Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
prave ze ty chloupky tam jeste nejsou takze asi musim cekat, ty fotky jsou jenom prekryte, jakepak graficke upravy
EDIT: tak snad lepsi foto... tady http://www.badongo.com/pic/233401
Původní příspěvek od Foxan
U jedné kytky, co mám pod lampou, jsem se trefil a kytka vyhodila vetviček 8!
Při zaštípnutí metodou FIM může vyrašit maximálně šest větviček... Viz následující citát, hned z prvního příspěvku tvého odkazu.
citace:
FIM
Tato metoda vznikla úplnou náhodou, čtenář-pěstitel co ji objevil poslal popis do High Times, kde jí podle něj nazvali "FIM technique". Cílem zastřihávání je maximizace prostoru a zvýšení výnosů. Při klasickém zastřihávání na místě původního stonku vyrostou dvě nové větvičky. Touto speciální technikou můžete takových vrcholů mít až šest (!).
Kua ludia! Mna asi porazi...uz mi vacsina rastliniek ukazala svoju pravu tvar,samcov nebolo tak vela, vsetci uz su v thc nebi(a v krvi par ludi, zabavajucich sa vcera na chate vratane mna :-)), ale po kokot hermafroditov...oplati sa ich nezrusit, ale prestahovat niekam daleko na dobre uropeny plac? Zo samic uz robi tolko odrezkov, kolko sa len v ramci unosnosti da...dufam ze do konca sezony este kapanek porastu...
Chci se zeptat? Je normální že mám rostliny (10ks)zasazeny před 11 týdny a pořád nevim jestli jsou to samice nebo samci? Výška cca 70-80cm. V květináči na zahradě venku.