Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jací jste když zahulíte?Vase pocity z huleni Co pri tom pocitujete.Různe uvahy na GAN
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
ZMonica
Stálý Člen

Karma uživatele ZMonica - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

pocity z uhleni?jaky asi muzou bejt pocity..volnost, svoboda, radost, veselost..asi kazdej timhle zpusobem utika od toho vsedniho nudnyho zivota a taky od problemu, stejne tak jako ja..co pri tom pocituju, to co uz bylo zmineno, jenze posledni dobou mam problemy s pritelem tak uz vic premejslim nez se semu..driv jsem vzdycky byla desne moc vysmata a porad teda jsem, ale uz ne jen hahaha ale treba hodinu sedim a premejslim, mam zasek a srovnavam si vse v hlave..nebo premejslim a s nekym se o tom bavim..a melu a melu treba hodinu a delam ruzny vahy o mym vztahu a mluvim fakt tak strasne hezky, apson co mi to pak sotatni rijkaj, kdyz si to zapamatujou, problem je, ze vetsinou druhymu, co s nama taky hulim vykecavam diru do hlavy a moc si z toho nepamatuje..co vim je, ze si potrebuju poridit videokameru, ty nase rozhovory a myslim ze vsech, stojej za to.!

Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..

Old Post 22-10-2003 v 19:27 PM
ZMonica je offline   Profil uživatele ZMonica   Find more posts by ZMonica   Foto galerie člena ZMonica   Click here to Send ZMonica a Private Message   Add ZMonica to your buddy list     Navštiv homepage uživatele ZMonica! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cantrell
Stálý Člen

Karma uživatele cantrell - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

a co ti zrobil pritel

Zivot je sen so zelenym podfarbenim a ciernou pointou

Old Post 23-10-2003 v 18:57 PM
cantrell je offline   Profil uživatele cantrell   Find more posts by cantrell   Foto galerie člena cantrell   Click here to Send cantrell a Private Message   Add cantrell to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Deda_mraaz
Nový Člen

Karma uživatele Deda_mraaz - 0% Pěstitelská

To Wimpy (vp) Příspěvek č. 83

Clovece ja to s tou planetou, lidma a vesmirem vidim uplne stejne (az na ten rozdil, ze si myslim, ze nase planeta je neco jako cast bunky, galaxie bunka a vesmir nakej organ - ale muze to bejt i jinak). Hlavne si nemyslim, ze je vesmir neco velkyho neorganickyho a nekonecnyho, jako si to mysli spousta vedcu a lidi. Mozna proto nedokazou prijmout nazor, ze my jsme pouze jakymysi viry, ktery akorat tuhle planetu vykoristujou a znasilnujou. Navic by si mozna uvedomili, ze nejsme pany tvorstva - nebyli jsme tu prvni a nebudem ani nahodou posledni, krom toho z pohledu obrovistosti Vesmiru jsme naprosty nicky. Mozna vice respektu k zivotu a prirode by neskodilo.

Old Post 23-10-2003 v 19:29 PM
Deda_mraaz je offline   Profil uživatele Deda_mraaz   Find more posts by Deda_mraaz   Foto galerie člena Deda_mraaz   Click here to Send Deda_mraaz a Private Message   Add Deda_mraaz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
yTUmama
Stálý Člen

Karma uživatele yTUmama - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

já vždycky když cítím že už to ze mne opadává musím si zapálit
toto přesně cítím
krom spánku

co se sluší,abys o svém životě prozradila
/MmARIJUANA
Že jo kluci

Old Post 27-10-2003 v 19:11 PM
yTUmama je offline   Profil uživatele yTUmama   Find more posts by yTUmama   Foto galerie člena yTUmama   Click here to Send yTUmama a Private Message   Add yTUmama to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Wimpy[vp]
Stálý Člen

Karma uživatele Wimpy[vp] - 4% PěstitelskáKarma uživatele Wimpy[vp] - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

Je to už pár týdnu co jsem zjistil že tahle planeta funguje uplně špatně.To že jsou tady války,teroristi,vrazi,zloději to už přehlížím..ale pozastavuju se nad tím jak tahle společnost pracuje.Jakým se podle mýho názoru odebrala špatným směrem.Nelíbí se mi peníze ani systém života v tehle společnosti.Někdy přemýšlím esli by nebylo lepš žít si někde v pralese nebo na Jamajce starat se jenom o sebe…brát nějaky ty drogi abych se měl uplně co nejlíp a HLAVNĚ SI TEN ŽIVOT UŽÍT.Já nedokážu pochopit jakej má význam se celej život učit abych dosáhl toho,že budu váženej uznávanej věděc co na něco přišel=jo přišel ale měl z života hovno.Mládí prožil v knížkách a teď už je tak konzumní že se nedokáže bavit,radovat.Myslím si že kdyby se tahle společnost odjakživa zabývala tím jak jsou drogy-hlavně přírodní-„perfektní“ (nad tímhle se dá samozřejmě polemizovat)celej život by prožily veseleji.Nebyli by peníze a nikdo by se nepovišoval nad druhýho,nebyli by rozdíli mezi lidma každej by byl veselej a sám sebou-myslím si taky že proto na tehle planetě tyhle rostliny jsou-nic nebude jen tak náhodou.tak jak tady je ropa tak jsou tady rostliny drogy-tak proč si jich neužít a nevychutnat si celej život tak jak si ho představujete a ne se snažit docílit co nej výsledku třeba ve škole…

