Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Ray.Wost Poslední věc (pro mě nejtěžší) bylo zapojit zařízení do elektriky. Jsem na elektriku opravdu slušně řečeno omezenej (knedlík). Tak mi to zapojoval kamarád (THNX), ale na všem je vždy nákres, jak to zapojit a veškeré součásti až po zásuvky (eurosamce). A v dobrém growshopu Vám dopředu zapojení vysvětlí, naznačí či nakreslí. Doma to jen zapojíte znovu, abyste to dostali do skříně. Vše je zapojené do digitálního spínače. Nasadil jsem i horní skříň na „growies“ – elektriku, předřadník, PET láhve, teploměry atd. Typ: pod předřadník si dejte kachličku nebo cihlu prostě něco nehořlavého, opravdu to peče a já osobně jsem z toho měl strach.
Zdravim....mám trochu menší skříň,ale chtěl bych to udělat podobně jako ty.Nesmí to smrdět.....Jen se chci zeptat, jestli by šlo udělat to ufo samotný..od něj flexi nahoru ven a ten filtr až na to?? Prostě jestli je moc velkej rozdíl, mezi tim,jestli je filtr na konci, nebo na začátku..,jelikož mám skříň 110cm vysokou, tak to nechci rvát dovnitř,ale dal bych to na to,samozřejmě taky do skříňky.....help..pls...
2 Ray.Wost: Dost promakané a hodně jsi mně inspiroval, tak, že se pokusim o něco podobného, jen tu skříň zkusim celou postavit z dřevotřísky.. Ať rostou..;-) K+
zdarec máš to vymakaný dobře asi se vyznáš něco podobnýho taky chystam ale ted mi pad do oka celej komplet :Tento komplet je sestaven tak, aby v něm bylo obsaženo vše, co potřebujete pro co nejsnadnejší start: Homebox Lightbox - 100x100x200cm Kit 400 W Malé stínidlo + GIB Lighting Flower Spectre HPS UFO 225 m3/hod - průměr 125 mm Koncový filtr 240 m3/hod Home Easy Rolls 2 ks Aluflex 127 mm - 1 m Ventilátor s klipsnou Ducktape 10 m pH test 20 ml Teku čtyřhranný květináč 11 l - 4ks Plagron Royalty Mix 50 l Stříkačka 20 ml Kyselina fosforečná 40 % 0,5l (pouze při osobním odběru-nezasíláme) plagron top-grow-box TERRA SADA kabel se zástrčkou za 9900kč tak sem myslel jestli by si neporadil jestli to je good?
WOW! když sem viděl tenhle thread tak sem si řek:konečně záchrana ale potřebuju poradit....to UFO je drahy a tak se ptám: stačilo by k přítahu udelat pasivní odtah? je to pro mě ůležitý dík moc za rady at se ti dari. !
Maryjána to je krása to přec každý ví, je vám po ní strašně dobře dokonce i vyléčí.
Na kašel i na rýmu,zapalte si marýnu,na růst vlasů,zápal kosti,trávy nění nikdy dosti.Zasaďte si taky jednu,nečumte na blbou bednu,pro pěstování i jiné věci...je tu pro nás GROWER přeci ! ! !
Původní příspěvek od BejBr WOW! když sem viděl tenhle thread tak sem si řek:konečně záchrana ale potřebuju poradit....to UFO je drahy a tak se ptám: stačilo by k přítahu udelat pasivní odtah? je to pro mě ůležitý dík moc za rady at se ti dari. !
Spis pasivni pritah a aktivni odtah, to ti lampu ochaldi spis, kdyz ted teply vzduch povedes kolem lampy pryc.
Maryjána to je krása to přec každý ví, je vám po ní strašně dobře dokonce i vyléčí.
Na kašel i na rýmu,zapalte si marýnu,na růst vlasů,zápal kosti,trávy nění nikdy dosti.Zasaďte si taky jednu,nečumte na blbou bednu,pro pěstování i jiné věci...je tu pro nás GROWER přeci ! ! !
dik moc ale mne nejde tolik o ochlazeni lampy je to takova srajda z elektra no znas to ne zacatky de mi spis o vytvoreni toho umelyho vetru kterej ji prospeje chapes ne?
Ahoj, omlouvám se, sorry, že Ti lezu do threadu, ale myslím, že se to může někomu hodit. Na rapidshare je ke stažení knížka od Eda Rosenthala "Closet Cultivator" ... je to v angličtině a je to bible indoor pěstění.
Zdravím , potřeboval bych radu ohledně kompletní lampy pro růst (metalhalogenid) 70watů. Chtěl bych si jí postavit po součástkách....Tady jsem něco vybral....ale moc tomu nerozumím, http://www.nejlevnejsiosvetleni.cz/...g_cart&sort=20a jinak chromatičnost výbojky je 4200 K....stačí to pro růst? nebo existuje nějaká jiná tak nad 6000K? a taky si nevím rady s paticí té výbojky.