Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » prospívá kytkám toto počasí / zima zima... zimááá????
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
spyrotekk
Nový Člen

Karma uživatele spyrotekk - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

zdravím tě myslím si že zima je docela přehnaná :O) u mě v pěstírně je přezden až mocccc teplo :O) ale přez večer až moc zima :O) musím tento malí detail ještě polepšit :O)

Old Post 18-09-2007 v 09:40 AM
spyrotekk je offline   Profil uživatele spyrotekk   Find more posts by spyrotekk   Foto galerie člena spyrotekk   Click here to Send spyrotekk a Private Message   Add spyrotekk to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 77% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od slukk
Zdravím tak jsem o víkendu skízel valnou část úrody a myslím že i přes to počasí to bylo vynikající.jednu kytičku jsme stěží vytrhli a to jsme na to byli dva :-)

Proč ste je neobrali o listy, potom je s tím akorát větší drbačka i teď by ste je mohli zbavit listů, když ještě nejsou pořádně proschlý, co?

Old Post 18-09-2007 v 10:07 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bossfic
Stálý Člen

Karma uživatele bossfic - 90% PěstitelskáKarma uživatele bossfic - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

jj taky se připojuju ta palička vypada stejně nějak divně...

...AKCE PEŘINÁČ...

Old Post 18-09-2007 v 17:58 PM
bossfic je offline   Profil uživatele bossfic   Find more posts by bossfic   Foto galerie člena bossfic   Click here to Send bossfic a Private Message   Add bossfic to your buddy list     Navštiv homepage uživatele bossfic! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 84

citace:
Původní příspěvek od bossfic
jj taky se připojuju ta palička vypada stejně nějak divně...

Je to dost prořídlej matroš, proto ti připadá divná ta šiška, není to žádnej nakynutej masák

citace:
Původní příspěvek od slukk
Z mých předchozích zkušeností vím,že po proschnutí jdou listy daleko líp otrhat :-)

Suchý listy se ti akorát tak drolí mezi prstama a akorát se s tím pižláš, takle to vidím já a proto taky obírám za čerstva každej sklízíme jinak ne

Old Post 19-09-2007 v 12:05 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Papek
Stálý Člen

Karma uživatele Papek - 87% PěstitelskáKarma uživatele Papek - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 85

to slukk: Docela dobrý stromek. Jen mi připadá, že tam asi budeš mít dost semínek, ne?Jak jsem koukal na tu třetí fotku.

A jinak k těm listů. Ať si každý dělá, jak mu to přijde nejlepší. Je na to docela dost postupů. Já třeba obírám ty velké listy z kytky někdy v půlce květu a pak, když to sklidím, tak oberu zbytek.

Papkův tabáček
PapTab - Výroba cigaret + SMOKE REPORTs

Největšími nepřáteli tabáku mezi živočichy jsou, kromě člověka, slimáci.

Před potokem pět kopek konopí, za potokem .... čórka .

Old Post 19-09-2007 v 12:09 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

jojo, kdyz to obíráš suchý, tak pak v palici zustanou řapíky od listů a propíchávaj papírky nůžkama mi to přijde fakt lepší, jde to pěkně čistě vystříhat ( navíc mě baví mazlení s úrodou )
no nic, já jen tak, babí léto je tady!
jináč pěkný keře...

My heart and soul, they are free...

Old Post 19-09-2007 v 12:14 PM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

to uz prislo babie leto? lebo tu u nas v noci vytecne prsalo ... aj ked cez den bolo fakt celkom pekne ale v noci aj tak budu teploty klesat tak na nulu urcite ... nebude to vadit ? taketo rozdiely? mne uz inac zacal plesniviet jack herrer tak som ho vytrhol uz v sobotu ...

pestovanie na okne-jednoducho a lacno

Old Post 19-09-2007 v 22:19 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

no má bejt pěkně, tak já to mám pod pracovnim názvem babí léto
mrznout nebude (nemělo by, věřím v trio Míková - Zárybnická - Karas ), maximálně nějakej přízemní mrazík, ale to se vždycky nějak zvládne...jináč velký rozdíly mezi nočními a denními teplotami by měly působit na kompaktnost palic (pozitivně)

My heart and soul, they are free...

