Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spíš ještě záleží na tom,co je to za semena.Jestli je to nějakej noname
kterej nebyl nic moc,tak z toho dobrej matroš neuděláš.Ošéfuj si raději klony nebo origo semena.
Taky jsem už sklidil 3 kyti, ale u mě byl hlavní problém s plísní. Každopádně bylo tak 80% chlupů hnědých. Problém byl asi v tom, že jsme kyti dávali ven už s paličkama. Výnos rozhodně menší, ale kvalita dobrá.
Tohle je moje první pěstování, tak že příliš zkušeností nemám. Může mi někdo poradit jestli to už mám sklidit ? Přikládám foto kyti
Má to 75 den květu. Odruda by to měla být Ornage Bud, dostala jsem to od kámoše, tak snad to tak je.
Nechtěla bych z toho mít nějaký umrtvovák, tak snad to už raděj seknu??
myslím si, že orange bud je umrtvovák sám o sobě. mě to dycky vydementilo ten dojezd(kouřil sem 3 různý orange budy ale je možný že byly nedobře sklizený). takže bych to už sekl. avšak k plnýmu potenciálu bych nechal dva dny světla + dva dny tmy .)
ale jen můj názor, fotky by mohly být detailnější (fucking 150kB limit)
jj MIRIS, je to můj první grow, ale učím se rychle . ne jen kozel byl zahradníkem . to máš pravdu, orange bud je umrtvovák už sám o sobě, ale snad když to nenechám úplně dozrát. příště bych zkusila zasadit něco víc nabitýho energií. z tohodle jsem těžce v háji, zabořená v křesle ještě pěkně dlouho
edit: koukal sem na detailnější fotky a možná ty 2+2 dny stačit nebudou k úplnýmu dozrání ale jestli opravdu nechceš sedět furt v křesle tak bych si s tim hlavu nelámal a dal jim jen dva dny tmu
Já to taky planuji koncem září a presne tak jak pise Valdes taky se divam na seminko ktere najdu na palici jestli je krasne hnede nebo este zelene !!! jsem rad ze nejsem jedinej kdo to tak dela Ps Nesnasim corky co podelavaji kytky ! a jeste k tomu Predcastne ! jinak zdarec a hodne stesti pri sklizni !
chlapy vsem vam to kvete a me jeste ne((no name jo, ale seminka od mandaly speed queen a big bang ne.Ted to teprve zacina jit na kvet...to asi ani nedozraje co?
Původní příspěvek od skocdopole chlapy vsem vam to kvete a me jeste ne((no name jo, ale seminka od mandaly speed queen a big bang ne.Ted to teprve zacina jit na kvet...to asi ani nedozraje co?
hele hlavně klídek,jestli máš možnost dej tomu čas dokud to jde,já předpokládám tak půlku října ! dostávaj koňský dávky slepičáku (ale pozor,at se kytí "nespálí") , zbav kytí spodních větví a všech takovejch nedomrdků at jde všecko pěkně nahoru ... a myslím že se není čeho bát,že to nestihne udělat co to udělat má , zduř
no u mě na zahradě to vypadá že každej týden budu sekat ze tři kytky až do konce října (nějak se mi to rozjelo u každé jinak - mám jich tam asi 18 ) včera jsem jednu koštoval (Khola) a docela mě vyřídila ... takže ji dávám do neděle život a pak pujde :-) už je 2/3 zahnědlá
Ja som bol na poli 29.08.."samozrejme neviem ako sa povie august po cesky"a vyzera to tak ze este aspon tak 3 tyzdne az mesiac to este chce....Sisticky boli tak 2 -3 centrimetrove a cele biele ako sneh takze este celkom cas...Ale ked to porovnavam z foto z minuleho roku tak na slovensku meska cely kvet o take 2 -3 tyzdne a to som sa rozpraval uz z viacerými ludni od nas zo stredu..--a u im,tiez tak nejako.....no hold iny rok je....
Původní příspěvek od berrea letos je min svetla... nekde sem videl cisla, ze u nas bylo jasnejch dnu oproti lonsku o tretinu min... teda behem leta, zbytek roku nemam tuseni
cus ,jo to je pravda ,i když jsem nečetl žádnou statistiku tak to tak bylo ,zima skoro žádná ,takže už se dalo sadit relativně brzo,pak se začalo klubat slunko co se střídalo se zataženou oblohou a přeháňkama ,že to mezi tím stačilo krásně proschnout a mohly dostat papáníTo ,že nebyly nějak zvlášť extrémní hycáky ,myslim bylo pozitivní hlavně v tom ,že když se člověk na kytí dlouho nedostal ,tak se nestalo ,že by kytí uschnuly.Dobrá vlhkost a automatickej dešťovej záliv s oblohou pod mrakem pak zas nečekané azůrko,to byly myslim letošní+!!No teď už nezbejvá ,než doufat ve vydařenej podzim ,aby moc nechcalo kvůli plísni ,pak bacha na čorky ale to už ví každej.)
Tak, ja sem uz dal pryc 3/4 listu z kyti, dam ji par dnu a pujde do ,,kytek" jeste pozdeji hodim foto, byl to muj první grow tak nevim, hlavne bych se chtěl taky zeptat jestli teda už
seknout nebo nechat být.no fotky dam odpoledne .
Přeji všem pěkný a veselý harvest, a hlavne žádný čorky
taky jsem na tom podobně , orval jsem většinu listí,spodních větví a všecky takové nedomdrky , dal tomu dávku slepičince a za týden-dva půjdou .. radil bych podle mé zkušenosti až budeš sklízet,vyrýt kolem kytky kus zeminy a dat je do pytle > uvázat > na půdu kořeny dolů a nechat v temnu co nejdéle dokud z té hlíny nevyprchá voda .. potom suším samotné větve .. zduř