Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » meditace, stavy zmeneneho vnimani a osviceni
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Toxikoman
Stálý Člen

Karma uživatele Toxikoman - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

ja som skusal meditovat...mam o tom knihu...mal som haluze ked som bol nahribovany a zaspaval som teda nie zaspal ale chcel som sa naucit ovladat sny....a asi po dvoch hodinach som pocul zvuky jak keby daka hudba na bubnoch tazko opisatelne...som sa prebudil som sa zlakol...lebo bola hlucna...a som to chcel zazit znova ale uz som sa nedokazal tak uvolnit...:/

Old Post 05-11-2006 v 21:45 PM
Toxikoman je offline   Profil uživatele Toxikoman   Find more posts by Toxikoman   Foto galerie člena Toxikoman   Click here to Send Toxikoman a Private Message   Add Toxikoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gambler
Stálý Člen

Karma uživatele gambler - 85% PěstitelskáKarma uživatele gambler - 85% PěstitelskáKarma uživatele gambler - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

citace:
Původní příspěvek od Skandalf

Protože dnes víme o chování a činnosti mozku daleko víc, než mohli tušit všichni ti buddhističtí či zenoví (ale i další a jiní kdysi „osvícení“ či jen nějakým tím extatickým náboženským zážitkem překvapení) osvícení mistři

Celkem vtipne. Vime neco malinko o mozku, ale treba o lidske dusi vime pekny hovno.

son of a god
out 06- sklizeno kopinatkyout 07- ww, aurora indica, swiss sativa

Old Post 06-11-2006 v 07:07 AM
gambler je offline   Profil uživatele gambler   Find more posts by gambler   Foto galerie člena gambler   Click here to Send gambler a Private Message   Add gambler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
braniqo
Stálý Člen

Karma uživatele braniqo - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

njn jednoznacne odporucam pouzit salviu mat otvorenu mysel uvolnene telo a dost priestoru ten zazitok stoji za to

Old Post 06-11-2006 v 18:15 PM
braniqo je offline   Profil uživatele braniqo   Find more posts by braniqo   Foto galerie člena braniqo   Click here to Send braniqo a Private Message   Add braniqo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sattva
Nový Člen

Karma uživatele sattva - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

zájemcum o meditaci doporučuji knihy od Eduarda Tomáše a Jiřího Vacka www.satguru.cz dozvíte se vše potřebné,Vaše komentáře a názory na jejich knihy uvítám

Old Post 06-11-2006 v 19:26 PM
sattva je offline   Profil uživatele sattva   Find more posts by sattva   Foto galerie člena sattva   Click here to Send sattva a Private Message   Add sattva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

Jak jsem prohlížel satguru.cz, tak je tam link na zajímavé čtivo k volnému stažení - kniha Šrí Ramana Mahariši - "Buďte čím skutečně jste". Z učení mudrce Mahariši čerpal právě např. Eduard Tomáš, kterého zmiňuje sattva, a k jehož doporučení knih od Eduarda Tomáše a Jiřího Vacka se přidávám

http://www.satguru.cz/article/3380....lne-ke-stazeni/

(více také zde http://www.satguru.cz/page/472.ramana-maharisi/ )

Old Post 06-11-2006 v 21:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sattva
Nový Člen

Příspěvek č. 86

http://www.jirivacek-satguru.cz/

Old Post 26-11-2006 v 10:48 AM
sattva je offline   Profil uživatele sattva   Find more posts by sattva   Foto galerie člena sattva   Click here to Send sattva a Private Message   Add sattva to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 87

my že víme něco o funkci lidskýho mozku? Vždyť naše metody vyšetřování a zkoumání jsou k uzoufání primitivní. Prosvicujem mozek různejma zářeníma a sledování "hardwaru" se snažíme zjistit jak funguje. To je jako kdybysme svítili do kompu baterkou a snažili se pochopit jak funguje. Jistě, uvidíme že se něco děje, ale nemáme šnaci pochopit co. Potíž je v tom, že naše materialistická věda ještě není zvyklá na pojetí toho, že v těle je ještě duše, která to tělo řídí, bez ní by to byl jenom ten mrtvej kus hardware.

Old Post 26-11-2006 v 11:52 AM
Janísek
loading....

Karma uživatele Janísek - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Tak meditace.....jak se to vezme. Já meditutju třeba tak, že si pustím hudbu, kterou mám ráda a jen tak ležím na zemi a poslouchám. Vydržím hodiny...:-)

Ale jinak si dělám autogenní trénink a ten mi zabírá. Dwlám ho jen když mám nějaké trápení a nejde mi usnout třeba. Jinak se mi furt honí hlavou mraky věcí

Nezapomeň na to eso v rukávu!
A hlavně se z toho všeho neposrat.

