Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » ...mY fiELds 2oo6...
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8 »
Autor
Téma 
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

f0t0uPdAtE Příspěvek č. 81

1, pole pod zdechlinou-vzrůstem ani počtem větví už asi kyti nebudou nic moc, ale čekal jsem snad ještě větší pohromu

2, snad se nám odmění aspoň pěknými palicemi-takhle začíná kvést voodoo

3, a tahle je z jisté Jahmaičanovi kytky+kapka

4, voodoo-zatím neznámé pohlaví takže by ještě mělo růst, současná výška tak 120cm

5, pole u zdechliny-pro představu ta kyti vlevo má tak 140cm

6, jeden kukuřičný keřík-model unknown

7, samčí palice

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 11-08-2006 v 17:39 PM

Old Post 11-08-2006 v 16:59 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
s4kuL
Stálý Člen

Karma uživatele s4kuL - 87% PěstitelskáKarma uživatele s4kuL - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

No zatim vam to roste pekne .... vypada to ze i fleky mate dobre a v pesteni nejaky ten skill... Me to skoro jeste nekvete ale u vas vidim i nejake ty sisecky tak ted uz nezbyva nez poprat at to kvete a zadne corky... samo kostka

Hul dokud můžeš, až nebudeš moci, už ti není pomoci !!
s4kuL's oUt 08 - OB&Bella

Old Post 12-08-2006 v 01:37 AM
s4kuL je offline   Profil uživatele s4kuL   Find more posts by s4kuL   Foto galerie člena s4kuL   Click here to Send s4kuL a Private Message   Add s4kuL to your buddy list     Navštiv homepage uživatele s4kuL! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 83

Díky sakule!

Mám tu zase nějáké fotky od kámoše ze zahrádky...tentokrát každou kyti zvlášť. A od příště k nim přibude pravděpodobně i buddha.

1, no name-hermáč, půjde jinam

2, papaya

3, voodoo

4, voodoo-palice

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 13-08-2006 v 18:55 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 84

Matroš( pro genetické pokusy)...

---sweet tooth#3---

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 13-08-2006 v 22:47 PM

Old Post 13-08-2006 v 22:31 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Field#1 / pod zdechlinou Příspěvek č. 85

Dnes jsme s JAhmaičanem a druhým spolupěstitelem navštívili všechny pole a takhle vypadá současný stav:
Nejprve pole pod zdechlinou-pole, kde jsme sázeli nejdřív a čekali jsme od něho nejvíc, ale jsme jím nejvíce zklamáni. Nakonec je naším(nebo aspoň mým)letošním nejhorším místem. Mám na něm 3 samičky-2 voodoo a 1 shaman, který ovšem ani nestojí za řeč, má asi půl metru). Většina kyti je již v květu. Hnojení-stejně jako na všech ostatních políčkách-pk/13-14, biobizz-grow, biobizz-bloom, phyt-amin...

1, skorocelkový pohled

2, jiný skorocelkový pohled

3, voodoo

4, palice(vlatně spíš ještě palička)voodoo

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 22-08-2006 v 20:32 PM

Old Post 22-08-2006 v 19:28 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Field#2 / u zdechliny Příspěvek č. 86

Tady se kytičkám daří o něco lépe. Ovšem dost se obávám čorek. Mám zde samici passion#1, samici shamana a 2 satori, u nichž je pohlaví zatím neznámé...

1, skorocelkový pohled

2, shaman

3, začínající palička passion#1

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 22-08-2006 v 22:25 PM

Old Post 22-08-2006 v 19:35 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Field#3 / kukuřice Příspěvek č. 87

Tady to roste pěkně, ovšem už se zde vyskytují dohromady jen 2 samice-jedna je moje voodoo a druhou dělíme s JAHmaičanem napůl, protože její původ je nám neznámý... Nějáká svině(nebo spíš bachyně)mi vyryla buddhu z kyblíku, takže jsem o samičku chudší! Zkusil jsem ho ještě jen tak pro prdel zapíchnout do země, ale to už opravdu jen na zkoušku...

1, keříček voodoo

2, ...

3, naše půlená kytka

4, samec sweet tooth#3

5, buddhova zkáza

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 22-08-2006 v 19:41 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Field#4 / freind's garden Příspěvek č. 88

Tady to taky pěkně frčí. Mám zde dvě samičky-voodoo a papayu, plus jednoho no name hermáče...

