Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nedělám z toho vědu a sem vopatrnej. Zelí potřebuju každej večír k relaxu. Sem samopěstitel, vobčas dostanu, vobčas lampu, šetřim a si nemůžu přečíst, jako v holansku, z jídelního lístku, jaký budou účinky,hledám si sám vhodnej poměr ředění. Taky podle okolností. Šetřim ůrodu, abych vydržel do příštích dožínek.
Cígo po špeku, samozřejmě, zvětšuje nářez.
Jsem sice kurak ale normalni cigara povazuju za smrdici a nechutny shit, proto kourim jenom kvalitni tabacky, hlavne Javaanse. Kdyz mi tabak dojde tak radsi nekourim nez abych sahl po cigarete. Co se tyce speka, tabak davam vzdy, ikdyby to mela byt ta nejobycejnejsi cestina. Jednak kvuli horeni a jednak kvuli chuti, cisty spek mi po par prdech prestane chutnat. A co se tyce nekuraku a speku, znam jich nekolik(tech nekuraku) co do speka davaji tolik tabaku ze musim zakrocit a pulku odebrat. To jen svedci o tom ze tabak do speku patri
Mno co je hodně dobry tak to je...
...když si do špeka nastroužete čokoládu (prostě co nejjemněji)...ale musí to být nějaká pořádná...MILKA stačí...ne ty šity za 15 kč...
Já teda preferuju čistý. Jednak proto že to líp chutná (můj subjektivní názor) a jednak proto že pokud to je řízlí s tabákem tak se musím fakt hoodně přemáhat abych to dal plic a když už se mi to povede tak se věšinou strašně rozkašlu. A pokud je špeq s tabákem tak se mi dost motá hlava a to se mi taky dvakrát moc nelíbí.
Dobre je si michat s nasusenymi kvety podbelu. Oboje (trava i podbel) roztahuje prudusky a hori to taky slusne. Navic to pomaha k vykaslavani hlenu. Tabak je hnus.
jezis tak tenhle thread me docela dostal...
nigdy sem ani neuvazoval o tom ze by sem nedal do jointa tabak...
newim nepripadalo mi to nigdy dobry...
proc taky...
kourim takze mi tabak newadi.. a v brku uz vubec...
za prve spek lip hori za druhe nemam toho zeli tolik...
s za druhe obcas hulim tak dobrej matros ze toho je tam fakt malinkato takze nepripada vubec v uvahu to kourit samotny to by bylo na par potahu... ale hodne ste me teda zmatly...
nevedel sem ze si tady negdo tak muze vychutnavat brk a davat si do nej spesl tabacek..
ja sem dycky nejradsi jak to mam za sebou....
mozna to je tim ze sem kurak a uz nepoznam tu dobrou chut...
kazdopadne otazka byla zeli s tabakem ano nebo ne...
ja tedy rozhodne ano... je mi jakej hlavne ze to hori a ze se setri ) a uz vubec ze to zhuluje...
Tabák pouze občas do skanků, když kouříme s mlaldejma, a to javanase.Dřív sem kouřila startky,teď si už jenom balim,je to určitě výhodnější než si kupovat, ale vono si umotat na busový stávce v tomhle klimatu....Ale každopádně čistý,pak si pořádně nevychutnam tu chuť, o kterou tu jde,a navíc tabák začne škrábat v tom nejlepšim.........
Zdravicko, je to sranda...ale ja uz jsem si zvykla...ze se to u nas pravidelne kouri cisty!!! Ale je to tim, ze vetsine pripadech se jedna o travku s mensi koncentraci THC. Ja jsem zacla s hulenim az tady v holandsku a ihned na tvrdo skunkem a to ne ledasjakym. Hulim 9 let a jeste jsem tady nikdy nikoho nevidela balit jointy bez tabaku!!Je to kvuli baleni, horeni, strukture a jako zdvojnasobovac ucinku!!
Je i rozdil, jak to pusobi podle toho jestli se da shag anebo cigaretovej tabak.
Dat mistniho skanoura z rdamu, kde se tvrdi, ze maj nejsilnejsi shit,cistyho, tak padnes za vlast!!! A to je na prd tady....padnout a jeste za jinou vlast, ha, ha, ha
Preji vam vsem jen ty nej zazitky s tetou ganjou!!!!
Tak, v americe, je fakt velký hřích kouřít marihuana s tabakem- to znamená splif, a není normalní ne pro káždý den, a fakt lidé že kouřít hodně nedělaji tohle protože je špatně pro chuť marihuany..
Ale tu, v evropě, je hodně normalní kouří s tabakem...
Tak, moje otazky je, co vas libi víc, michaný nebo čistý jointu?