Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
....for SIMOR......:-)......klidně i mimo soutěž.......
Hlas celllerovi......proč se stále to jméno opakuje?????:-)
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....
Naposledy upravil Kadrolinka 24-02-2010 v 13:23 PM
Hlasuju pro Raoul_Duke. Jelikož jde o krásno, rozhodoval jsem se mezi ním a Kadrolinkou. Obě si dovedu představit na zdi. Bohužel - Kadrolinka je trochu neostrá... Jelikož mám zakázáno hlasovat pro dva - u mě vítězí Raoul_Duke.
Tady něco odo mňa. HG.
...celller ceci......vždyť jsem podotýkala jak se opakuje:-)....nepochopená ironie----moje chyba. Měla jsem být jednoznačná hned:-)
V životě bys měl stačit s tím, co sám zvíš...co nezvíš, na to se zeptej... A co se nedozvíš - z prozíravosti radši nechtěj vědět......kadrolinka
....život naučil:-)
Přiznat slabost neni srabský,...srabský je vsázet na nerovný boj.....