Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdravím tě myslím si že zima je docela přehnaná :O) u mě v pěstírně je přezden až mocccc teplo :O) ale přez večer až moc zima :O) musím tento malí detail ještě polepšit :O)
Původní příspěvek od slukk Zdravím tak jsem o víkendu skízel valnou část úrody a myslím že i přes to počasí to bylo vynikající.jednu kytičku jsme stěží vytrhli a to jsme na to byli dva :-)
Proč ste je neobrali o listy, potom je s tím akorát větší drbačka i teď by ste je mohli zbavit listů, když ještě nejsou pořádně proschlý, co?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
to slukk: Docela dobrý stromek. Jen mi připadá, že tam asi budeš mít dost semínek, ne?Jak jsem koukal na tu třetí fotku.
A jinak k těm listů. Ať si každý dělá, jak mu to přijde nejlepší. Je na to docela dost postupů. Já třeba obírám ty velké listy z kytky někdy v půlce květu a pak, když to sklidím, tak oberu zbytek.
jojo, kdyz to obíráš suchý, tak pak v palici zustanou řapíky od listů a propíchávaj papírky nůžkama mi to přijde fakt lepší, jde to pěkně čistě vystříhat ( navíc mě baví mazlení s úrodou )
no nic, já jen tak, babí léto je tady!
jináč pěkný keře...
to uz prislo babie leto? lebo tu u nas v noci vytecne prsalo ... aj ked cez den bolo fakt celkom pekne ale v noci aj tak budu teploty klesat tak na nulu urcite ... nebude to vadit ? taketo rozdiely? mne uz inac zacal plesniviet jack herrer tak som ho vytrhol uz v sobotu ...
no má bejt pěkně, tak já to mám pod pracovnim názvem babí léto
mrznout nebude (nemělo by, věřím v trio Míková - Zárybnická - Karas ), maximálně nějakej přízemní mrazík, ale to se vždycky nějak zvládne...jináč velký rozdíly mezi nočními a denními teplotami by měly působit na kompaktnost palic (pozitivně)
lidicky... myslite ze kytkam neuskodi mraziky?? nevim jak u nas ale u nas na vysocine v noci teplota klesa pod nulu... nevim nevim ale moje kytky jeste nestihli dozrat :-(
Původní příspěvek od pisko lidicky... myslite ze kytkam neuskodi mraziky?? nevim jak u nas ale u nas na vysocine v noci teplota klesa pod nulu... nevim nevim ale moje kytky jeste nestihli dozrat :-(
Nevadí, sem taky Vysočina a zatím je to OK. Někdo nechává kytky i přes sníh
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
Nevadí, sem taky Vysočina a zatím je to OK. Někdo nechává kytky i přes sníh
Tak to teda je docela hazardér. To já bych nikdy nepraktikoval. Já si myslím, že se počasí ještě vylepší, vždyť je teprve konec léta. 12/12 se už teda blíží, myslím, že to vychází na 26.9.
Tak to teda je docela hazardér. To já bych nikdy nepraktikoval. Já si myslím, že se počasí ještě vylepší, vždyť je teprve konec léta. 12/12 se už teda blíží, myslím, že to vychází na 26.9.
Dokonce sem tady na G jendou našel fotku, kde byly kytky ještě pod sněhem Jinak má bejt pořád nádherně, tak beze strachu
Zedy: A ty nějak zakrejváš kytky, když jsou ty přízemní mrazíky nebo je necháváš, tak jak jsou? Jsem o tom přemýšlel, ale třeba u malých kytek by to šlo, ale co když někdo má 3 metrový stromy.
Přesně tak. Nemyslel jsem třeba, jak se zakrývají růže chvojím, to by asi nešlo. Já měl na mysli nějaký igelit a tím to obmotat - nechat tam nějakou vzduchovou mezeru jako izolaci. Někdy tady jsem to četl, že to někdo zkoušel. Udělat jim takový mikroklima, mikrofoliovník.
Jinak z letošní úrody asi nic nebude. Kytky se mi nějak zprcly, ale nebyli to hermáči a široko daleko nic nebylo. Ale pak jsem přišel na to, že to je problém hodně growerů tady, kterým se stalo to samý. Stačí jeden den, aby byl nějaký docela velký vítr a je postaráno.. všechno se pak nějak oprcá. Neměl jsi s tím taky letos problémy, když bylo tolik vichřic?