Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Teďka už to vidím,
jak už nějakou dobu nehulím,
že pokud chceš něco dokázat
v tom životě,
tak každej ten den je vlastně
takovej malej boj sám se sebou.
Minimálně aspoň na začátku.
Minimálně prostě na začátku,
než se ustálíš,
a to prostě mluvím za sebe,
mně to s tou trávou nešlo
vyvíjet se nějakým způsobem
kupředu. Někam směřovat.
Budování hodnot, prostě, co lidi,
který prostě běžně okolo mě,
normální lidi, "normální lidi"
budujou.
Vztahy, práce, vzdělání, sport,
jakákoliv vize takováhle.
Když chce jít člověk kupředu,
tak prostě s kouřením se mi ta vize
prostě neustále ztracovala,
zamlžovala, vypařovala se někam,
někam do ústraní.
MODERÁTORKA:
V našem těle působí různé
aktivní látky,
které si náš organismus
umí vyrobit sám.
Některé z nich umíme nahradit.
Takové látky obsahuje třeba
právě konopí.
Asi těžko můžeme popřít
jeho léčebné účinky,
ale na druhou stranu
nemůžeme tvrdit,
že jeho užívání nemá
negativní následky.
A to především dnes, v době,
kdy venkovní formy marihuany
nahradily různé šlechtěné rostliny,
které obsahují násobně vyšší
množství psychoaktivního THC.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Na pološero koukám pravidelně a díl na toto téma mě velice potěšil, jakožto každý nový dokument o drogách.
Osobně s jeho názory souhlasím, hlavně s tou částí o budování hodnot. Když říkal že se s hulením tyto vize ztrácejí a zamlžují naprosto sem s ním souhlasil.
Každej organismus je ale naprosto individuální a jinak snáší různé látky. Člověk který je psychicky vyrovnaný a stabilní s těmito názory souhlasit nemusí protože se s negativními následky nikdy nesetkal. Naopak pokud má člověk predispozice k psychickým poruchám nebo je jen duševně slabý, může u něj marihuana tyto poruchy vyvolat, urychlit jejich vývoj nebo mu jen nebude dělat psychicky dobře.
Jednoduše, pokud člověk není psychicky vyrovnaný i marihuana mu může velice uškodit. Každý ale taky musí znát nějakou svou míru, poznat kdy má dost, jelikož jak se říká, všeho moc škodí.
A pokud si je vědom faktu že má na něj hulení negativní vliv, musí být obzvlášť opatrný.
Vzhledem k tomu, že kamarád taky skončil na psychyně, tak s ním plně souhlasím (ještě z toho všeho není úplně venku, ale už dává v životě normálně fungovat). Ve všem ... to vidím i u sebe, když člověk hulí od rána do večera prt udělá a když to tak dělá déle, výsledek pořád stejný, akorát dlouhé prt ...
Na střední se to hůře "hlídá" nehulit tak často, člověk vlastně nic moc nemusí.
Po ní už se musí nějak "fungovat" a tak se hulí méně a méně, až člověk dojde do fáze (aspoň já) kdy si zahulí večer nebo raz za čas s lidma. Taky je to samo věkem ...
Tráva je fajn, ale nesmí zabraňovat osobnímu rozvoji.
A psychika se taky mění, to mi nikdo nevymluví ...
Takže nepřehánět !