Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No zatim vam to roste pekne .... vypada to ze i fleky mate dobre a v pesteni nejaky ten skill... Me to skoro jeste nekvete ale u vas vidim i nejake ty sisecky tak ted uz nezbyva nez poprat at to kvete a zadne corky... samo kostka
Dnes jsme s JAhmaičanem a druhým spolupěstitelem navštívili všechny pole a takhle vypadá současný stav:
Nejprve pole pod zdechlinou-pole, kde jsme sázeli nejdřív a čekali jsme od něho nejvíc, ale jsme jím nejvíce zklamáni. Nakonec je naším(nebo aspoň mým)letošním nejhorším místem. Mám na něm 3 samičky-2 voodoo a 1 shaman, který ovšem ani nestojí za řeč, má asi půl metru). Většina kyti je již v květu. Hnojení-stejně jako na všech ostatních políčkách-pk/13-14, biobizz-grow, biobizz-bloom, phyt-amin...
Tady se kytičkám daří o něco lépe. Ovšem dost se obávám čorek. Mám zde samici passion#1, samici shamana a 2 satori, u nichž je pohlaví zatím neznámé...
Tady to roste pěkně, ovšem už se zde vyskytují dohromady jen 2 samice-jedna je moje voodoo a druhou dělíme s JAHmaičanem napůl, protože její původ je nám neznámý... Nějáká svině(nebo spíš bachyně)mi vyryla buddhu z kyblíku, takže jsem o samičku chudší! Zkusil jsem ho ještě jen tak pro prdel zapíchnout do země, ale to už opravdu jen na zkoušku...
Sweet tooth#3 mě totálně zklamal, ba přímo na*ral. 4 ze 4 jsou samci a to jsem se na něj tak těšil! Na poslední chvíli jsem ještě na balkón zasadil kyti, kterou bych rád oprcal pro zachování genetiky. Jinak jsem ještě na jaře s kámošem vyměnil 3 semínka a tomu rostou 2 krásné zdravé samičky, takže bude aspoň ochutnávka...
Mám další pyl pro genetické pokusy, ale PM mi nikdo nepište, zájemci už mají vše zamluveno...
1, kyti sweet tooth na oprc, snad aspoň tahle bude samice
Včera jsem s našima vyrazil na houby a nalákal jsem je nedaleko místa, kde pěstujeme, takže jsem se na chvíli vypařil a zašel udělat pár fotek. Houby rostou po kilech-každej našel svojí plnou tašku-to byla smaženice! No a kytiz už všechny pěkně rozkvétají, až na satori, u kterých ještě ani neznám pohlaví...
1, pole u zdechliny
2, pole pod zdechlinou
3, palička passionu#1-zevnitř už začíná fialovět, což na fotce není vidět-takže se jedná o fialové pheno
4, shaman-taktéž fialoví, takže také fialové pheno
5, voodoo-na něm už se začínají vytvářet krystalky a krásně sladce voní
krasa krasa mas to tam huste u zdechliny aj pod zdechlinou kolik je tam dohoromady kytek? (asi som to prehliadol)..
shamanek fialove pheno? u mna sa tiez najde jeden fialovy a druhy asi nefialovy
huby rastu taky u nas.. a preto sa tiez obavam hubarov, ze by mohli objavit moje kytky...ale mam ich dobre schovane, myslim ze aj ty
len tak dalej..
Je to přesně jak řikáš, z houbařů mám fakt bobky, tak snad houbařská sezóna brzo skončí...
Shamany mám taky dva a ten druhej taky vypadá spíš na zelené pheno, ale to se ještě uvidí, protože zatím teprve nakvétá!
Kytky takhle z hlavy přesně nespočítám, ale na každym poli jich bude tak 10-12, z čehož mé kytky jsou u zdechliny 4 a pod zdechlinou 3... Plus mám ještě dvě rezervní políčka!
Dneska jsem se byl podívat na políčka a pěkně jsem se nasral. Dole pod zdechlinou to jakž takž jde, ale nahoře u zdechliny se kyti, pravděpodobně pod náporem větru a deště, položily na zem a nejde s tim nic udělat. Trochu to i vypadá, jak kdyby jim něco vyhrabalo kořeny, ale protože leží jen ty největší a nejtěžší, tak usuzuju, že je to způsobené počasím. Protože jsem byl po chvíli jak zmoklá slepice a neměl jsem je čim podepřít, záchrané práce jsem musel odložit na přístě, tak snad do té doby vydrží... FUCKING WEATHER!!!
1, takhle to vypadalo u zdechliny minule...
2, ...a takhle dnes
3, pro zlepšení nálady aspoň pár paliček-tahle je voodoo