Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nevim zda delam dobre, ze rezu vetsi listy, ktere stini...holt experiment, protoze Vase nazory se ruzni. Vyska je tip top, doufam, ze nebudu muset odzipovat spodek a zvednout box.
podle mě je nesmysl otrhávat takové množství listů. je to nepřirozený, ale hlavně listy zajišťují látkovou proměnu v rostlinách.kokukni se na growy např mannhunta, xmalcom, hlava. to jsou nejlepší growri (dle mého nechci nikoho urazit) tady na fóru, u nich jde jasně vidět, že trhání všech listů nevytvoří mega palice. oni maj ve svejch growech mega palice a otrhaný jak ty to nemaj. nebo z aktuálních koukni k doxenonovi, ten to nechává růst jako stromky, listů tam má habakuk a kytky jsou i tak nádherný....z toho plyne, že je to hlavně o vychytání pěstebního procesu(hnojení v daném druhu média, správnej odtah, ofuk, ph, ec) a s tím souvisejících podmínek jako je teplota, absolutní tma v noci atd atd...
Jak rikam nazory se tu ruzni, zkusila jsem pulku otrhat a druhou nechala....za tyden vypadali lepe ty otrhane....svetlo se dostalo i nize a palicky se lepe dole vytvareli....tak nevim, kazdopadne dik za nazor, uz je stejne strihat nebudu.
no už to určitě neotrhávej s fotky vypadaj všechny jak voškubaný slepice.nevim ale jde hlavně o vršky na spodky svítim hlavně v růstu různě kolenama sítí a pod.aby vytáhly ty spodní větve v květu škubat velké a silné listy je nadhloupost
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Pokud mas tendenci to nejak oskubat aby se svetlo dostalo co nejlip k holkam ke vsem vyhonkum (jako já) udelej to tak, ze ty velke listy strihnes vejpuul )) tak to delam ja, kytky jsou vzdy v pohode, a vynos je vetsi... jen to neprehnat, jako se uz stalo listy jsou dulezite.
Původní příspěvek od lluuiissaa Jak rikam nazory se tu ruzni, zkusila jsem pulku otrhat a druhou nechala....za tyden vypadali lepe ty otrhane....svetlo se dostalo i nize a palicky se lepe dole vytvareli....tak nevim, kazdopadne dik za nazor, uz je stejne strihat nebudu.
Ano, názory se různí, ale tohle neni o názoru. Je to o faktu, že potřebuješ co nejvíc světla vysvítit do listí, svítit na podlahu je k ničemu.
Pokud má problém řešení, pak ho vyřeš, pokud řešení nemá, trápením si nepomůžeš.. (přísloví)
Neříkejte hloupým lidem, že jsou hloupí, mohli by se urazit.. (by me)
Žít neznamená přežít, ale užít.. (M. A. Anděl)
Pochopit znamená zjednodušit.. (Oldow)
Původní příspěvek od lluuiissaa jasne kluci, fakt jsem volako zmetena :-). Update bylo v so a bude zase za tyden
Za týden ti ty oškubaný kytky znovu zarostou malejma listama,jenže předevšim v palicích..,paličky budou řídký a listnatý..
Listy netrhat!!,maximálně pokud je to mooc velká džungle zastřihat s citem čepele velkejch ,nejvíc stínících listů,nikdy nebrat celý,jak už tu někdo psal..
Původní příspěvek od lluuiissaa Jak rikam nazory se tu ruzni, zkusila jsem pulku otrhat a druhou nechala....za tyden vypadali lepe ty otrhane....svetlo se dostalo i nize a palicky se lepe dole vytvareli....tak nevim, kazdopadne dik za nazor, uz je stejne strihat nebudu.
vždycky se snaž zamyslet jestli je produktivní aby tam ten listu zůstal nebo kontraproduktivní. podle toho se rozhoduj jestli ho utrhnout nebo nechat. já to dělám tak že trhám až tak od půlky květu a to jen vyloženě stínící listy, který by bylo moc pracný přivázat ke stonku. jinak je nechávám růst přírodně, i když je mi jasný že vítr vytvořenej odtahem a ofukama, žárovka ,hlína z pytle a živiny v láhvi mají k přírodě daleko, snažím se té přírodě co nejvíc přiblížit.
Původní příspěvek od toketoy
vždycky se snaž zamyslet jestli je produktivní aby tam ten listu zůstal nebo kontraproduktivní. podle toho se rozhoduj jestli ho utrhnout nebo nechat. já to dělám tak že trhám až tak od půlky květu a to jen vyloženě stínící listy, který by bylo moc pracný přivázat ke stonku. jinak je nechávám růst přírodně, i když je mi jasný že vítr vytvořenej odtahem a ofukama, žárovka ,hlína z pytle a živiny v láhvi mají k přírodě daleko, snažím se té přírodě co nejvíc přiblížit.
promin ale zase.stříhat listy co stíněj,čemu?když náká větev stíní druhý tak jí nahnu nebo podobně ale proč škubat listy?
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
no urcite jsem si to zaslouzila, slibuji, ze se listu uz nedotknu a dekuji za vysvetleni, protoze pak vim proc je to tak dobre. Me vsechny bytove kytky vzdycky chciply, takze se ucim :-)
promin ale zase.stříhat listy co stíněj,čemu?když náká větev stíní druhý tak jí nahnu nebo podobně ale proč škubat listy?
Protoze jsou situace v kterejch nemas vetev kam ohnout list kam privazat a jenom stini. Pritom vidis ze kytka ma dalsich 100 zdravejch listu, potom nevidim problem se 10 zbavit. Jsou dle meho vic ke skode nez k uzitku kdyz jsou primo nad palici a je to obrovskej fan leaf pres kterej se k ty palce to svetlo nedostane..