Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nasel jsem rozpor ve zvlhcovani a roseni listu.
Nekde pisi ze zasadne rosit v noci aby se kyti nespalily a ted jsem nasel na netu ze roseni provadime vzdy kdyz rosvitime v boxu,nikdy ne v noci aby nevznikaly plisne.
Naposledy upravil Madical-Strains 22-05-2012 v 11:40 AM
Nechapu vlozim pouze jen jeden prispevek a on se mi naklonuje a objevi se 10x po sobe,co delam spatne?
A jeste k tomu reset prispevku nereaguje a nelze ho smazat.
Naposledy upravil Madical-Strains 22-05-2012 v 10:32 AM
Uz mam novej fotak,tak jsem to nevydrzel a tady je alespon jedna fotka,protoze vic nez ta jedna nejde vlozit protoze z fotaku je to moc velky format a ja ted pouzivam internet wifi zdarma.(a jeste jsem musel zmensit format)
Nikdy jsem zacinajici palicky nevidel ale predpokladam ze to jsou ony.??? Nebo ne???
Naposledy upravil Madical-Strains 21-05-2012 v 22:58 PM
Ukapla ti horčice z parku v rohlíku a nebo to je HIV conopa pozitivní a můžeš ty kytky vyhodit Kytky máš v pohodě, nic se ti s tím neděje, to že máš na dvou lístkách z 1000 vadu, to bych neřešil...
Jinak pěkný,moc pěkný pošli foto všech kytek dohromady v nějaký kvalitě at to není furt z notebooku. Jen tak dál!!!
No prave ze uschle spicky jsou skoro vsude. :-( nevim co to mohlo zpusobit.
Akorat ty opticy vetsi kazy jsou nestesti jen na par listech.
Zkuste si ulozit obrazek na plochu a pak jen otevrete a jde to ve windowsu krasne zvetsit.Bohuzel jsem musel tenhle obrazek zmensit 2x nez sel vubec odeslat,puvodne mel 3,9 mb.
takze nevim az v patek budu zase fotit celou plochu jak to odeslu.(z toho fotaku je to prilis velky soubor)
Ok,kaslu teda na to :-D
Ted jsem zjistil ze ani na plose ta orizla fotografie nejde uz ani zvetsit na detaily jako ta puvodni vyfocena. Takze se omlouvam.