Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec Zítra to kosím všecko se sere .Dneska jsem si řekl že pujdu otrhat trochu víc otrhat skoro všecky listy no a zjistil že se tam začla dělat docela dost plísen zasrana zatím to není moc tak doufam že se to do zítřka nerozšíří.Myslím si že je to dozrálé docela dost.Ještě se kdyžtak mrkněte na fotky je tam vidět jak mi listy uplně navrchu palic fialoví od konce a kroutí se nahoru nevím čím to je ....jenom at vím pro příští rok chybama se člověk učí a te plísně jsem si měl všimnout driv..
n o tak tedka mi nějak nešel internet tak ty fotky zkusím hodit až ted jinak už to mám cele přebrane je to skoro dosušené .Nevím jestli to budu vážit asik to hodím rovnou do sklinek..ale možná to zvážím a kdyžtak dám vědet kolik toho bylo jinak sem něco odtrhal co bylo plesnive nebylo toho moc ale ty nej. šišky to odnesly "nejvíc"
Zdravim...Je toho nakonec něco okolo 250g z te jedne kytky,obral jsem něco plesnivého..Kdyby to nechytlo plísen bylo by toho krapet víc....Jinak u kámoše ty kytky vyfotím příští tyden jsou docela v poho výška je něco málo přes 2m a jsou už jenom 2 ,jeden byl hermáč ....Ale asi nestihnou dozrát začly kvést celkem pozdě...
čus dneska mi fotr vyhodil asi 150g hulení které mi z kytky ještě zbylo pohádal sme se s nim seřval sem ho ale co no musím to brat z lepší stránky že příští rok to bude o něčem jiném jinak jsem dneska sklidil kytky u kámoše z těch taky něco bude
No tak chut celkem dobrá,až na to že docela dost škrábala ale když se to s prdama nepřežene tak se to dá. Účínky dostačující .Není to žádná vražda taková dopohody češtinka.Napoprvé jsem s tím spokojený na příští rok seženu něco pořádného .Hulení mám v plastovém kyblu ,ale v nejbližší době to pujde do sklinek.Myslíte že to vadí když to budu skladovat v plastu?a ne ve skle.Kybl je vzduchotěsný...Příští týden oberem s kámošem ty dvě kytky a jedeme na půl tak potom napíšu kolik toho bylo