Některé dorgy nejsou zakázané proto že by byly nebezpečné,ale jsou nebezpečné proto že jsou zakázané!!!

Kreslite si ? - Galerie

Old Post 02-11-2003 v 18:47 PM
Wimpy[vp] je offline   Profil uživatele Wimpy[vp]   Find more posts by Wimpy[vp]   Foto galerie člena Wimpy[vp]   Click here to Send Wimpy[vp] a Private Message   Add Wimpy[vp] to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zmrskank
Stálý Člen

Karma uživatele zmrskank - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

moc zajimavi. posledni dobou zacinam mit po huleni celkem stihu. drif to bylo jenom z lidi a tedka ze fseho. mooc me to sere vobcas zahulim a zacnu si uvedomovat fsechny ty hovna co se na me vali a co tu sou a pocituju je mnohem senzitivnejc nes normalne. sere mi to kurwa moc. snad to prejde. us nemam ty vysmaty stafky jako driv, musim si narvat moc huleni a ... je to jiny no

extravaganja

Old Post 02-11-2003 v 20:13 PM
zmrskank je offline   Profil uživatele zmrskank   Find more posts by zmrskank   Foto galerie člena zmrskank   Click here to Send zmrskank a Private Message   Add zmrskank to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mephi
Nový Člen

Karma uživatele Mephi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

ja sem prej silene zvedavej ale nemam silu se na nic ptat

Old Post 07-11-2003 v 16:38 PM
Mephi je offline   Profil uživatele Mephi   Find more posts by Mephi   Foto galerie člena Mephi   Click here to Send Mephi a Private Message   Add Mephi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
shorscha
Nový Člen

Karma uživatele shorscha - 0% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 88

Fakt miluju ty stavy když se zhulim a jenom sedim s lidma který mám ráda a oni něco říkaj a i když kecaj voloviny tak se tomu musim smát a obráceně. Někdy mám děsně kecavou a někdy jen tak čumim ale včera sem byla jak pylná včelička a šla sem si udělat půlnoční procházku do telefoní budky a zpátky.

Old Post 16-01-2005 v 21:38 PM
shorscha je offline   Profil uživatele shorscha   Find more posts by shorscha   Foto galerie člena shorscha   Click here to Send shorscha a Private Message   Add shorscha to your buddy list     Navštiv homepage uživatele shorscha! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

ja prisel na to ze posledni dobou sem nejraci kdyz se zhulim sam. Protoze s mou partou uz to neni co byvalo. hulivam s 2 lidima uz 1.5 roku a z 90% jen s nema, protoze v mem bydlisti moc hulicu neznam a nejspis jich tu ani moc neni...je to tu samy toy.. no to je fuk... proste uz si s nema v tom stavu nerozumim. Vzdycky mam nejaky napad ktery je fakt uzasny a chci ho uskutecnit nebo jim chci neco rict, ale treba me vubec nevnimaji a cumi uplne zkameneli na Mumii .... mam pocit ze sou bud oni vymazani a nebo ja ...
tak si raci doma vklidku v patek dam sam, filozufuju, vymyslim teorii existence a tak premyslim o lidech a jejich osobnostech... ale to az v takovem tom vytuhlem stadiu, napred si neco pustim na compu (nejlip pratele, u tech se clovek fakt nasmeje ) nebo si hraju s kocourem...

jo a jinak sem obcas hrozne nesikovny, nevim jestli je to smula ale porad se mi stava ze neco shodim ze stolu nebo pokazim.... posledne sem sestrence rozsypal koralky, nemel sem na ne sahat protoze uz byly ruple..
A nebo sem vyklepaval kotlik do kose a vypadl me cely z faje a ja ho tam pak hledal 10minut, ten kos byl uplne plny a ten kotel tak maly )

Old Post 16-01-2005 v 22:07 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HALUZAK
Stálý Člen

Karma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% PěstitelskáKarma uživatele HALUZAK - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

