Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarte všichni, 53 den květu, všechno v pohodě, holky baští jen vodu (litr každá), příští týden kosa.
Včera jsem se díval pod mikroskopem a trychomy už jsou víc jak z půlky zakalený a řeknu vám že tyhle kytky mají tak nádhernou, sladkou vůni že mi bude dvakrát líto je setnout :-(
Super Skunk takhle krásně nevoněl.
Původní příspěvek od homer simpson mas odhad kolko g stoho dostaneš?
Čau, v prvním kole to bylo něco kolem 300g, tuším 293, teď to vypadá na víc (i podle fotek) ale odhadnout si netroufnu, 320 - 330? Nevím ale určitě budu tady informovat.
Dnes 55 den 12/12, mají poslední týden života, v neděli jedu pro nový mimina Super Silver Haze :-)
Týden budou čekat v miniskleníčku ve velkým skleníku až jim bude uvolněná skříň :-)
Takže mi to dnes nedá abych se nepřihlásil ještě jednou :-). To co předvádí kytky po 12-ti hodinách tmy je neuvěřitelný ! Teď večer po otevření skříně na mě ty krajní doslova vypadli :-), paldy kynou a těžknou neuvěřitelným stylem, Bárte díky, tvoje genetika je Porsche mezi kytkama a já tenkrát i když jsem tě neznal vsadil na dobrou kartu :-).
Do teď jsem se jebal aby mi vůbec držely pohromadě, musel jsem použít snad dva metry drátu na svázání.
Nějaká fotka právě teď, bohužel za světla protože jim před hodinou zrovna vyšlo slunce.
57 den květu, holkám už dochází živiny, jsou už týden jen o vodě tak začínají pěkně žloutnout. Mají poslední týden před sebou.
Za chvíli sedám do auta a metu pro nový kočeny Super silver haze :-)
Díky za pochvalu kluci. To mysak: změřím večer po půl sedmé, teď holky spí :-)
Ještě přidávám dvě fotky nových řezů Super silver haze dnes dopol. dovezené ať vidíte jak krásnej matroš pantáta Bárt dělá, díky kámo, maxx. spokojenost stejně jako vždy.
Zdarte všichni, potřebuju trošku helfnout. Dnes jsem koupil EC metr Milwaukee CD 611 a jsem z toho trošku debil :-). Když ho dám do natočené vody s kohoutku a zapnu, tak to ukazuje v levým horním rohu číslici 100 (malý čísla) a normálně velký čísla ukazují 02, takže ec je teda kolik? Když to hodím do kalibračního roztoku, tak to ukazuje 09, tak to nějak vůbec nechápu jak to ec mám vůbec měřit.