Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pri S.A.G.E. sa mi stalo, že sa mu po uskladnení vrátila naspäť vlhkosť. Treba občas pozrieť, ako sú na tom, ale o pravidelnej kontrole nepochybujem. Pekné šišky.
Pri S.A.G.E. sa mi stalo, že sa mu po uskladnení vrátila naspäť vlhkosť. Treba občas pozrieť, ako sú na tom, ale o pravidelnej kontrole nepochybujem. Pekné šišky.
Hej tiez sa mi to uz v minulosti stalo. Nemam to este nikde uzavrete tak ok. Ale pravidelna kontrola prebieha aj tak
''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''
Dnes zverejnim vysledky. Ukoncenie tipovacky teda skonci dnes o 19.00. Len taka jedna pomocka , pod 430g tam neni. Klude si mozte editnut vase niektore tipy.
Caute. Mam uz vysledky. Tento grow ma velice potesil a vobec som necakal taky uspech. Na to ze som mal 600w na ploche 1m2 som spokojny a zacinam uz verit ze niekto da trebars 700g pod 600w.
Takze vysledna vaha je : 570.6 G
Vyhercom vahy ( http://www.grower.sk/336/dy-500g ) sa stava clen Magic s tipom 572g. Druhe miesto ma clen Cali s tipom 580 g a tretie clen Peacemaker s tipom 585.69 g.
Za tyzden pridam smoke report.
Bohuzial mi skoncili podmienky na grow a na dobu neurcitu prestavam growit.