1, vlevo voodoo-vpravo papaya

2, vlevo kámošův samec papayi-vpravo můj hermáč

3, krásný samčí fialový květ papayi

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 22-08-2006 v 19:47 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Sweet tooth#3 mě totálně zklamal, ba přímo na*ral. 4 ze 4 jsou samci a to jsem se na něj tak těšil! Na poslední chvíli jsem ještě na balkón zasadil kyti, kterou bych rád oprcal pro zachování genetiky. Jinak jsem ještě na jaře s kámošem vyměnil 3 semínka a tomu rostou 2 krásné zdravé samičky, takže bude aspoň ochutnávka...

Mám další pyl pro genetické pokusy, ale PM mi nikdo nepište, zájemci už mají vše zamluveno...

1, kyti sweet tooth na oprc, snad aspoň tahle bude samice

2, samčí květy

3, sweet tooth#3

4, voodoo

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 23-08-2006 v 15:49 PM
Pan Ker
Stálý Člen

jEn tAk... Příspěvek č. 90

...pRo rAdOsT

---voodoo---

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 24-08-2006 v 18:54 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 91

Včera jsem s našima vyrazil na houby a nalákal jsem je nedaleko místa, kde pěstujeme, takže jsem se na chvíli vypařil a zašel udělat pár fotek. Houby rostou po kilech-každej našel svojí plnou tašku-to byla smaženice! No a kytiz už všechny pěkně rozkvétají, až na satori, u kterých ještě ani neznám pohlaví...

1, pole u zdechliny

2, pole pod zdechlinou

3, palička passionu#1-zevnitř už začíná fialovět, což na fotce není vidět-takže se jedná o fialové pheno

4, shaman-taktéž fialoví, takže také fialové pheno

5, voodoo-na něm už se začínají vytvářet krystalky a krásně sladce voní

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 28-08-2006 v 15:02 PM
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 92

krasa krasa mas to tam huste u zdechliny aj pod zdechlinou kolik je tam dohoromady kytek? (asi som to prehliadol)..
shamanek fialove pheno? u mna sa tiez najde jeden fialovy a druhy asi nefialovy
huby rastu taky u nas.. a preto sa tiez obavam hubarov, ze by mohli objavit moje kytky...ale mam ich dobre schovane, myslim ze aj ty
len tak dalej..

Old Post 28-08-2006 v 17:50 PM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 93

Zdar eNDy!

Je to přesně jak řikáš, z houbařů mám fakt bobky, tak snad houbařská sezóna brzo skončí...
Shamany mám taky dva a ten druhej taky vypadá spíš na zelené pheno, ale to se ještě uvidí, protože zatím teprve nakvétá!
Kytky takhle z hlavy přesně nespočítám, ale na každym poli jich bude tak 10-12, z čehož mé kytky jsou u zdechliny 4 a pod zdechlinou 3... Plus mám ještě dvě rezervní políčka!

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 28-08-2006 v 18:25 PM
JAHmaican
rasta herbsman

Karma uživatele JAHmaican - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Tak to čumim, to seš docela hovado, no
co si jim jako řekl, že chceš zrovna tam na to naše místo???!!!

!!!CHLASTAFARI!!!

Old Post 28-08-2006 v 21:26 PM
JAHmaican je offline   Profil uživatele JAHmaican   Find more posts by JAHmaican   Foto galerie člena JAHmaican   Click here to Send JAHmaican a Private Message   Add JAHmaican to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

Prostě jsem jim řek, že jsem slyšel, že tam rostou a už se vyráželo!

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 28-08-2006 v 21:30 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Příspěvek č. 96

Dneska jsem se byl podívat na políčka a pěkně jsem se nasral. Dole pod zdechlinou to jakž takž jde, ale nahoře u zdechliny se kyti, pravděpodobně pod náporem větru a deště, položily na zem a nejde s tim nic udělat. Trochu to i vypadá, jak kdyby jim něco vyhrabalo kořeny, ale protože leží jen ty největší a nejtěžší, tak usuzuju, že je to způsobené počasím. Protože jsem byl po chvíli jak zmoklá slepice a neměl jsem je čim podepřít, záchrané práce jsem musel odložit na přístě, tak snad do té doby vydrží... FUCKING WEATHER!!!

1, takhle to vypadalo u zdechliny minule...

2, ...a takhle dnes

3, pro zlepšení nálady aspoň pár paliček-tahle je voodoo

4, tahle taky

5, a ještě passion#1

indoor 400w round 1 > 2

Naposledy upravil Pan Ker 31-08-2006 v 20:37 PM

Old Post 31-08-2006 v 20:29 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:43 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
25-09-2008 - =hempy fields 2oo8= - 40 odpovědí
01-02-2008 - =hEmpy fields 2oo7= - 266 odpovědí
17-09-2003 - MY FIELDicek - 18 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás