Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zelenyskret: taky sem o par kamaradu prisel. kvuli fetu, zenskym, pomluvam, dopr. nehodam, stehovani. kazdy mame nejakou cestu a nutit nekomu tu svou, to uz bych byl jak ti duchodci, co nenavidi ty "marihuanisty", co si pichaji hasis rozpustenej v toluenu pod jazyk )
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!
master: jasne takhle jsem to nemyslel.Spis mi jde o to ze kdyz se zasnou po meste rozlezat fetky tak to bude mit dopad i na nas.....v nasem "uzasnem" state je to porad droga. Takze se muze stat ze jednou nekou dojde trpelivost a dal to znas
zelenyskret: od toho jsou tady vedci, aby dokazali, ze neni droga jako droga a ze dopad na spolecnost/zdravi se dost lisi. a pak jsou tady jeste volici, aby donutili politiky se ridit pravdou a ne nejakyma subjektivnima dohadama, lobovanim cirkvi apod.
nebo si myslis, ze kdyz vlada nebude chtit ganju tolerovat, tak ji v tom neco zabrani?
rock'n'roll, you know... things break, you know... fuck it! my bad!
wow koukam ze se to tu pekne rozjelo...ja bych to tak neresil, kazdej jednou zdechne. a je uplne jedno jestli chcipnes nejakou ptaci chripkou nebo nejakou nehodou a nebo jestli se predavkujes nejakou drogou. proste chcipnout musis. a neresim to jestli bude nejaka legalizace, tak ze tady budou palit jointy 13,14 lety deti to bude jejich problem a jejich rodicu.
jestli ma nekdo z vas predstavu o idealnim state...tak to bohuzel neexistuje. za par let tady stejnak nikdo nebude...sami vydite terosisticky utoky..vsude valky, a ke vsemu globalni oteplovani meni se ovzdusi..at proste svet se meni. ja se staram a budu se starat jenom o svuj prdel. kdyz uz jsem se narodil v omhle zkurvenym svete. a nebudu resit ty picoviny jestli nejakej debil co dostal nejakou funkci ve vlade a neco zlegalizuje ci ne. a jestli jo ze pak budou hulit deti...me vubec nezajima...
VICTORY!!!! Konecne se to tu ubira spravnym smerem.. ne ze by meli hulit vsichni ale je dobre kdyz o zeli lidi vi a nemaji zadne predsudky okoukane z televiznich zprav na TV Nova...
Původní příspěvek od Ramon_Dexter greenjerry: nechci se do tebe navážet, ale právně asi víš kulový. DEKRIMINALIZACE znamená to, že už ta daná činnost není trestnej čin, tj. státní moc po tobě za tu danou činnost něco chtít může, a ty, abys neměl problémy, to uděláš. LEGALIZACE je to, že se ta daná věc/činnost vyjme ze zákona.
příklad:
dekriminalizace ganjy: moh by sis něco pěstovat, moh bys to mít u sebe, když by ti to našli cajti, tak ti daj pokutu nebo ti domluví, nejdeš za to před soud.
legalizace: můžeš si to pěstovat a když to u tebe najdou tak ti můžou tak akorát zamávat.
Pro nás by byla vůbec nejlepší dekriminalizace. Pěstování malýho množství pro os. potřebu neřešit. Pokud by to někdo prodával načerno, neřešit to jako drogový delikty, ale jako daňový delikty. Pokud by se to prodávalo, jenom na tomu určených místech.
Kdybys sis to dobre precetl tak pochopis ze mi je jasny rozdil mezi DEKRIMINALIZACE a LEGALIZACE a ver mi ze ja jsem taky ten maly pestitel co by to radsi uvital, Takze jeste jednou pro pomalejsi ... kdyz se u nas neco Dekriminalizuje tak hned se najdou ty velkopestitele co to budou prodavat a pestovat pro smazky a v podstate to budou brat jako Legalizaci, a ja si myslim proc ne ?
Legalizace by nepomohla v hromadění kuřáků konopí ale myslim si že spíš by hodně lidí přestalo protože to lidi byvi když to není legální...když to bude legální tak začnou mladší vrstvy (12-18let) hulit a to nebude dobře když se např. naše děti budou sjíždět v parcích apod....... když hulí nechtejí se učit a pak nebudem narod kuřaků maruhuany ale hlupaků.......... ale ja osobně sem taky pro legalizaci protože hulim rááád
podle mě stačí aby ti politici dekriminalizovali marihuanu,jak v pěstování určitého počtu kytek pro vlastní kuřbu(kolem 5),mít u sebe větší ale omezené množství paliva ,a hulení ne přimo na "naměstí" ale aspoň někde za rohem
Dekriminalizace je jediným možným vyústěním z naší situace. Myslím tím situaci v čr ,kdy nemáme vládu a vše kole,. Pokud se konečně podaří nějakou sestavit bude muset udělat reformu zdravotníctví a důchodovou reformu, to jsou 2 zákládní věci které už nepočkají. Samozřejmě budou chybět peníze, téměř všechno se už zprivatizovalo, daně nikdo zvišovat nebude, jsou to všechno populisti, takže se budou hledat alternativní řešení, a to bude právě zdanění marihuany a to pořádnou pálkou, předpokládám že víc než cigára a chlast.
Co si o tom myslíte??????