Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » GROW-MAX 250W - 6x Pineapple Express: 85-275W
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 81

Jen tak aby to tu nestálo
je to tam trošku nerovnoměrně rozházený (kor po tom, co šla pryč čiva), palice jsou tak těžký, že jsou ohnutý ke straně a srovnat to už rozhodně nepůjde, nechci riskovat zlomení nějaký hlavní větve. Něco jsem uvázal, ale zbytek nechám volně, ony si poraděj. Na kytkách už je dost vidět ten dlouhý průplach (dohromady bude 16 dní) a kytky žadoněj po fosforu. Celkově mi PI přijde jako dost "hladová" odrůda.

Old Post 01-01-2013 v 18:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
manastohovado
Stálý Člen

Karma uživatele manastohovado - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

vidim dobre naznaky plísně nebo je to barva palic?

Old Post 03-01-2013 v 10:39 AM
manastohovado je offline   Profil uživatele manastohovado   Find more posts by manastohovado   Foto galerie člena manastohovado   Click here to Send manastohovado a Private Message   Add manastohovado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od manastohovado
vidim dobre naznaky plísně nebo je to barva palic?

To se ti naštěstí jen zdá kvůli tý barvě palic, plíseň tam naštěstí není (ťuk ťuk)

Old Post 03-01-2013 v 21:28 PM
manastohovado
Stálý Člen

Karma uživatele manastohovado - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

ja si to myslel tak hodne zdaru vypada to pekne na 250 pic

Old Post 04-01-2013 v 07:44 AM
manastohovado je offline   Profil uživatele manastohovado   Find more posts by manastohovado   Foto galerie člena manastohovado   Click here to Send manastohovado a Private Message   Add manastohovado to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

66 dní 12/12 - SKLIZEŇ !!! Příspěvek č. 85

Dneska mě čekalo veliké překvapení!

V rámci prokrastinace jsem si řekl, že mrknu na pryskyřici a co nevidím, z relativně velké části byla pryskyřice jantarová. Přitom pár dní zpátky jsem na ni koukal a jen mléčná, asi už je to v týhle fázi opravdu rychlý proces. Ale snad to nevadí, že mi to trošku přezrálo.
Průplach 12 dní, to by v kokosu mělo stačit.
Hodně mě tedy překvapila délka květu. Ideál bych teda viděl mezi 58. a 63. dny., pro příště alespoň budu vědět.

Tak jsem to všechno zkosil dnes, tedy po plných 66ti dnech květu.

KVĚT:

6 dní - 100 W
33 dní - 150 W
25 dní - 250 W
2 dny - 275 W

průměrně jsem na ně teda svítil 187,1 W

což znamená, že kdybych tam měl 187g, tak bych udělal g/W ale to tam asi nebude...

Když si vezmu, že tohle kolo začalo tak, že jsem zasadil nakvetlý řezy z vlastní matky z fem. semena. Že jsem jel jen 6 kytek namísto 8mi a zoufale jsem se snažil vyplnit zbylé místo dalšíma kytkama v menších květináčích. Že hned ze začátku květu nastoupila houbovitá plíseň na listech, která mi dělala vrásky až do konce pěstu (měl jsem ten Bud Rot Stop aplikovat víckrát než jen 2x, plíseň přežila a postupně se zase začla trošku rozšiřovat, ale rozhodně míň než před aplikací).... Tak i když ještě nevím, kolik toho je, můžu říci, že to nedopadlo vůbec špatně a jsem spokojen

Tady jsou fotky Pineapple Expressu ještě zaživa.

.

Naposledy upravil 06-01-2013 v 15:00 PM

Old Post 06-01-2013 v 14:43 PM
Host
Host

... Příspěvek č. 86

...

Old Post 06-01-2013 v 14:46 PM
Host
Host

Příspěvek č. 87

A tady ještě fotky všech kytek na sobě po sklizení.

Jen připomenu, že na fotkách jsou pouze rostliny Pineapple Express, to znamená 6 ve velkém květináči (teda spíš 5, na té jedné nic není ) a 1 v malém. Do výsledné váhy kola ještě promluví jedna rostlina Chihuahua 25T a jedna Blue Rhino, obě v malém květináči.

Můžete tipovat výslednou váhu, jestli chcete

Jen připomenu, že moje další kolo můžete sledovat tady: http://grower.cz/forum/showthread.p...431#post1066431
Mějte se krásně a ať se vám v novém roce daří

.

Naposledy upravil 06-01-2013 v 15:03 PM

Old Post 06-01-2013 v 14:49 PM
filipec
Stálý Člen

Karma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% PěstitelskáKarma uživatele filipec - 45% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

zdar, krásné práce, je to k nakousnutí
začnu s tipem 126g, měj se

1.kolo - 150W HPS pseudo v-scrog - Wappa, Monster, Ganesh Spirit (77,5g)
2.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 8x Super Skunk - Vision Seeds (83g)
3.kolo - 150W HPS v-scrog/BoG - 3x AKxWW 1x Shark Shock (93g)
.................................................
Balkon 2013
.................................................
PokerStars herna pro growery

Old Post 06-01-2013 v 15:48 PM
filipec je offline   Profil uživatele filipec   Find more posts by filipec   Foto galerie člena filipec   Click here to Send filipec a Private Message   Add filipec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
EDA45
Stálý Člen

Karma uživatele EDA45 - 96% Pěstitelská

Re: 66 dní 12/12 - SKLIZEŇ !!! Příspěvek č. 89

citace:
Původní příspěvek od scorpicco
Dneska mě čekalo veliké překvapení!

Tak jsem to všechno zkosil dnes, tedy po plných 66ti dnech květu.

KVĚT:

6 dní - 100 W
33 dní - 150 W
25 dní - 250 W
2 dny - 275 W

průměrně jsem na ně teda svítil 187,1 W

což znamená, že kdybych tam měl 187g, tak bych udělal g/W ale to tam asi nebude...

.

Ahoj kolego.Pro výpočet g/W musíš použít skutěčné spotřeby kompletů,i s předřadníkem,tedy tak jak si je sám změřil viz přísp. č.50..a počítá se to trošku složitěj..
Podrobnej postup jak to spočítat,používanej tady na Groweru je zde.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Old Post 06-01-2013 v 18:26 PM
EDA45 je offline   Profil uživatele EDA45   Find more posts by EDA45   Foto galerie člena EDA45   Click here to Send EDA45 a Private Message   Add EDA45 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Re: Re: 66 dní 12/12 - SKLIZEŇ !!! Příspěvek č. 90

citace:
Původní příspěvek od EDA45

Ahoj kolego.Pro výpočet g/W musíš použít skutěčné spotřeby kompletů,i s předřadníkem,tedy tak jak si je sám změřil viz přísp. č.50..a počítá se to trošku složitěj..
Podrobnej postup jak to spočítat,používanej tady na Groweru je zde.. http://grower.cz/forum/showthread.p...16&pagenumber=1

Zdravím kolego, GE index je trošku něco jiného, než jsem měl na mysli. Ten spočítám taky, ale když se podíváš, tak zrovna v tom odkazu je to počítáno obecně (ne přesnej příkon včetně předřadníku) a není tam zahrnuta ani vzduchotechnika. Já to však udělám, na tyhle všechny výpočty se jen třesu, protože si třeba cenu elektřiny propočítávám i průběžně dopředu.... jen na to teď zrovna není čas, ale přijde to.

Ale když se klasicky mluví o g/W, tak se mi jako první teda vybaví příklad, že někdo pod 600W dal 600g, než složitý výpočty pomocí GE indexu ale jak jsem říkal, o g/W se v tomto threadu moc bavit s největší pravděpodobností nemusíme...

A bylo by mi ctí, kdyby jsi tu zveřejnil svůj odhad

Old Post 06-01-2013 v 19:07 PM
Danuscz
Nový Člen

Karma uživatele Danuscz - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

typuju 169 maš to pěkny

Old Post 06-01-2013 v 19:13 PM
Danuscz je offline   Profil uživatele Danuscz   Find more posts by Danuscz   Foto galerie člena Danuscz   Click here to Send Danuscz a Private Message   Add Danuscz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hurvajs1994
Stálý Člen

Karma uživatele hurvajs1994 - 81% PěstitelskáKarma uživatele hurvajs1994 - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

159,3 G k+

Old Post 07-01-2013 v 05:54 AM
hurvajs1994 je offline   Profil uživatele hurvajs1994   Find more posts by hurvajs1994   Foto galerie člena hurvajs1994   Click here to Send hurvajs1994 a Private Message   Add hurvajs1994 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 93

luxusních 150 g

Old Post 07-01-2013 v 07:20 AM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 94

Trochu zvednu laťku a tipnu si 195g kamaráde

Old Post 07-01-2013 v 07:56 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 95

Zkusim stoosmde

Old Post 07-01-2013 v 08:25 AM
rasty
Stálý Člen

Karma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% PěstitelskáKarma uživatele rasty - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

187,1g vidim....

1.INDOOR-200 W CFL-PYRAMIDSEEDS
2.INDOOR COCOS-200 W CFL-4 x SSH (Mr.Nice), 2 x Sweet Mendobog
Mast z indooru
Deimos-Budha seeds

Old Post 07-01-2013 v 09:09 AM
rasty je offline   Profil uživatele rasty   Find more posts by rasty   Foto galerie člena rasty   Click here to Send rasty a Private Message   Add rasty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:51 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás