Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kuk mam uz zasazeno par tydnu i ve filmovce vyfotim to v nedeli vse i tu v kvetinacku a porovnam to s filmovkou jinak filmovek maji ve fotolabech neskutecny mnozství
a ten kvetinacek vypada ze je stejnej jako ma P3Ci
Původní příspěvek od Vikuk .... jinak filmovek maji ve fotolabech neskutecny mnozství
Jo fotolaby jsou super věc... my entomologové/arachnologové tam chodíme furt, abychom měli do čeho dávat breberky
2 juli: Jasně že má tu nejlepší péči. Chtěl jsem to prdnout pod lampu nakvést, ale předběhla mně Jen doufám, že bude příští dva měsíce svítit dost slunko.. přecejenom mám západní okno a svítí mi tu až od dvou a navíc to chce aby nebylo moc oblačno. To bych ji asi musel pomoct aby neskomírala. Nicméně se budu snažit to dát bez pomoci techniky
tak jsem to vyfotil hned rano aby se nemuselo cekat do nedele
porovnání kytek s pet lahvou aby se vedelo jak jsou kytí velké a kvetinace s filmovkou
kytka ve filmovce je malá protoze rez uz byl nakvetlej páč uz kvete vsechno
a jen tak kytí
jinak chystam se zasadit na zimu za okno nejake semínka jen tak pro radost jestli neco vyroste :-) takze filmovka urcite nebude chybet :-) ale to az po sklizni :-)
Dodávám fotky mého prozatímního výsledku ...
Jinak vikuk- maš to podle mě zatím nej
jen tak dáál .
No a k/-\pr aspon si to tu promaž... inač
už dlouho uvažuju o K- .....
tak ted nefim jaestli si z nas delas srandu nebo ne e ?? Pokud jsem tento topic pochoopil tak slo o to pestit v co nejmensim kvetnicku !! Nejlepe ve filmovce a ty nam tady ukazujes nejake kytky zasazene nejmene ve dvou deckach coz je 200ml a ne 20 dobre budiz to bych jeste bral i kdyz filmovky a muj kvetinacek maji obsah tak neco kolem 40ml coz neni ani 1/4 tveho obsahu !!
ALE TED K VECI ZE SEM DAS FOTKY KYTEK V KVETINACKU KTERY JE JESTE V ZEMI TAKZE KORENY MUZOU VESELE RUST DAL TAK TIM JSI ME NAS..... A TEZ SILNE UVAZUJI NAD K-
Tak já mám sklizeno Takhle ten OB voní opravdu jemně jako pomeranč, protože je to téměř nehnojené a je to slabé. Prostě biologický čistá tráva Tak 0,05g bych tipoval