Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ještě k tomu Early skunku.....Já ho měl před dvouma rokama na balkoně a byl sem s nim dost spokojenej.Začal kvést už v druhý půlce července a sklízel sem ho v půlce řijna a byl moc dobrej.Ten rok sem měl vedle ještě Purple1,kterej měl trošku větší výnos,ale chutnal jako strašný seno.Ten Early skunk byl o třídu lepší.Doporučuju....
ja mam letos super skunk ale podle em by sis me l koupi top 44 vyroste to za 2 mesice a jede to jakoze strasne rychle a vynos ej z toho maxuimalni co muze bejt jako ale tj na tobe kazdy seminka s nirvana shopu na outdoor
sou dobry moc jako to se neboj
Ja muzu doporucit na out Skunk#1, kamos ho valil ve foliaci a ze dvou kytek mel 10l huleni, palice tvrdy jak beton a zhuluje ukrutne... na out az moc prekvapujici...
Pak mam jeste odzkousenej Passion #1, jednuduchy na pestovani, vydrzi i sucho, zhuluje taky dobre, az na vynos kterej je mensi je dobrej...
Pokud bych mohl doporučit odrůdy na out tak asi tak 75% odrůd od dutch passion Ale tak ať nejsem jen rozum tak výborné zkušenosti z PowerPlant, Bílé odrůdy (WW,GWS, PM, WR.. ale dojedou trošku později), klasiky jako Orange Bud, Duddha, Santa Marie, BlueBerry, Skunkové, a všechny outdoory (jako Durban, Hollnads Hope, passion 1...) takže vlastně dojdeme k tomu že na out je vhodné skoro všechno krom extrem sativ jako Haze a jí podobní "rozmazlenci"
No vidíš, já minulej rok dostal jako bonus Skunk Red Hair právě od Nirvany a byl výbornej a to jak výnosově tak i účinkama.
Takže pomalu s tím blitím
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
2 Taxem: Člověče i to je možný, ale měl jsem od nich loňskou sezonu DP a ten prostě nedokvetl minimálně o měsíc. Ostatní kytky jsem sklidil v pořádku a včas(no name), ale Durban z Nirvany mě přesvědčil o tom, že od téhle banky neobědnám už nikdy nic...
A k těm early odrůdám - nezbývá mi než s tebou souhlasit. Kámík jel Early Misty a taky mu zůstala venku skoro pez šišek... Já říkám Nirvanu nebrat...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
Wokap: ale to,že tobě se posral DP a někomu nedokvetla EM ještě neznamená,že Nirvana má špatný odrůdy!!! Sou nejlevnější, takže se nedaj čekat zázraky- ale je spousta pěstitelů, co na ně nedaj dopustit.
citace:
Původní příspěvek od Wokap
co to tady bliješ za sračky? Koupils někdy nějakou genetiku od Nirvany? Nirvanu NEBRAT ani zadarmo!!!
Sračky tady bliješ ty a navíc tím uplně zbytečně plašíš nováčky. Z jedinej špatnej zkušenosti odsuzuješ celou seedbanku! A to jako proč a jakým právem? Koukni např. do mýho loňskýho Outdooru, jak taky může vypadat Nirvana
Původní příspěvek od Tayem de Tox
Sračky tady bliješ ty a navíc tím uplně zbytečně plašíš nováčky. Z jedinej špatnej zkušenosti odsuzuješ celou seedbanku! A to jako proč a jakým právem?
Jakým právem? Právem vyjádřit svůj názor Taxeme... Bylo zde napsáno, že je Nirvana je špičková banka a já s ní takovou zkušenost nemám. Už nikdy bych si od nich neobědnal. Doufám, že ti toto vysvětlení stačí - pokud ne, tak do mě klidně šij dál...
Jestli se ti zdá, že jsem se vyjádřil moc hrubě, tak to prostě napiš, ale nechoď kolem toho jako slečinka! Já to tak necejtim. Activep tu píše, že " kazdy seminka s nirvana shopu na outdoor sou dobry moc jako to se neboj" a mě to přišlo jako zhovadilost největší, proto jsem na to reflektoval. Howk...
Touha po změněném stavu vědomí je vrozená, normální potřeba, stejně jako hlad nebo sexuální puzení. Ale neříkám touha po změněném stavu vědomí pomocí chemické látky, drogy jsou pouze jedním ze způsobů jak tuto touhu uspokojit, existují i další...
tayem: si samozvaný prorok.... nirvana je fuj a to my nikdo nevymluví, proč sou ty semínka o X% levnější než od ostatních seedbanek?
tak třeba proč mají vietnamci levnější boty NIKE než originální firma NIKE?
Já jsem byl venku spokojen s Pure Power Plant. Dvě kytky na zahradě a mám toho na 2 roky.
JInak letos jsem koupil semena Sensi Seeds - E. Skunk a E.Girl
Mám tedy i nějakou Nirvánu, ale o tom bych se tu nerad rozepisoval
Každopádně letos sázím na Early Girl od Sensi Seeds a PPP
co to tady bliješ za sračky? Koupils někdy nějakou genetiku od Nirvany? Nirvanu NEBRAT ani zadarmo!!!
--------
Od Nirvany už kupuji (pochopitelně i od jiných společností) pár let a neřekl bych, že jsou to sračky. Na rozdíl od jiných společností (např.BC Bud) však musím souhlasit, že Nirvana se v posledních 2 letech nějakým způsobem přestala věnovat genetice a jen jede tak říkajíc na pověst z minulosti (volnoběh - neutrál).
Nicméně většina semen, která jsem od nich objednal, vyklíčila a pokud se jim dostalo patřičné péče (outdoor), tj. hnojky, slunce, voda, zastřihování atd. přinesla slušné výsledky. Některá semena od Nirvany jsou - na základě osobních zkušeností - opravdu velice dobrá, a na druhé straně může člověk nakoupit "vietnamské" zmetky. V našem oboru pěstování je to skoro vždycky jako sázka do loterie.
ČUS,tak letos sem obědnal Early mysti,z minule mam zkušenost že indoor modelům se nedaří venku z důvodu toho že nestihnou dozrát protože to plesniví a musíš to sklidit aby ti je plíseň nezežrala celí,.,,talže letos čistokrevnej out