Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte, tak zas po dlhšej odmlke.
Skúšal som sem uploadnúť nejaké nové fotky, len sa mi to sralo a teraz mám v galérii pár šitových obrázkov.Tak až bude technika fungovať ako má, niečo sem hodím.
Šišky sú viac zelené než by zrejme mali byť, ale chybami sa učíme.
zatiaľ...
tj,oroseny sou pekne>>chtelo by to vic fotek>>i nejakou z veci dalky>>mozna i s jinym svetlem,jo,kdyz sem u toho svetla,pripada mi ze je do-modra>>nemelo by byt spis do cervena nebo fialova??>>hh>>peace
Par dón
Tož, fakt ktorý by som mal napraviť.rastlinky sú 59 deň 12/12.
2 dlouhán, to že sú riedke a listnaté je daň za ten môj nepremyslený počin strihať ich počas kvetu .
2 h@nk@, tie fotky boli robené pod fialovou lampu len foťák som mal trochu zle nastavený.Vyfotím aj pod červenou NO PROBLEM, len čo sa zase trochu pohnú veci dopredu.
k tým paličkám, je ich tam sedem a k mojej veľkej radosti sú o čosi väčšie od toho zapíka . Ládujem do nich jemne FS.Som robil malý prieskum a ľudia sú celkom spokojný, hádam aj ja budem.
Ten šok som spáchať nechcel
tak posledné info, zajtra idú rastlinky pod kuch.
75 deň kvetu z toh 5 dní režim 8/16 a posledné dva dni 0/24.
Vyskúšal som FS a posledné dva razy som ich prelial čistou odstátou vodou.
Za tie odmlky sa ospravedlňujem, ale obmedzený prístup k netu momentálne nevyriešim.Tak občas nakúkam no
cus...zase mi chybi celkovy pohled na rostliny....jinak makro vypada dobre...ale zase mi je divny,vypada to jako by si na ne svitil fialovou zarivkou a ne cervenou,mozna se mi to jenom zda...kazdopadne ode me K+ nebude...zda se mi ten thread dost odflaknutej
2 h@nk@, tak táto fotka má pár dní, keď som naňe svietil červenou lampu.
A K- čka, o tie mi zrovna nešlo.To že som úplný amatér je hádam jasné každému, kto si tento článok prečítal celý.Tak som rád že som dokončil svoj prvý indoor.
2 Anonymer, zrejme nebude vhodné sa vyjadrovať k téme Nurt. vs. Sodík, páč som pod sodíkom nikdy nepestoval.A až tu bude viac ľudí pestovať trebárs aj pod CFL- kami, bude si môcť každý urobiť svoj vlastný názor na vec
Ďakujem všetkým, ktorý akýmkoľvek spôsobom podporili tento grow.Dík, Dík, Dík
Na pohled vypadaj ty kiticky velmi dobre po strance biomasi.
A byt tebou bych se rozmyslel co tam budes davat ted za modely a jakej styl pojedes.
Jelikos myslim ze na SroG by byl idealni ci bych ho vyskousel byt tebo.
Tak se nech inspirovat a doufam ze druha etapa bude jeste hezci
mnej se
peace