Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
smola no dnes som to skosil lebo sa mi to zdalo už zrelé dosť, bolo mi povedané jedným skúseným G že pri prvých "měsíčkoch" teraz. tak som sa tým trocha riadil GL všetkých pri sklizni. mier
First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu
Ahoj,doufám že jsem to dal do správné sekce,ale potřeboval bych poradit jestli už je kytka zralá,je to green-o-matic a od zasazení je to 66 dní.Díky moc za rady.
bohužel, kvúli plesni musela dolú , kolik myslíte že ji ješte chibelo?
+ co myslíte stihnou mi dokvést ty zbilé 3?
t.j. vzadu z lava-Great.w.shark
prava- blue mataro
a ta na pravo ma neco kolem 1m(štvorcový)-sadená 15.1,venku od 12.7 semínko z (big bud/et rosenthal) jedno z toho
foceno 23.9
podle me ma za sebou 1 fazi.. teprv zacne nabejvat.. a nejlip to poznas na pryskyrici ze je do jantarova a do mlecna.. zalezi jak to mas rad ale ideal je 50% jantarovy a 50% mlecny,jinak je toho tady na tuto tema spoustu staci hledat.
Zapomněl jsem říct že to je to Nothern lights, pak tam mám orange bud, ale ten má ještě alespoň měsíc čas... pokazilo se mi na foťáku podsvícení displaye, kvítí je navíc tak o 40 cm vyšší než já, tak zvednu ruku nahoru a fotím to "po slepu." Zítra sem hodím lepší