Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
dude9:jj az se dostanu domu,fotky budou!
Kdyby byly kyti zasmikly, byly by mensi,ale je zajimavy (hl u Papay) ty zastrizeny prerostli tu starsi a nezasstiplou!
Tak dneska jsem udelal kontrolovane opyleni,samci zlikvidovani,mozna bude kakao ,ale na opyleni PAPAYI jeste pockam.
PAPAYA po poradnem skouknuti uz ukazuje chloupky,bily jako snich a poradne dlouhy!
Jahudka mi poradil,ze muzu davat AHcka do kazde zalivky,tak to tak tenhle tyden delam a je to docela znat,kytickam to zda se vubec nevadi!Pojedu to tak az do konce nez prijde cas pro Final Solution!
Hlavne aby bylo dobry pocasi...
Par informaci:
Haze kvete,docela paradne voni,ale nema tolik pestiku,spis listky,ktere sou posnezene malickymi krystalky!
OB,to ma hodne pestiku,zatim necukruje,ale voni lehce po citronech,bohuzel nema oranzove pestiky...
No Namy,jeden si kveteni vazne uziva,silna sativ. vune ale vynos bude minimalni,je to asi 2,5m vysoka tycka,ze ktere roste par malych vetvicek,ostatni jeste tolik nekvetou,hnojim az se kopce zelenaji a kytickam to ani trochu nevadi!
Papaya se pomalu pustila do kvetu,neni to zatim tolik znat,ale urcite to bude parada!
Fotos palickos ...
Zatim moc nic,ale co bych mel chtit v tuhle dobu
1) OB
2) OB
3) OB cela rostlina z hora
4) Haze,podivne roste
5) No Name
6) No Name
7) No Name trochu do fialova,uvidime co bude delat dal...
8) No Name,kterej udelal asi z nudy divnej kvet
9) Pyl Papayi (bude se opylovat!)
PAPAYI sem nefotil,kvet jeste neni k tomu,zatim maly shluk pestiku,ale uz tet to stoji za to,pac ty sisky budou urcite hodne fialovy,mozna az do cerna a znich budou cihat paradni bile pestiky,teda tak to zatim vypada!
Dumb § Dumber : Jj,tak pristi tyden Aby bylo na co koukat!
ABSURDUS: Hnojim AHckama! Bloom + Enzymy + Growt/Bloom excellerator vsechno smicham dohromady!!! A POZOR!!!Ma se to koncetrovat 1:1000,ale to sem delal prvnich 10 dni!Tet 2ml Enzymu+2ml Bloom+2ml G/B Excell do 1,5l flasticky a kyticky se jen usmivaji Jako ja
A zapomnel bych na Phyt amin!3xtydne...
Ahoj, takze jak jsem se tu mozna zminil Orange bud mi zacala konecne kvest. Rek jsem si, ze tady zverejnim nakou dokumentaci.
Takze je tu nakej detail zacinajicich kvetenstvi a posledni pohled na celou rostlinu Orange bud, ktera je ted znacne prostrihana, presto ji ale mam jako okrasny ker na terase.
2 Golgotha: koukam, ze co se tyce hnojeni, mas podobnej pohled na vec jako ja. Taky davam tak trochu vic
ABSURDUS:Vazne paradni rostlinka!Na okrasu se to vazne hodi!Skoda,ze sem ho taky trosku nestipal,ale bylo to z duvodu pozorovani rozdilnosti stavby rostliny...
K tem hnojkam:kyticky toho vydrzi neuveritelne moc!
A jak jsem psal nekde vejs,ze mi to OB nedela oranzovy pestiky,tak uz zacalo ,bal jsem se,ze to neudela,ale asi sem na nej moc spechal!
Golgotha: Diky za chvalu ... tvoje Ob jsou nadherny a Papayi ...?... skvostny!, pristi rok zkusim taky papayu, ten model me strasne laka...
Jinak... i ja se tesim na to az orange bud zacne ukazovat to proc se ji tak rika a proc je to tak oblibeny model. Mas pravdu kytky jsou opravdu nenasytny.... .... jen je nechat, at si k tomu v klidu dojdou.... Pokud jim das hodne lasky, nemuzou sklamat..
hodne stesti... a fuck the corky
ABSURDUS: Stou laskou mas pravdu! A ta Papaya je vazne paradni,sice zacla nakvetat az minuly tyden,ale palice budou tmabve fialove az cerne!Uz aby bylo videt vic a ja sem hodil fotky palicek!
Tak se treba muzem nekdy domluvit na nejaky nakup kvalitni genetiky nebo ti par seminek z kontrolovaneho opyleni dam,ale nebude to uplne ono!
Golgotha: Jasny, na tom nakupu se dohodnem. Videl bych to tak kolem ledna, unora... Taky chi zkusit Belladonnu, kamos ji pestuje, ale nevim jestli bude mit naky semena. Jinak 100% pristi rok pojedu znova OB a Super Ice (model, kterej pestuju snad jen Ja, protoze sem ho dostal jako bonus k nakupu u Eastseeds) Ale dobre roste a ma pekne bili palicky...
Kyticky si libujou,ale Haze me nejak zloutne,je zatim nejosypanejsi krystalkama a nepochopitelne fialovi!
OB dela cim dal tim vetsi sisky,bude to asi po Papaye nejvynosnejsi model!
Papayi uz zacinaji palicatet!Delaji mi radost!
No name,kazdy jiny ,ale ten jeden dela divne slozene kvety,foto odhadem ve stredu!
Behem tohodle tydne budou nove fotecky!
Mely by byt fakt noblesni,pac prijde takova (kamaradka) se super zarizenim na udelani tech nejmakrovitejsich fotek!
Kyticky se raduji,ale ja se zacinam bat corky!