Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
cetl jsem, ze snizeni ph pri pruplachu nastartuje v kytce proces, pri kterem vycerpava ziviny,ktere zbyvaji v kytce, misto toho aby prijimala dalsi ziviny korenama. Takze proto se to snizuje.
tak snad jde o správný příjem živin, když proplachuješ, tak tam žádný živiny nejsou
Přesně tak, důvod proč se pH upravuje je ten, aby se ke kytkám dostalo žrádlo jak má. Smyslupnou odpověd tady pořád nevidím.
Mám vyzkoušeny obě možnosti, rozdíl sem nepoznal= nevidím důvod při proplachu upravovat. Jen se tam lije něco co se tam lít nemusí.
citace:
Původní příspěvek od ganja-steve cetl jsem, ze snizeni ph pri pruplachu nastartuje v kytce proces, pri kterem vycerpava ziviny,ktere zbyvaji v kytce, misto toho aby prijimala dalsi ziviny korenama. Takze proto se to snizuje.
No možna by jsme si tohle ušetřili kdybych v půl 4ráno to napsal pořadně no jelikož jsem včera v poledne měřil a čuměl sem na to jak blázen , když sem tam nalil ripen před tejdnem tak to mělo EC kolem 1,4 , pH sem držel mezi 5,2-5,5 celou dobu EC stoupalo předevčirem to bylo na 1,8 a druhej den tem strčim měřák a vyskočilo na mě EC 3,6 ??? Přeměřil sem to 3x no tak hned sem na čerpadlo prdnul hadici a šlo to vše ven , jenže je to NFT tak tam trochu roztoku s ripenem zůstalo , dolil sem to čistou vodou ale stejně tam EC vyskočilo na 1,2 a proto sem pH upravil na těch 5,4 , protoźe to vlastně pořad proplachuji ripenem...neni proplach jako proplach
Jestli je to jen načtena teorie , tak co se mi to stalo ?? Měrim to každej den 2x , takže sem si jistej co sem viděl , za 5dni mi EC vylezlo o 0,5 a pak pres noc ze 1,8 na 3,6 ? Co mysliš Machoman , ja fakt se přiznam že si na podobný problem nějak nevzpominam , neboť hydro sem jel naposledy ve 2006 a až ted znovu , jo něco dělám jaksi automaticky tak nad tim ani nepřemejšlim. Ale ten postup co jsem dělal je dle mě v pohodě , dík za komentáře , až se tady shodnem , můžem pak přepsat FAQ .
citace:
Původní příspěvek od Repeto Když má blbý Ph tak přece špatně kytka papá a když proplachuješ tak chceš,aby papala co nejvíc čisté vody a když má blbý Ph tak si myslím,že se tak dobře nevyčistí.Sorry ,že to tady zasírám.
No já samo reagoval s tím, že je tam jen čistá voda bez hnojek ( Ripenu ) ten sem nikdy nepoužíval a ani v něj nemám moc důvěru, takže s tím proč EC tolik vyletělo težko poradím. Já po cca 1/2 květu začínám jít s EC dolů a žadnyho zvyšování ke konci sem si nikdy nevšiml. Používám jen trojsložku JindB pH kolem 6,0
Tady prvni 3 fota , lupa kterou léta použivám na identifikaci škůdců a kontrolu trichomů , je to akorát , mě to stačí , s kamošem jsme zkoušeli tenhle kapesní mikroskop a je to dost dobře vidět , jen se stim trochu blbě manipuluje jak je to malý , musíte tím mikroskopem na dotek s palicí a aby se to nehejbalo , jinak nevidite nic integrované osvětleni je fakt super ....
Původní příspěvek od Hlava Tak ješte nejaké tipy ??? Dneska to uzavřu , já uz vim a sem spokojen i když to mohlo bejt lepší ale trochu mi to přerostlo tak se neprojevily všechny kytky jek měli . Těšte se , dnesk/zitra to bude vyhlášeno , díky za sledováni Hlava
Tak , tramtadadá , vysledek je 273g , za dobré tipy od mě dostanete , K+ , vim že vás to nevytrhne ale aspoň neco , ekuji všem za sledováni tohoto testu a doufám že se brzy uvidíme u dalšich testů .
Nevim jestli sem počital dobře ale GE index mi vyšel na nejakejch 3,99 no 13dnu růstu a 50dnu květu , zkontroluje to někdo ?? Zda se mi to moc vysoký Jinak samo jeŠte blejsknu sem nějakou suchou palici , je to celkem dobre kouření , hodně jemné , žádnej gaučák . Takže kdyby nekdo měl nějake dotazy tak se ptejte , čau Hlava
citace:
Původní příspěvek od RastaKiller 273g ale přeju víc
citace:
Původní příspěvek od kustovnice 271g
citace:
Původní příspěvek od BloodyBeer 268
citace:
Původní příspěvek od Morgan 277 gesos
citace:
Původní příspěvek od Franzo Ak sa mozem zapojit tak moj tip je 278g
Snad som to nikomu nevyfukol...
citace:
Původní příspěvek od el.locos dávám 283g
citace:
Původní příspěvek od Zenga 262g
citace:
Původní příspěvek od krast 260
citace:
Původní příspěvek od danihel 288
Ješte sem doplnil el.locos , kterého se asi přehledl , holt dvě ráno
Čus mám prostor pro pěst 120x180x200 jaké je vhodné osvetlení z hlediska výnosu pojedu hlínu ve 3,5l květnících dík za radu jestli bude světlo jedno nebo dvě neva