V poslednej dobe nejaky divný

Old Post 16-01-2005 v 22:39 PM
HALUZAK je offline   Profil uživatele HALUZAK   Find more posts by HALUZAK   Foto galerie člena HALUZAK   Click here to Send HALUZAK a Private Message   Add HALUZAK to your buddy list     Navštiv homepage uživatele HALUZAK! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
elis :-i
Stálý Člen

Karma uživatele elis :-i - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

dobrá otázka u mě má zhulenost několik fází. nejdřív je to takovej pocit, že jsem úplně v pohodě, ani trochu zkouřená. pak následuje šok, když si uvědomim, že jsem hrozně moc vypálená potom přijde obrovská vysmátost, ukecanost a zmatenost. to je stav, kdy vyprávim něco s hodně hlubokou myšlenkou, ale v mý hlavě je ta myšlenka tak nestálá, že to většinou zapomenu, než to dopovim tahle fáze trvá tak čtvrt hodiny až hodinu, v závislosti na modelu. samozřejmě se prodlužuje, když se hulí jeden špek za druhým. Když vliv THC maličko ustoupí a já si uvědomím, kde vlastně jsem a začnu odlišovat realitu od zkouřeneckých myšlenek, dostanu hlad a jsem schopná sníst všechno, co se mi dostane pod ruku. když není jídlo, tak většinou hodně fotim. fotim všechno okolo, naprostý nesmysly, a hrozně se na tom zaseknu. po půlhodině žraní a focení přichází vykydlost a naprostá neschopnost pohybu. to je ten pravej čas na refreshovací brko

Elis :-i
"Today is the first day of the rest of your life..."

Old Post 17-01-2005 v 15:36 PM
elis :-i je offline   Profil uživatele elis :-i   Find more posts by elis :-i   Foto galerie člena elis :-i   Click here to Send elis :-i a Private Message   Add elis :-i to your buddy list     Navštiv homepage uživatele elis :-i! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Karma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% PěstitelskáKarma uživatele Kutas - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

jo foceni je taky super, to me hrozne bavi
btw kdyz si date treba po hodce druhe brcko, ste zhuleni neplno tak jak predtim? u me to je mnohem min intenzivni a trva to jen tak pul hodky, pak uz sem uplne vytuhly...

Old Post 17-01-2005 v 16:02 PM
Kutas je offline   Profil uživatele Kutas   Find more posts by Kutas   Foto galerie člena Kutas   Click here to Send Kutas a Private Message   Add Kutas to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Když jsem zkouřenej tak jen tak sedim, mlčim a poslouchám ostatní. Když chápu (málokdy) tak si začnu vymšjšlet vlastní příběhy nebo sám sobě v duchu něco povídám a pak se tomu strašně tlemím. A po haši jen tak sedím a furt se směju, dokud mám sílu. A pak únovaou usnu :-°)))

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 17-01-2005 v 16:51 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GODOT
Stálý Člen

Karma uživatele GODOT - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Ja som dost casto zamysleny, Namotam sa na hocijaku kravinu a potom neviem prestat. Popripade ked nieco vidim tak sa mi na chvilu zda ze vidim daco insie. Napr.: Raz vecer ked uz bola tma tak som sa mi zdalo ze vidim typka ktory vedie na voditku rotvajlera, ale ono to v skutocnosti bola spoluziacka s frajerom.

Old Post 17-01-2005 v 18:42 PM
GODOT je offline   Profil uživatele GODOT   Find more posts by GODOT   Foto galerie člena GODOT   Click here to Send GODOT a Private Message   Add GODOT to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kutas
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

jo to ja zase sel a uvidel sem na chodniku krocana. sedel tam a byl otoceny smerem ke me. nakonec to samozrejme nebyl krocan, ale kolecka s barelem...
ono treba i kdyz se divam na nocni oblohu, tak sem tam schopny najit snad vsechny mozne souhvezdi, vesmes ktere sem prave objevil

Old Post 17-01-2005 v 19:16 PM
Lister666
Nový Člen

Karma uživatele Lister666 - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Nu....Já jako kdybych byl ve snu,rád si sednu pustím nějakej slušnej metalek na plny kule a vypnu ho až když mi začínají krvácet uši. Rád pokecám s nějakejma dobrejma lidima.Ale snad nejraděj si sednu k TV a koukám na nějakou debilní komedii typu žhavé vystřely a tak...to se pak chechták každy kokosovině

ÁÁÁÁ PANE BOŽE JAKTOŽE MÁM TOLIK RUK!!!

Old Post 17-01-2005 v 19:58 PM
Lister666 je offline   Profil uživatele Lister666   Find more posts by Lister666   Foto galerie člena Lister666   Click here to Send Lister666 a Private Message   Add Lister666 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás