Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
hej dareba: dostat nějakou radu? a ty jsi dal na nějakou radu co ti tu groweři dali???
jinak tež jsme svuj první grow jel ve špatných podmínkáách, ale ikdyž jsme byl bez peněz snažil jsem se to řešit zapochodu jakkoli, ty to neřešíš nijak nedal jsi na žádnou radu a jen tu vyřváváš
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
Prečo robíš z komára somara jasne ti hovoríme že buď stiahni teplotu alebo sa na to vyser... Že ty to už berieš z pohľadu čistého ega tak si ho pekne nalesti a reportuj ďalej... Darebo darebo postav sa k tomu ako chlap a nejed tu do mna aj tak vies o nakvetani hovno tak ma nemusis cvicit kolko toho viem ja! Na to tu nehrajem...
Stary smah odysiel nahradi ho dareba...
Mimochodom tie ws mi nakvitli za 8 dni
Edit: s tym smahom si ma predbehol:-)
Původní příspěvek od ZivyKvet Prečo robíš z komára somara jasne ti hovoríme že buď stiahni teplotu alebo sa na to vyser... Že ty to už berieš z pohľadu čistého ega tak si ho pekne nalesti a reportuj ďalej... Darebo darebo postav sa k tomu ako chlap a nejed tu do mna aj tak vies o nakvetani hovno tak ma nemusis cvicit kolko toho viem ja! Na to tu nehrajem...
Stary smah odysiel nahradi ho dareba...
Mimochodom tie ws mi nakvitli za 8 dni
Edit: s tym smahom si ma predbehol:-)
teploty jsem snizil - ted tam mam stabilne 26-27°C ve dne a 20°C v noci - kdyby jsi poradne cetl, tak to vyctes (psal jsem to o nekolik postu vejs)... jinak tady ctu jen rady typu: "cele to vyhod" nebo "pokud do toho nevrazis aspon 10 000, tak z toho budes mit max tak na 2 jointy" a podobne - takze temahle radama se mam ridit? hm dobry no...
tady jsou fotky z moji mucirny pro kytky: 12. DEN 18/6
-
-
kvalita fotek na hovno - foceno mobilem... nj co nadelam, fotak jsem doted nepotreboval, takze jsem si ho ani neporizoval...
snad je videt alespon neco...
nechceš radši ty mrzáky vyhodit a přepnout co už máš jakš takš narostli?ty už to stejně nedoženou.Tvůj způsob vyjadřování a vědomosti co se pěstování týče se mě vůbec nelíbí...dal bych K- ale jelikož ses konečně dostal do zelenýho pole kazit ti to nebudu
jak člověk přestane ostatní chválit a vybočí z řady ovcí hned to smrdí K-
Jak jsi se bavil o te ventilacce,taky to ted tak resim.....a jeste musim regulovat topeni......je to docela na prd......teplota venku silene kolisa ze dne na noc...........
Původní příspěvek od dareba proc bych je vyhazoval? i kdyz jsou to mrzaci, tak tim, ze je vyhodim toho moc neziskam... ale zacinaj se rozjizdet.... a na kvet je stejne brzo...
získáš tím to, že ty velký budou mít více místa pro svoje paličky
a myslím, že na přeputí je to akorat, nezapomeň že máš jenom 250W
ty kytky jsou jeste strasne nizky... i ta nejvetsi nevyrostla zatim ani do 1/3 boxu... sice v kvetu jeste porostou, ale ja bych jim dal jeste tak 3 dny... naplanoval jsem to predtim na cca 14dni, ale nechci jim brat svetlo, kdyz vidim ze by se to moc nevyplatilo a necham je rust trochu vic...
jak přepneš na květ vyletí ještě jednou tolik co jsou, možná trochu víc a ber že max efektivita 250W je 50cm , a k tomu ber jestli nemáš novou vybojku už se to tím snižuje, takže bych to do výšky ani moc netahal...
začátky bývají těžké, ale zdokonalujeme se po svých chybách
kytky ted maj 15 cm, takze kdyz se vytahnou 2x tolik, tak budou mit 30 cm (coz je malo)... 40 cm si veme lampa coz je nejakych 70 cm dohromady a stejne mi tam ubyde jeste takovych 30 cm mista, ktery by bylo nevyuzity a nevidm duvod, proc bych to misto nevyzuzil... navic jedu SoG, takze by to taky melo odpovidat - prerostla jungle zelene
hele jestli myslite, ze bych mel prepnout tak prepnu, ale vy jste mi to oduvodnili tim, ze jeste 2x tolik vyrostou - jenze ty kytky jsou zatim az moc male a i kdyby ted naraz dvojnasobne vyrostly, tak stejne nezaplni cely box... nerikam ze by to melo byt prioritou zaplnit cely box, ale nevidim duvod, proc mit mensi kytky, kdyz mam moznost aby trochu vic povyrostly a tim padem mely i vetsi palice... jestli mi to nekdo nejak kvalitne oduvodni proc prepnout, tak nevidim problem a prepnu to na kvet - aspon budu platit min za elektrinu...
Nedocetl jsem posledni dve stranky, ale tipkovi "dareba" bych neporadil uz asi ani slovo. Chova se jak pica. "k cemu spinaci hodiny, kdyz si to muzu zapinat a vypinat sam"... Kde jsme?