Out by Janis 06 ,Out by Janis 11 ,Out by Janis 12 ,dvorek 2013 [/color]

Old Post 29-11-2006 v 06:28 AM
Janísek je offline   Profil uživatele Janísek   Find more posts by Janísek   Foto galerie člena Janísek   Click here to Send Janísek a Private Message   Add Janísek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sattva
Nový Člen

Příspěvek č. 89

to janísek:tvoje praxe se jmenuje Joganidra aneb jogický spánek,ale to není meditace,cíl meditace není spánek ,ale maximální bdělost a na vyších stupních bdělost i ve spánku-bdělí spánek beze snu.....................jinak joganidru mám taky rád,dobrá je namluvená od Mahaswarandy doporučuji,jen v leže posloucháš a kazeta Tě vede ....

Old Post 29-11-2006 v 12:07 PM
OSA
Nový Člen

Karma uživatele OSA - 0% PěstitelskáKarma uživatele OSA - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

čau...

VIZE

Old Post 25-12-2006 v 22:30 PM
OSA je offline   Profil uživatele OSA   Find more posts by OSA   Foto galerie člena OSA   Click here to Send OSA a Private Message   Add OSA to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

Medituju docela často, těmhle věcem se docela věnuju a zajímá mě to. Na meditaci mám skvělou meitační hudbu která skvěle dostane člověka do hladiny alfa. Je to speciální meditace na spojení s anděli a posílání energie a já jsem byl rád, když jsem se se svým strážným andělem dokázal spojit. Zní to jako kravina, ale je to úžasný pocit. PO skončení meditace člověka zaplaví euforie, je to dost zajímavý. Samotnýho mě udivilo, co se mnou nějakých dvacet minut meditace udělá. Na uvolnění těla i mysli jsem zvyklý, ale tahle meditace mi vzala dech...Nepopsatelné

Viva México!

Old Post 27-12-2006 v 11:59 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

pokud má někdo zájem zjistit jak funguje lidské tělo a duše (nejen gambler), doporučuju knihu od Břetislava Kafky: Nové základy experimentální psychologie. byl to údajně sochař (info z druhé ruky) co žil na začátku 20. století a empircky se vypracoval na jednoho z nejuznávanějších hypnotizérů a parapsychologů své doby. ta knížka sice není přímo o meditaci, ale kafka v ní popisuje od buňky, jak funguje lidksé tělo, které části jak vibrují, jak ty vibrace vůlí ovlivňovat, aury, magnetismy apod. zkrátka a lapidárně - jak funguje lidská duše a jak s ní pracovat. bohužel sem tu knížku nečetl celou, ale z úryvků, které sem přečetl, sem docela nechápal. když si uvědomím, že to, co on psal a úspěšně praktikoval ve dvacátých letech, odmítá dodnes medicína připustit. no prostě mi to připadalo jako něco mezi starým buddhou, který na to de selským rozumem a spíš pocitově, a mezi dnešní vědou, která všechno měří a vztahuje k biologickému hardawaru našeho těla, takže se to v dneší technodobě dá líp pochopit.

Old Post 28-12-2006 v 16:41 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JMír
Nový Člen

Karma uživatele JMír - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Bratři a Sestry...nevím, ale neřešil bych esoterii..kdo kouří pavidělně konopí svým způsobem taky medituje...byť někdo může namítnou že je to krapek jiný druh meditace, Kdo ví..pro mne osobně však nej meditací a naprosto přirozenou a jednoduchou je toulačka po lese, horách, když k tomu ještě fouknu tak je to místy kvalitní bezmyšlenkovitost, ne když člověk rozproztře svoje oči do nádhery Prostoru tak to jde samo...prostě Mííííííííííííír...a ten světový je nevyhnutelný

Old Post 29-12-2006 v 00:21 AM
JMír je offline   Profil uživatele JMír   Find more posts by JMír   Foto galerie člena JMír   Click here to Send JMír a Private Message   Add JMír to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 94

JMír :
co myslis fouknutim? neco mne napadlo, ale doufam ze to neni ono

Old Post 05-05-2007 v 20:57 PM
flaky
Stálý Člen

Karma uživatele flaky - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

čau, raději medituju, než o tom píšu, takže jdu radši meditovat :-) myslím, že hlavní je to dělat pravidelně a uvolněně...

Old Post 06-05-2007 v 22:51 PM
flaky je offline   Profil uživatele flaky   Find more posts by flaky   Foto galerie člena flaky   Click here to Send flaky a Private Message   Add flaky to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

Eduard Tomáš či Jiří Vacek skutečně mají co nabídnout. Já osobně preferuji Tomáše, je mi bližší a necítím z něj žádný negativní úlety (což jsem párkrát u Vacka v jeho knihách zaznamenal...) Pak je tu např. Drtikol, Mahariši, pro někoho třeba Minařík.. Mě osobně kromě Eduarda Tomáše nejvíc dostala kniha od žáka Františka Drtikola (teď si bohužel nevzpomenu, jak se jmenuje) - cvičení, který jsem podle tý knihy dělal - to se nedalo srovnat s ničím, co jsem do té doby praktikoval..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 07-05-2007 v 09:32 AM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:55 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás