Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
okrádat o dětství, to je vono...prostě - všechno má svůj čas.....taky je to tím, že ty diskuse zkreslujou, protože právě ti nejmladší mají potřebu prezentovat zážitek s THC tak aby to bylo MASO :-))...třeba my starší vyvádíme taky leccos a jen jsme trochu zdrženlivější v presentaci..:-)))...třeba to s těma děckama dude je to reakce na kolegu growera? wookie co naznačuje, že přes svůj věk tak na mičudu krade otci hulčo a ještě za něj chce peníze, což jak se mi zdá je proti duchu tohohle serveru..(nejsem tu dlouho,, tak mě opravte, jestli se mýlím..:-))..i proti zdravýmu rozumu. a takovýhle lumpárny bych do slušný diskuse vo ganje snad ani netahal..:-)
2glider:máš pravdu je to proti duchu tohodle serveru, a to platí i pro ostatní :-°)
jinak si myslím že by drogy (alkohol, marihuana,...) měli být legální až někdy ve věku 18-21 let Pokud si myslíte že o je přehnaný tak není, do týhle doby lidi nevědí co to je zodpovědnost a ani nejsou za svý činy nijak extra právně odpovědný. Dyž už tak až min od 18 s tím že každej ví rizika a nese za svý chování plnou odpovědnost.
nesuhlasim s nazorom ze by sa malo zacat hulit od 15, a to preto lebo take dieta sa moze velmi rychlo skazit:
-zhorsenie prospechu (jeden typek dva krat prepadol rovnaky rocnik !!!)
-minanie penazi !!! nemam k tomu co dodat
-a tak dalej lebo ma nic nenapada
idealne by bolo od veku ked je clovek uz nezavisly od rodicov ma vlastny domov kde si moze vpohode a v klude pestovat
Taky sem někde čet chytrou větu.
"Než se člověk stane nikým, měl by být napřed někým"
Nebo tak nějak. Pokud si dítko zahulí nějaký silný model,
který zapůsobí skutečně psychedelicky,
pak je dobré se mít k čemu vrátit.
hulit by sa malo podla mna od 18tich.. skvor nie, lebo dovtedy ma clovek tolko problemov a zazitkou ze mu hulenie ani netreba na spoznavanie seba a okolia. ja som to skusil v 17 jeden raz, nic mi z toho nebolo a tak som to neskusal uz vobec az do 20ky. dovtedy som sa ale 3 roky pohyboval v partii kde hulili vsetci len ja nie. mal som KOPEC moznosti si pozret co to robi s ludmi, ako sa spravaju, vypadaju , co hovoria .... sam som potom neskvor pochopil ze je to o niecom inom ako o potahovani dymu do pluc )
drzte sa a NECH vam RASTIE
není to o věku, je to jak píše Pavlik, mít se k čemu vrátit, mít v životě vedle super hulča ještě spoustu jinejch skvělejch věcí..:-)))..no a to si člověk musí nějak vytvořit, právě proto je dobrý chvíli pít limonádu a něco dělat, než hned napodobvat dospělý....:-))....
peace to all
Problem je, ze zakon to vyzaduje specifikovat presne. Od roku X se muze. Ale to je nesmysl, protoze to nezalezi na fyzickem veku, ale na mentalnim. Jsou lide, co by hulit nemeli snad ani ve 30 a jsou jini, kteri to ustoji uz driv.
Tazko lze tvrdit, ze den pred 18 narozeninami je to jiny clovek, nez druhy den.
Taky vám příde, že dneska hulí kde kdo?? Já osobně začal až ve 20 a to už sem asi dost dobře vědě, co dělám. Dneska je mi 5 a 20 a děsně se stidim za týpky s eště horkou vobčankou jak na sračku vypálený vopruzujou. Přecejenom už sem dospělejší a hranice od 20 let se mi zdá akorát. I když...
No jo, vono to hulení je pro ty děcka
ve všech ohledech výhodnější než chlast.
Je to levný(pěstuješ-li), netáhne to z tebe,
stačí Vizín, druhý den nemáš opici a můžeš zahulit zas...