Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jay jay: studuje VS v opave (nahodny tip ), sectely, premiant ve skole, tichy, romanticka duse, uziva si malickosti, mozna i pise basnicky dobry spolecnik do klidne spolecnosti, ale na party by se mozna nudil...
premiant?asi ne,když ještě nemám bakálářku,kterou je třeba odevzdat do příštího pondělí číst taky moc nečtu ale dění mi neuniká,to zas pravdu díš maličkosti,romantika hm,hm...dejme tomu party super,ale už ne tak jako za mlada,to já spíš toho rumíka a pivko u nás v hospě takže výsledný součet činí tak 60% trefeného,hehe
Twe praxer na ty fotce vypadas jak naky vymazleny princatko! Jeste ta loztomila kvetinka jako avatar. pfff. Ale nic ve zlym bro.
A xerxes... hm, hm, to si fakt nedokazu odhadnout, ale ikdyz asi budes hodne rozumny, tak stejnou merou ujety do divnych veci (viz zbrane, ten divnej baret a tak).
Raider: ja byl taky moc, ale tebe si pamatuje protoze jsi vypadal jinak nez jsem cekal . a pamatovat si me bude asi jen hasisak, sedel kousek ode mne . Jinak me taky tesilo, konecne jsem videl tebe, psycha a jeste jednoho z ultraz... jak on se jenom jmenoval, to snad neni mozny...
Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.
Po shlédnutí jednoho videjka jsem zjistil jak je odhad po verbální stránce hrozně špatný. Když jsem uzřel Omnihashe v tričku jak jako čuník poskakuje po poli a za ním poletuje jeho koňská oháňka řekl jsem si že již nikdy více.....
frony: twe, smekám, tak 70-80% trefa. jak to děláš?
já si rači nikoho nepředstavuju, neb vás už fůru znám a ten zbytek bych netrefil ani kdybych fakt chtěl.