam mnohem vic uzitecnych a podstatnych veci nez bylo receno zde.
A mohlo by se popripade hodit pri tvym aktualnim pestu.
Nechci se vytírat ale už ho mám přečtené a číst tohle předtím než jsem začal první kolo, vyvaroval bych se všemu co jsem zatím udělal špatně. Tabulky, vysvětlení, hezky a hlavně stručně což je perfektní a vyzná se v tom každej kdo chce začít perfektní práce Madi, kloubouk dolů