Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak beru zpět svoji chválu na BIOan - v poslední zkoušce (moby Dick) neobstál... dnes jsem byl nucený předčasně sklidit, asi 5 % paliček bylo napadených a velká část kytky šla na kompost...
mám také dotaz, kde ty sviňušky malé "přežívají"? Donesl jsem si už 2x s řízkama svilušky, ihned jsem je vyhubil (2x po sobě) přípravkem jménem Spruzit (hodně podobné jako BIOoil). Vyhubím je (po 14-ti dnech se noví jedinci neobjeví).
Ale svilušky se mi většinou tak v polovině květu opět objeví .. kde se vezmou? mohou se nějak ukrýt (třeba do hlíny nebo někam pod záhyb fólie)? Nebo mi dokonce můžou "přezimovat" v growroomu jak se jim zachce? Naposled jsem pěstírnu vystříkal i savem (kdyby náhodou), ale teď z toho mám celkem obavu..
vypadá to dobře (jen je tam delší OL-ochraná lhůta-ale pokud se tím stříknou kytky hned na počátku-třeba jako prevenci). Ale svilda se vyvine (MYSLÍM) cca za 15 dní...a mě se vrátí po měsíci (což je divné)-musí prostě být někde zalezlé...fakt nevím...včera jsem ale našel (v jiné místnosti) v bytě kytku se svildama - je možné, že by se dostali nějak asi 10 m do jiné místnosti a tam si našli pěstírnu mezi dalšími X rostlinami? DÍKY, DÍKY RAY insektilikvidátor..
zdarek koukam ze v tomhle vobdobi ma spousta ldii problem se sviluskama a ja na to nesjem vo nic lip :-( tak pred 14d sem prisel na to ze tam mam vajicka ale ani jeden zivacek tak sem si koupil MASAI(chemka)ucina latka tebufenpyrad ochranna lhuta 7dni ale projizdel sem to pod mikroskopem a vajicka tam sou furt a ponevadz uz sem musel prepnout na kvet tak se musim rozhodnout co proti nim nejspise zkusim Phytoseiulus persimilis tak by me zajimalo kdo ma snima zkusenosti nasel by se nekdo??a taky by me zajimalo jakou vzdalenost sou schpny ujit(svilusky)??
mozno to bude niekoho zaujimat, hlavne zastancov biologickej ochrany ich rastlinstva... Vcely chrania rastliny pred husenicami ktore si mylia bzukot vcely s bzucanim osy dravej ktore su ich prirodzenym predatorom. Priroda to ma vymyslene celkom pekne. Otazne je len to ako vcelam chuti cannabis ? PEACE
Tak uz sem se s tema swinema sviluskama seznamil.
Prisel sem na ne vcera vecer,mam 4 kytky hodne mlady,sem hned skouknul rady tady,ja sem je odstranil ze vsech listu mokryma tycinkama do usi.
Sice sem to delal asi dve a pul hodiny,ale co bych pro kyticky neudelal, dneska sem tam nasel jednu na spodni strane listu a jednu na kvetinaci,jestli tam budou dalsi tak je postrikam tim tabakovym vytazkem,popripade nejaka chemie.Musime ty swine porazit (:
Tak v hlíně jsem objevil chvostoskoky a ještě asi roztoče. Pro jistotu jsem si dnes koupil Talstar EC10, tak uvidím. Už jsem to postříkal a výsledky by měli být na 100% za 2 dny, tak dám vědět.
ahoj neví někdo co se to děje? je to pouze na jedné kytce z 6ti má to snad všechny příznaky co sem tu vyčetl a nevím k čemu to přiřadit. měřil sem ph testem do půdy jen tak pro orientaci a vyšlo mi asi 7,5 vím že je to dost čekám na objednaný ph metr pro přesnější změření.
Tak niektore listy (Ozvlast tie na kvetinkach) su mierne deformovane!To znamena ze nerastu pekne rovno ale ale napr. pitay list od lava je kryvy a takto to je na niekolkych listoch!A moj dalsi problem je ze newiem ci nezaskodim rastlinke ak na nu sviety slnko cca 6 hodin denne!