Old Post 20-09-2007 v 11:57 AM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pisko
Nový Člen

Karma uživatele pisko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 89

lidicky... myslite ze kytkam neuskodi mraziky?? nevim jak u nas ale u nas na vysocine v noci teplota klesa pod nulu... nevim nevim ale moje kytky jeste nestihli dozrat :-(

how high

Old Post 20-09-2007 v 20:38 PM
pisko je offline   Profil uživatele pisko   Find more posts by pisko   Foto galerie člena pisko   Click here to Send pisko a Private Message   Add pisko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 90

citace:
Původní příspěvek od pisko
lidicky... myslite ze kytkam neuskodi mraziky?? nevim jak u nas ale u nas na vysocine v noci teplota klesa pod nulu... nevim nevim ale moje kytky jeste nestihli dozrat :-(

Nevadí, sem taky Vysočina a zatím je to OK. Někdo nechává kytky i přes sníh

Old Post 20-09-2007 v 20:45 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

citace:
Původní příspěvek od Zedy

Nevadí, sem taky Vysočina a zatím je to OK. Někdo nechává kytky i přes sníh

Tak to teda je docela hazardér. To já bych nikdy nepraktikoval. Já si myslím, že se počasí ještě vylepší, vždyť je teprve konec léta. 12/12 se už teda blíží, myslím, že to vychází na 26.9.

Papkův tabáček

Old Post 20-09-2007 v 21:12 PM
Papek je offline   Profil uživatele Papek   Find more posts by Papek   Foto galerie člena Papek   Click here to Send Papek a Private Message   Add Papek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 92

citace:
Původní příspěvek od Papek

Tak to teda je docela hazardér. To já bych nikdy nepraktikoval. Já si myslím, že se počasí ještě vylepší, vždyť je teprve konec léta. 12/12 se už teda blíží, myslím, že to vychází na 26.9.

Dokonce sem tady na G jendou našel fotku, kde byly kytky ještě pod sněhem Jinak má bejt pořád nádherně, tak beze strachu

Old Post 20-09-2007 v 21:15 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Zedy: A ty nějak zakrejváš kytky, když jsou ty přízemní mrazíky nebo je necháváš, tak jak jsou? Jsem o tom přemýšlel, ale třeba u malých kytek by to šlo, ale co když někdo má 3 metrový stromy.

Papkův tabáček

Old Post 20-09-2007 v 21:18 PM
Zedy
Vidlák Hlínomil

Příspěvek č. 94

Papek:

kytky nechávám jak sou. Myslíš zakrejt je před mrazem? To ti žádný zakrytí nepomůže, jedině je nějak zaizolovat a to vydím jako něco nereálnýho

Old Post 20-09-2007 v 21:22 PM
Papek
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

Přesně tak. Nemyslel jsem třeba, jak se zakrývají růže chvojím, to by asi nešlo. Já měl na mysli nějaký igelit a tím to obmotat - nechat tam nějakou vzduchovou mezeru jako izolaci. Někdy tady jsem to četl, že to někdo zkoušel. Udělat jim takový mikroklima, mikrofoliovník.

Jinak z letošní úrody asi nic nebude. Kytky se mi nějak zprcly, ale nebyli to hermáči a široko daleko nic nebylo. Ale pak jsem přišel na to, že to je problém hodně growerů tady, kterým se stalo to samý. Stačí jeden den, aby byl nějaký docela velký vítr a je postaráno.. všechno se pak nějak oprcá. Neměl jsi s tím taky letos problémy, když bylo tolik vichřic?

Papkův tabáček

Old Post 20-09-2007 v 21:29 PM
Klimes
Stálý Člen

Karma uživatele Klimes - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

tadyhle je predpoved pocasi az do 20. rijna http://www.novinky.cz/domaci/o-vike...3090_rd92e.html

Old Post 20-09-2007 v 21:37 PM
Klimes je offline   Profil uživatele Klimes   Find more posts by Klimes   Foto galerie člena Klimes   Click here to Send Klimes a Private Message   Add Klimes to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 00:22 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás