Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Vláda nařízením stanoví, které rostliny nebo houby se považují za rostliny a houby obsahující omamnou nebo psychotropní látku podle § 263 a jaké je množství větší než malé, větší rozsah a značný rozsah ve smyslu § 263.
To DUDE - Je to už někde oficiálně napsáno ?????????????
Pozor děti , můžete legálně souložit od 14 let!!!!!!!!!
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
A jak je to s klony ,kolik mají thc , když budu mít 30 klonu , tak jak se to bere , já vím , jsou to tu jen dohady a ukáže to až nějaký soud nebo kauza ale přece . Má tady někdo nějaká právní vzdělání aby se to trochu okomentovalo , a ohladně semen ??? Ty by měly být asi legálni né ?????
Jo a v tom odkaze je napsáno že to nařízení platí od 1.1.2006 , ale zákon až o rok pozdeji , takže se už teď bere rozdíl v množství podle toho nařízení ??????
Včera v noci v událostech na ČT1 byl Němec (US-DEU) a V. Parkanová (KDU-ČSL). Bavili se o rozlišení trestů za měkké a tvrdé fety. Němec byl zásadně pro rozlišení, Parkanová nikoliv. Zkusím citovat Němce: "Přijde mi hloupé, aby někdo, kdo si vypěstuje nějaké kvítka v květináči a potom si to balí a kouří, byl za tento čin trestán. Nechci to bagetelizovat, vím že je to škodlivé, alé v porovnání s tvrdými drogami je toto směšné"... Wow, rozumný slova Naproti tomu Parkanová se svojí mírně zkřivenou čelistí stále prosazovala stejné hodnocení, a když se moderátorku ptala proč, tak jenom pokrčila ramenama a řekla: " Já nevím proč, ale příjde mi to tak správné" - panečku, to je argument
No zkrátka to musí projít. I kdyby mi povolili si legálně vypěstovat ty 3 kytky. V tu chvlíli se stávám odborníkem přes modely a pěstování s co největšim výnosem a silou.
-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Model: Early Misty
Místo: Outdoor v létě, Indoor v zimě (i když teď nevim jaký jsou v indooru zkušenosti)
Proč: Rychlý růst, velký výnos, velký obsah THC => možnost častějšího growingu a díky 20% THC déle vydrží, protože na brko stačí méně materiálu.
Jak: Venku na hnoji, hodně sluníčka a ještě tomu pomoct zastřiháváním (i když se sama o sobě větví pěkně)
Doma dávat jen ty nej hnojiva + to co platí o Outu.
A pro kolik osob?: No přece pro vlastní potřebu
A zlaté pravidlo: Pěstovat nepřetržitě. Jen co sklidím tři kytky, sázím další tři kytky.
Tak a teď jdu
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!
Podle staršího článku v Reflexu mají naše venkovní modely maximálně okolo 4 % thc a ty nej do 12% , nevím jak na to přišli , jestli se to někde měřilo nebo jim to pověděl nějaký pěstitel co si to myslí , nevím . A indor u nás nízkowatažníku okol 12 % , tak mě zajímá co je na tom pravdy, je tu někdo kdo vyděl nějaká oficialní měření? Tři kytky nebudou trestný čin , bude to ale přestupek a zabaví nám to ??????????????????????????????????????????
a jak je ten zákon v praxi, tak když dopěstuju ty tři rostliny , tak automaticky se stává držitelem více než 5 gramů a co teď s tím , za to jsou až 2 roky !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
V příspěvku 101 je odkaz na nařízení vlády , to má platit od 1.1.2006 a zákon až projde a podepíše Klaus tak od 1.1.2007 . Příště čti , je to tu pořád dokola !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bože to je extáze!Jestli to projde, projde toho časem více a více...jen jsem taky nepochopil, jestli můžu mít tři nebo čtyři kytky.Asi pojedu ty 100l bubláky jak stejně chci