Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A co takhle po dotazu zda nejsou nůžky- "Neboj... snad máš opičí pracky na motání klacků" říkal to asi metr a půl typa týpkovi co má přes dva metry... lolec na místě, v textu možná už nic moc no kdyžtak sorry pokud nedošlo... smoku zdar...
edit: jo a dneska mistr: neserte mě, furt utíkáte jako děti... volové... nehul vole a makej... a kámoš na to: co?můžu jít domů? .. a mistr (s hůlkou na mlácení v ruce) : Táhni!!!!!
Kámoš kdysi při hodině... myslím že fyziky, zjevně potřeboval silně močit a tak po kouskách prosí úču: "Paní.... učitelko... musím, hned, jít, nebo bude rupec měšec!"
Fyzikářka (trošku pomalejší dáma, traduje se o ní, že tráví přestávky degustací rumu společně s ještě jednou kolegyní): "Hmmm... (dlouhé ticho, najednou obrátí oči v sloup) ... už to začíná působit..."
A ještě jednou fyzka (vysvětluje nějaký bláboly o atomistice a najednou zahlídne spolužáka, který má na očních víčkách a jazyku nalepený papírky (jak Mistr Bean ): "A v případě, že vyvoláme umělé něco** (to už nevim) tohoto atomu, vznikne nám... debil. Normální debil."
No a jeden velmi oblíbený učitel na elektro: "Pojď sem, já tě pohladím..." - většinou když se chystá někomu zasadit lepáka
Jo jo, školní haldy jsou nej
Yo man! Jah praise U!
Naposledy upravil LordFitgerald 11-12-2007 v 13:13 PM
mam jedneho znameho,ktory dava nehorazne hlasky s ktorych mam bolenie brucha a na druhy den svalovicu.skoda,ze si ich nepamatujem
jedna mi ale utkvela v pamati
vysvetloval som mu nieco...
ja:pocuvas ma vlastne?
on:hej,len neviem,co si vravel...
Přijel k nám na delší návštěvu dědeček a máma mu dávala instrukce, co dělat s topením ( topení v kotli dřevem), když budem v práci. Po chvilce to vzdala a povídá: " Dědečku, tak já Vám teda pustím plyn"
Hej, po čem to voní? Po trávě, ty vole.
I. V rámci ekologie spite jak ste...II..tak v rámci ekologie aspoň někdo zhasnite
ten isty kamos na mna:
"vypadas,jako tvoja fotka"
alebo-
ake mam oci?a postavil sa rovno oproti poulicnej lampe(schvalne aby som videl)cize som v skutocnosti nic nevidel
s inym kamosom pri pripalovani fajfky:
ja:tahaj!
on:pal do riti!
raz na stanovacke,kamos narazal na "dvere"stanu a krical "pustite ma von!pustite ma von!"
druhy kamos vravi:"otvor mu,nie"
a ja mu odpovedam:"ty *** ved je tam pletivo..
bol tam v skutocnosti len tien pletiva...
ale vtedy som to myslel uplne vazne(bolo to kombinovane aj s muskatovym orieskom)