Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já filtry kupuju jen občas, ale jinak je dělám z takovejch štítků co sou u CDček, momentálně používám vod céda co na něm mám vypálenou FIFU 2004, tušim že to je EMTEC, nebo TDK, je to fakt supr, lepčí než kupovaný filtry, a hlavně je to 2 v 1, (nechám si to patentovat a bude to za příplatek :-) )
to lubomir:
papírky bez lepidla???
a pak to omotáš izolačkou nebo co?
kup si černý nebo zlatý smokingy, ty sou nejlepčí
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Výborný sou vystřižený s těch sešitů s reciklovanejma deskama. Sice sešit pak vypadá divně a časem nemá desky, ale je to fuckt super. takový ty zelený.
nevím jak vi ale přišel jsem na to že delší filtr tím méně hnusný chuti - občas dělám i filtry 5cm dlouhý a pohoda - kámoši to nejdřív nepochopili ale potom uznali že to tak je ! Jinak jako filtr používám co je po ruce - pokud možno DLoUHÝ.
taky se přikláním k delším filtrum...lip se ten kouř chladi...a mě to vic chutna....
jinam material....většinou uplně rozeberu krabku...z toho je nej papír...:-)
Já sem objevil nový filtry s logem WRAP FILTERS na kraji, který sou jednotlivě po 33ks v takový malý otvírací krabičce a uvnitř se navíc nabízí ke sbírání 60 sběratelských kartiček s motivy hemp obrázků, abstraktních fraktálů nebo karikatur a ještě navíc s vloženou Djarum kartou, který dělaj samozřejmě reklamu hřebíčkovejm kretkám, ale za 9 těchto karet dostaneš v trafice jedny filtry grátis.
To si myslim že je dobrej tip pro skutečný fajnšmekry...
jo, tyhle filtříky jsou fakt dobrý.
mám je čerstvě koupený a myslím, že už konečně někdo udělal pořádný filtry.
Jinak jsem si koupil i ty komplety Wrap Filters, který maj s černejma, zlatejma a dokonce i stříbrnejma papírkama.
Kupte a pochopíte, o čem mluvím.
Jinak díky, lubomíre, za dobrý tip.
nedavno sem balil speka a na filtr sem pouzil korespondak s pokutou z knihovny ve ktery sem si pucil knizku marihuana 2002
neumyslne sem odtrh zrovna kousek s napisem marihuana
a kdyz sem to domotal a kouk se na nej tak tam prosvital pres ten papirek napis marihuana. vypadalo to takhle.
Jako filtry používám kousky papíru z krabičky od cigaret ale stejně je nej když použiješ nějakej cigaretovej tabák třeba jawaness a ubalíš si pěkný ganja-cigáro bez filtru.Doporučuji si zkusit.Nebo si kupte tabákový listy na flédě a balte si doutníčky.
Idealni je filtr z toho trhaciho blocku s nalepkou, je idealne tvrdy, da se s nim dobre zpracovat eSicko, ale kdyz neni po ruce, tak se da filtr vyrobit temer z cehokoliv, nejcasteji z krabicky z cigar. V praci jsme treba delali filtr z kartonove krabice- pracne ale ucel to splnilo