Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
TO je genetikou , mě tohle dělá SMBOG , takovy světlejši mapy na listech , jestli to je kytka ze semínka tak to neřeš , normalně to dokvete .
citace:
Původní příspěvek od bandit zdravím Vás přátelé..........mám problém s listy, jedná se o OUT, v růstu nebyl žádný problém, ale po přechodu do květu mi na jedné genetice začli tohle dělat některé listy. Substrát je Light mix od Plagronu a Kokos taky od Plagronu 50/50 prosypaný troškou perlitu. Na spodu 30l nádob mám vrstvu asi 3cm keramzitu. Hnojím asi 2* týdně používám Plagron Alga bloom(poloviční dávky) a občas taky Biobizz. Proto se ptám jestli jim něco chybí nebo naopak?Díky moc za rady
Takova blbá otázka , máš v tech nádobách dole nejake diry ?? Tohle vypada na trochu utopene kořeny , Hlava
dík, že se aspo'n někdo ozval................jasně mám tam provrtané ze spudu těch nádob díry. Ty nádoby používám už několikátý rok. Ale je fakt, že tady pořád prší tak by to mohlo být právě i tím. Každopádně počasí se má trošku umoudřit tak uvidím co to udělá. Takže myslíš, že živinama to není?
Čau mám ten stejný problém jako Ice_man, listy nejdříve začaly kytce žloutnout od spodu(tak jsem je všechny otrhal) ale pak se to rozšířilo až na vrchol (palice mají zatím zelenou barvu).Spodek větviček je načervenalý.Přehnojené to být nemůže, hnojím 4ml jednou týdně(Alga Bloom).Asi je špatné pH, hodnoty odstáté vody kterou zalívám jsou 7,2.Mám to ve 20l kýblech.Do kýble jsem minulý týden udělal díru, poněvadž jsem si myslel, že namají dostatek místa pro růst...žádné zlepšení.Prosím poradte co s tím!Kytka pořád žloutne!
vypada to jako solidne prelity a to takhle ke konce kvetu neni nic dobryho ..me se to povedlo asi v cervnu u shiva shanti a srovnala se z toho as po 14 dnech...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
a jo to bude dobry ale snaz se je zalivat jen tak tesne pred tim nez budou povadle listy k zemi....v takovimhle pocasy jaky ted je se ani zalivat nemusi ,kytky si nacerpaji dostatek vody ze vzduchu...a ty osklive listy co tam jeste mas tak bez vyhrady vsechny oskubej kytka si us vystaci jen s tema co ma na kvetech...peace
Práce není čůrák ,aby se musela honit,a ani kurva ,aby se s ni muselo vymrdávat,ZLATÁ STŘEDNÍ CESTA peace
Původní příspěvek od Clayman ok dik za radu, ale to už jsem tak kilo listu oškubal no uvidíme
Měl jsem podobný problém. Deficit dusíku se začal projevovat na spodních starších listech, které žloutly po celém povrchu a časem se na některých vytvářely suché nekrotické skvrny. Pomohlo mi vysadit hnojiva do zálivky, držet stabilní PH a několikrát jsem aplikoval výživu nitrožilně... postřik třetinovou koncentrací hnojiv na listy.