Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
abych rekl pravdu na pseudo se docela tesim - nemusi se to porad zalivat, hlavne kdyz jedna kytka cuca jinak nez druha, zadny mrchy z hliny tam nebudou jenom koupim ph ec metr trubky a zbytek uz mam
tuten pest abych rekl pravdu se podle me moc nepovedl, ale napoprvy je to snad oukej moc kytek, nemel sem korenak kdyz korenily, napadli mi je nejaky svinuchy protoze sem koupil par L shit hliny z obi (a smichal s lightmixem + perlit), 2x nesla elektrina, v prubehu pestu sem predelaval uchyceni elektro, filtr sem daval na vydech. ted to bude po sklizni pseudo a potom (za dlouhoooo) uz to bude vetsi pseudo (mam rizkovnici na 105 rostlin) ale to je az do dalsi skrine protoze takhle je mala
taky se mi nelibi sog protoze se mi zacinaji ohybat kytky pod vahou palic takze priste koupim sit a aspon si krasne vyplnim prostor
no ono na sog tam mas valke kvetinace,ked sog tak o polovicu mansi kvetinace,a na ten priestor raz tolko kvetinacu,mal bys tam dat klonce skoro identicke(najlepsi je indika) aby ti rovnak rostli,a cim skurej ich prepnut na 12/12 trebars po dvoch tydnoch rastu,oni sa budu snazit dohnat co bylo zanedbane v raste,a vtedy sa ti spravia male kricky ktere ti vytvoria tu rohoz zelene(sea of green)...
no je to mozny ze sem spatne provedl tu techniku, hlavne jsem se vyprdnul na to abych jim srovnal vysku takze nejaka kytka je vyssi nejaka nizsi (uz v rustu).. proste pro priste mam vic zkusenosti do pristiho pestu... Tohle jsou klony z femi white rhino
edit:
mimochodem dneska sem je docela dost prolil a i kdyz jsem si myslel ze sem to osusil tak krabice pod ventilatorem se nacucala (byla tam aby byl ventak vejs)a diky bohu jsem to mel jeste otevreny takze to spadlo ven a ne rovnou na kytky. u jedny palicky se zlomila vetvicka tak uz se to susi na ochutnavku
tak palicka na ochutnavku se stale susi, jeste jsem se vsiml jedny veci - palice jsou tak tezky ze se ohybaji cely kytky! musim to nejak vyprovazkovat nez se to zlame
Pěkný, pěkný!
Ale já tě upozorňoval, že Rhino není nic trpasličího, že palice jsou těžký a že to chce nechat opravdu dojít - až 10 týdnů květu, aby předvedly co umí. Já u většiny rhin musím dávat klacky na přivázání, aby se palice neohýbaly moc dolů. Možná by jim víc prospěla jiná technika, tyhle velký palice jsou sice hezký, ale riskuje se zlomení a plísně.
Nebo už jsi viděl nějakýho trpaličího NOSOROŽCE???
Taky doufám, že ta zášť proti klonům z fem. matek už pominula
tady ukazka jak se ohybaji vetve pod tihou palic - vsechny kytky sem musel ruzne pootocit (az po foceni) a vetve jim zamotat do sebe aby to nebylo takhle ohnuty, ty nejvetsi kytky se ohnuly az na misto kde byla ta vedlejsi takze o celej kvetnik dve jsem trochu vyvazal provazkem
jj necelych 0,5m2 a svitim 98W LED. diky tomu ze mam ztratovy zdroje proudu tak to zere vic.. na pristi kolo to chci predelat na spinany proudovy zdroje tak to bude zrat o dost min..
Ok, mejsem elektrikář, ale máš tam i 3W led diody a obyčejný zdroj nemá takové ztráty, aby to ve výsledku mělo +60W. Nechceš se rozepsat kolik tam máš jakých led diod? Na starších příspěvcích máš 158W spotřebu světla a potom tam máš další upgrade...
No ledky samostatne zerou porad 158W, zadny dalsi upgrade neprobehl. doplnil jsem pocet LED do prvniho prispevku. Ted jsem to spocital a ja tam mam rovnych 104W LED, jsem to spatně spočítal
214W je odtah + ofuk + LED - prostě všechno. S malým větrákem to bralo 188W, ale byla to slabota na ofuk..
jinak je tam 14 vetvi LED s proudovyma zdrojema z LM317. Jsou tam totiz ruzny proudy tak to prostě špatno vycházelo. K tomu jsou tam dva zdroje nastavený na 25V a 14,2V. k tomu vetrak na chlazeni panelu a dalsi vetrak na chlazeni proudovych zdroju pro led a dalsi pro jistotu na zdroje - jsou pak pekne studeny