Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jo ja na 100 procent zaplatim, poslu tech 150 slozenkou, moc se omlouvam ze sem jeste nezaplatil, ale mel sem fofry ve skole a problemy s prachama... zapoctak a dostanu semena nebo rizky?
tagze esi by mel este negdo naky dotazy tak zbytek objednawky uz wyrizuje MIRIS objednawku sem mu preposlal tak snad od pondeli za ctrnact dnu uz by mohly byt semena nekoho w cr
OK. Tak dneska házim obálku do Anglie...prachy sice nemám ještě všechny, ale seru na to. Doplatim ze svýho....Když něgdo nezaplatí, bude to jeho problém...
Akorát ještě - se všim všudy to vyšlo těsně pod 1400 Kč, takže kdybyste mohli přihodit ještě každej 30Kč...
a pošlete to co nejdřív - sem doplácel ze svýho a nějaký many teď nutně potřebuju...jinak peace a až přijdou od všech, tak rozešlu zbytek po složenkách, takže mi pošlete na PM vaše adresy.
A říkali, že by to tam mělo dotazit v pátek nebo v pondělí...takže jestli to zpátky bude trvat 14 dní, tak do poloviny června je to u mě...
cus
Rastafuk si ode mě zablokoval vzkazy, a ani neposlal prachy a nic. takže mu teď veřejně na rovinu píšu, že když ses na mě (nás) vysral, tak už se nemusí obtěžovat...nabídl se jinej...cus, rasto...
Ale to asi chtěl
Kedze to tento rok nestihneme na out - slo by podrzat genetiku do buduceho roka?
Chcete to sadit este tento rok?
Dali sme sa do služby ducha, preto musíme prejsť cestu života tŕnistú
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --
Ak este nepoznate vyznam skratiek ako LOL, IMHO,.. kliknite Sem
myslim že thc.cwock napsal že MOŽNÁ sežene matkárnu.
Ale doufám a počítám s tim, že ji sežene anebo něgdo jinej, protože by to dal pod lampu a individuálně jak kdo chce by mu rozeslal řízky nebo semínka...já osobně jak už sem psal bych chtěl jenom pár (aspoň tak 30) semen z vyrostlý kyti a ochutnávku...
out už se nepojede...
ale to všechno můžu psát pořád dokola. musíme (musíte) se domluvit co nejdřív kdo to vezme na sebe a kam mu to mám poslat...
totiž bylo by to pěkně na hovno, kdybych musel schovat těch 15 semínek na příští sezónu. To sme rovnou mohli objednat semena z letoška
O matkarnu se pokusim ja,.Poradne cti psal jsem to dvakrat.Napis prosimte kdo poslal penauze a kdo ne.Na ty kdo neposlal bych se vybod,kdyz nejsou schopni za mesic poslat 150 Kč.Pokud bys byl skodnej tak ti to kilco ,nebo kilopade poslu ja.Jinak se semenem bych to videl tak,ze to rozdelime na pocet.Lidi co jsou ochotni pockat si do pristiho roku na rezon,a zejet si do Brna,muzou poslat svuj podil me a pristi rok na jare se vyrovnameOstatni si muzou svoje dve tri seminka bud zasadit,nebo schovat napresrok.Jinak mi neni moc dobre jasny jak to myslis s tema semenama,a vzorkem pro tebe????
sorry, asi sem to už zapomněl, ale thc.cwock to psal teď taky...
prachy poslali:
já
THCcwock - psal že to posílá ale ještě nedošly...
Niga - to samý
Shikanze
frcila
Frank Krank
ty
= 7lidí, takže zas tak škodnej nebudu...
akorát mě trošku sere že mi to teď posíláte jeden v dolarech a druhej ve slovenskejch korunách. ale dobrý...
No ten vzorek pro mě - já si tyhle semena nenechám a pošlu můj podíl třeba tobě a až budeš mít kyti, tak mi pošleš vzorek (určitě chcu vědět jak to chutná) a semena, nebo si pro to spíš zajedu. Co je na tom nepochopitelnýho? Prostě sem jeden z těch co sou ochotni počkat...
Sem rád že už se rýsuje kdo se o to bude starat...
A lidi, který chcou ten svůj podíl semen tak mi dejte adresu...
tak mi přišli ty semínka, pánové...
přišla mi obálka s cd. Jo, a dali tam Freebie semínka - Magical mystery seeds. je jich 10
sou focený na SE T630, takže kvalita nic moc...