Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jen tak aby to tu nestálo
je to tam trošku nerovnoměrně rozházený (kor po tom, co šla pryč čiva), palice jsou tak těžký, že jsou ohnutý ke straně a srovnat to už rozhodně nepůjde, nechci riskovat zlomení nějaký hlavní větve. Něco jsem uvázal, ale zbytek nechám volně, ony si poraděj. Na kytkách už je dost vidět ten dlouhý průplach (dohromady bude 16 dní) a kytky žadoněj po fosforu. Celkově mi PI přijde jako dost "hladová" odrůda.
V rámci prokrastinace jsem si řekl, že mrknu na pryskyřici a co nevidím, z relativně velké části byla pryskyřice jantarová. Přitom pár dní zpátky jsem na ni koukal a jen mléčná, asi už je to v týhle fázi opravdu rychlý proces. Ale snad to nevadí, že mi to trošku přezrálo.
Průplach 12 dní, to by v kokosu mělo stačit.
Hodně mě tedy překvapila délka květu. Ideál bych teda viděl mezi 58. a 63. dny., pro příště alespoň budu vědět.
Tak jsem to všechno zkosil dnes, tedy po plných 66ti dnech květu.
KVĚT:
6 dní - 100 W
33 dní - 150 W
25 dní - 250 W
2 dny - 275 W
průměrně jsem na ně teda svítil 187,1 W
což znamená, že kdybych tam měl 187g, tak bych udělal g/W ale to tam asi nebude...
Když si vezmu, že tohle kolo začalo tak, že jsem zasadil nakvetlý řezy z vlastní matky z fem. semena. Že jsem jel jen 6 kytek namísto 8mi a zoufale jsem se snažil vyplnit zbylé místo dalšíma kytkama v menších květináčích. Že hned ze začátku květu nastoupila houbovitá plíseň na listech, která mi dělala vrásky až do konce pěstu (měl jsem ten Bud Rot Stop aplikovat víckrát než jen 2x, plíseň přežila a postupně se zase začla trošku rozšiřovat, ale rozhodně míň než před aplikací).... Tak i když ještě nevím, kolik toho je, můžu říci, že to nedopadlo vůbec špatně a jsem spokojen
A tady ještě fotky všech kytek na sobě po sklizení.
Jen připomenu, že na fotkách jsou pouze rostliny Pineapple Express, to znamená 6 ve velkém květináči (teda spíš 5, na té jedné nic není ) a 1 v malém. Do výsledné váhy kola ještě promluví jedna rostlina Chihuahua 25T a jedna Blue Rhino, obě v malém květináči.
Původní příspěvek od scorpicco Dneska mě čekalo veliké překvapení!
Tak jsem to všechno zkosil dnes, tedy po plných 66ti dnech květu.
KVĚT:
6 dní - 100 W
33 dní - 150 W
25 dní - 250 W
2 dny - 275 W
průměrně jsem na ně teda svítil 187,1 W
což znamená, že kdybych tam měl 187g, tak bych udělal g/W ale to tam asi nebude...
.
Ahoj kolego.Pro výpočet g/W musíš použít skutěčné spotřeby kompletů,i s předřadníkem,tedy tak jak si je sám změřil viz přísp. č.50..a počítá se to trošku složitěj..
Podrobnej postup jak to spočítat,používanej tady na Groweru je zde.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Ahoj kolego.Pro výpočet g/W musíš použít skutěčné spotřeby kompletů,i s předřadníkem,tedy tak jak si je sám změřil viz přísp. č.50..a počítá se to trošku složitěj..
Podrobnej postup jak to spočítat,používanej tady na Groweru je zde.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1
Zdravím kolego, GE index je trošku něco jiného, než jsem měl na mysli. Ten spočítám taky, ale když se podíváš, tak zrovna v tom odkazu je to počítáno obecně (ne přesnej příkon včetně předřadníku) a není tam zahrnuta ani vzduchotechnika. Já to však udělám, na tyhle všechny výpočty se jen třesu, protože si třeba cenu elektřiny propočítávám i průběžně dopředu.... jen na to teď zrovna není čas, ale přijde to.
Ale když se klasicky mluví o g/W, tak se mi jako první teda vybaví příklad, že někdo pod 600W dal 600g, než složitý výpočty pomocí GE indexu ale jak jsem říkal, o g/W se v tomto threadu moc bavit s největší pravděpodobností nemusíme...
A bylo by mi ctí, kdyby jsi tu zveřejnil svůj odhad