Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak si představujete, že vypadaj groweři?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

citace:
jay jay: studuje VS v opave (nahodny tip ), sectely, premiant ve skole, tichy, romanticka duse, uziva si malickosti, mozna i pise basnicky dobry spolecnik do klidne spolecnosti, ale na party by se mozna nudil...

premiant?asi ne,když ještě nemám bakálářku,kterou je třeba odevzdat do příštího pondělí číst taky moc nečtu ale dění mi neuniká,to zas pravdu díš maličkosti,romantika hm,hm...dejme tomu party super,ale už ne tak jako za mlada,to já spíš toho rumíka a pivko u nás v hospě takže výsledný součet činí tak 60% trefeného,hehe

cosa nostra

Old Post 23-04-2007 v 10:53 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

jay jay: 60% je pro me bajecny vysledek.

Spis jsem tady sklidil vysmech, takze aspon, ze takhle. Akorat mi porad vrta hlavou ten drtikol....

Jedy strikes back!

Old Post 23-04-2007 v 11:19 AM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

citace:
Původní příspěvek od FroNy
jay jay: 60% je pro me bajecny vysledek.

Spis jsem tady sklidil vysmech, takze aspon, ze takhle. Akorat mi porad vrta hlavou ten drtikol....

někde jsem tu zaslech,že je to pravý opak avataru a jména,takže pravděpodobně týpek metr pade,40 kilo a blond háro

cosa nostra

Old Post 23-04-2007 v 11:54 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Karma uživatele TeCZko - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

po te co jsem videl raidra a brnka si radsi nikoho z vas nepredstavuju protoze urcite vypadate jinak nez si myslim

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 23-04-2007 v 15:10 PM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 85

citace:
Původní příspěvek od Jay-jay

někde jsem tu zaslech,že je to pravý opak avataru a jména,takže pravděpodobně týpek metr pade,40 kilo a blond háro

jojo, přesně tak - akorát posledně měl drťák 37,5 kila, metr pade sedí, blond taky

Old Post 23-04-2007 v 20:12 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 86

ááááchjo, já se tu z vás žežu o stůl... jinak bu bu bu.. ;]

Old Post 23-04-2007 v 20:30 PM
Host
Host

Příspěvek č. 87

I >

http://grower.cz/forum/showthread.p...0570#post540570

Old Post 24-04-2007 v 08:08 AM
FroNy
Stálý Člen

Karma uživatele FroNy - 36% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Twe praxer na ty fotce vypadas jak naky vymazleny princatko! Jeste ta loztomila kvetinka jako avatar. pfff. Ale nic ve zlym bro.

A xerxes... hm, hm, to si fakt nedokazu odhadnout, ale ikdyz asi budes hodne rozumny, tak stejnou merou ujety do divnych veci (viz zbrane, ten divnej baret a tak).

Jedy strikes back!

Old Post 24-04-2007 v 08:22 AM
FroNy je offline   Profil uživatele FroNy   Find more posts by FroNy   Foto galerie člena FroNy   Click here to Send FroNy a Private Message   Add FroNy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TeCZko
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Raider: ja byl taky moc, ale tebe si pamatuje protoze jsi vypadal jinak nez jsem cekal . a pamatovat si me bude asi jen hasisak, sedel kousek ode mne . Jinak me taky tesilo, konecne jsem videl tebe, psycha a jeste jednoho z ultraz... jak on se jenom jmenoval, to snad neni mozny...

Už když poprvé potkáš někoho, kdo je ti drahý, můžeš počítat s tím, že jednoho dne bude mrtvý a zahrabaný.

Old Post 24-04-2007 v 09:25 AM
TeCZko je offline   Profil uživatele TeCZko   Find more posts by TeCZko   Foto galerie člena TeCZko   Click here to Send TeCZko a Private Message   Add TeCZko to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PsYcHo84
Stálý Člen

Karma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% PěstitelskáKarma uživatele PsYcHo84 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

TeCZko - jesli jsi sedel po me pravici vedle Janis, tak uz taky vim jak vypadas

p s y c h o 8 4

Old Post 24-04-2007 v 10:12 AM
PsYcHo84 je offline   Profil uživatele PsYcHo84   Find more posts by PsYcHo84   Foto galerie člena PsYcHo84   Click here to Send PsYcHo84 a Private Message   Add PsYcHo84 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 91

FroNy : A víš to žes mne vcelku odhadl?

Old Post 24-04-2007 v 10:17 AM
TeCZko
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Psycho: jj, to jsem byl ja kdo to sedel po tvy levy strane? mam pocit ze mel dred, ale jistej si tim nejsem

Naposledy upravil TeCZko 24-04-2007 v 10:35 AM

Old Post 24-04-2007 v 10:20 AM
Host
Host

Pohodička Příspěvek č. 93

citace:
Původní příspěvek od Rappa
jojo, přesně tak - akorát posledně měl drťák 37,5 kila, metr pade sedí, blond taky

ale houno.. drtikol je dvoumetrovej stokilovej nigga, kerej kam šlápne, tam drtí

akorát se barví na blond

Old Post 24-04-2007 v 11:30 AM
drtikol
Stálý Člen

Karma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% PěstitelskáKarma uživatele drtikol - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

mrdat vase nazory no, aspon se o mne pise zejo...

chronic; mazar, g13froc; nirvana-special, g13froc; mazar, peacemaker; peacekeeper 0.07kW

* * * tune da grower radio * * *

Old Post 24-04-2007 v 19:56 PM
drtikol je offline   Profil uživatele drtikol   Find more posts by drtikol   Foto galerie člena drtikol   Click here to Send drtikol a Private Message   Add drtikol to your buddy list     Navštiv homepage uživatele drtikol! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 95

Po shlédnutí jednoho videjka jsem zjistil jak je odhad po verbální stránce hrozně špatný. Když jsem uzřel Omnihashe v tričku jak jako čuník poskakuje po poli a za ním poletuje jeho koňská oháňka řekl jsem si že již nikdy více.....

!

Po pár letech zpět.

Old Post 11-07-2007 v 14:38 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dokktor
Stálý Člen

Karma uživatele dokktor - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 96

frony: twe, smekám, tak 70-80% trefa. jak to děláš?
já si rači nikoho nepředstavuju, neb vás už fůru znám a ten zbytek bych netrefil ani kdybych fakt chtěl.

Old Post 11-07-2007 v 16:13 PM
dokktor je offline   Profil uživatele dokktor   Find more posts by dokktor   Foto galerie člena dokktor   Click here to Send dokktor a Private Message   Add dokktor to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:21 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás