Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kolik jsi tam naměřil?změř vstup a výstup a ec/asi nemáš možnost / podíval se na jak dlouho je to předhnojene..substrát .řekl bych že není z čeho brát .popřípadě jaké máš dávkování. Hnojiv
18-01-2013 v 10:41 AM
Aresis Nový Člen
Re: !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
zdar hoši potřeboval bych poradit jedu Big Bud 11den rustu 2*600W vlhkost 60% hnojím metropem naposledy hnojeno před 4dny teplota přes svícení 26.8 a bez svícení 14.9 kroutí se mi listy směrem dolů viz pořidil sem si el topení na vytápění když to nesvítí tak uvidím myslíte že je to tou teplotou ???
21-01-2013 v 11:57 AM
EDA45 Stálý Člen
Re: Re: !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!!
Původní příspěvek od Aresis zdar hoši potřeboval bych poradit jedu Big Bud 11den rustu 2*600W vlhkost 60% hnojím metropem naposledy hnojeno před 4dny teplota přes svícení 26.8 a bez svícení 14.9 kroutí se mi listy směrem dolů viz pořidil sem si el topení na vytápění když to nesvítí tak uvidím myslíte že je to tou teplotou ???
takhle svěšený jsou i ve dne..? to sou 6,5 litry? kolik zálivky dáváš jednej kytce..? v jakejch dávkách tam ten metrop dáváš a od kterýho dne růstu hnojíš..?jak velká je pěstební plocha na těch 2x 600W a jak vysoko jsou výbojky nad vrcholkama..?
je to foceno s bleskem plocha je 3*3m květináče 11l 1byla zalivka byla 0.8l jenom s kořenakem 20ml na 50l dale 6.den Mr1 20ml na 50L kořenak 20,l na50l a calgren 5ml ph sem upravoval na 6.2 a Ec bylo 1.6 vybojky sou zhruba 70cm
Původní příspěvek od Aresis je to foceno s bleskem plocha je 3*3m květináče 11l 1byla zalivka byla 0.8l jenom s kořenakem 20ml na 50l dale 6.den Mr1 20ml na 50L kořenak 20,l na50l a calgren 5ml ph sem upravoval na 6.2 a Ec bylo 1.6 vybojky sou zhruba 70cm
že to je v noci s bleskem vidim..,proto se ptám,jestli takhle vypadaj i ve dne..
Jinak na začátek je 70cm na šestikilo dost nízko a ec 1,6 v druhym tejdnu vysoko..,to je může trochu kroutit,objem zálivky zvyšuj už tak,aby se dostala až dolu k odtoku,pak nechat proschnout..
bylo by dobrý,aby ti to v noci nešlo pod cca 17°C
ne ne vedne takhle nevypadaj jen ty vrchní byli pokroucené ted sem se byl kouknout a celkem se zvedly no nic topení nechám běžet nic jimeho nezbývá,,,pořádně sem prolil a ted už čekám jen až to trochu vyschne květináče sou pořád težké takže vody dost.. Jede mi to od 15 00do 8 00 skočím tam ráno a uvidím každopádně dík za rady při příští zálivce to Ec snížím o 0.2
mohl by mi nekdo poradit jestli je to prehnojene, nebo neco s ph a nebo jak si myslim ja tomu chybi magnesium?
42.den kvetu, hnojim ob zalivku - biobloom a topmax a vcera 1ml green sensation, davkoval sem celou dobu o trochu min nez je napsano na flaskach, upravuju ph-
nedela se to na vsech kytkach, sou to hlavne vrchni listy a ty co trci z palic, je to takove ceveno hnedo rezave suche a droli se to,
mohl by mi nekdo poradit jestli je to prehnojene, nebo neco s ph a nebo jak si myslim ja tomu chybi magnesium?
42.den kvetu, hnojim ob zalivku - biobloom a topmax a vcera 1ml green sensation, davkoval sem celou dobu o trochu min nez je napsano na flaskach, upravuju ph-
nedela se to na vsech kytkach, sou to hlavne vrchni listy a ty co trci z palic, je to takove ceveno hnedo rezave suche a droli se to,
Zdravím potřeboval bych radu .... kdo by podle fotek poznal co holkám je ať prosím napíše už nevím co s tím.... hnojiva metrop, ph 5,9- 6, hlina plagron, teplota 23 - 24, světlo 600w
Pestoun: čuza a to sou od kud? Ze spoda nebo z vrchu? Jestly jsou ze spod a nejde na ně světlo tak sou prostě vycucany kytkou a umíraj... ale jesly navrchu tak je to nějakej trabl co nevím
Opravdu nikdo nevíte o co by se mohlo jednat , už se mi to docela rozjelo :-(
ph 6,ec neměřeno.. měl sem problémy s teplotou ( velké teplotní rozdíly)
Nemohlo by jít o problém s teplozvušným ventilátorem ?
Vypadá to že jsem si rozhodil PH....lakmusem to nezjistím tak dobře ale pohybuji se kolem 6. Hádám to na zablokované živiny.
Kokos, vlhkost průměrně kolem 70% (teď pár dní byla 40% než mi vyreklamovali zvlhčovačku),
teplota 25-27°C.
Hnojky byly zatím jen 2x za necelý měsíc a to jen půl dávky Gold Label A+B a něco roots od Plagronu, trochu Alga-a-matic proti stresu. Žádné extra přehánění.
Listy usychají odspodu.
Může mít vliv to, že mi hrozně rychle prorostly kořeny 6,5l květináčem do odpadních misek? Nemívám tam pořád stojhatou vodu takže určitě kořínky schnou a nejsou v úplně ideálním prostředí...ale ten zbytek...?
Poradí mi někdo?
Foto staré dva dny, teď už je trošku řidší celý les
,,Občas mám chuť se na všechno vysrat....ale pak si vzpomenu že na všechno seru"