Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » michaný vs. čistý
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 4 5 6 7 8
Co ti libi lepší, michaný nebo čistý jointu?
michaný
čistý
nevadí
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 81

Nedělám z toho vědu a sem vopatrnej. Zelí potřebuju každej večír k relaxu. Sem samopěstitel, vobčas dostanu, vobčas lampu, šetřim a si nemůžu přečíst, jako v holansku, z jídelního lístku, jaký budou účinky,hledám si sám vhodnej poměr ředění. Taky podle okolností. Šetřim ůrodu, abych vydržel do příštích dožínek.
Cígo po špeku, samozřejmě, zvětšuje nářez.

Old Post 28-02-2005 v 19:49 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ehmm
Nový Člen

Karma uživatele Ehmm - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 82

kdyz us tabak, tak poradnej. treba nakej DRUM ten mi smakuje

kdo huly_ten umi

Old Post 01-03-2005 v 16:40 PM
Ehmm je offline   Profil uživatele Ehmm   Find more posts by Ehmm   Foto galerie člena Ehmm   Click here to Send Ehmm a Private Message   Add Ehmm to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanyz
bardzo ładny Grzeszek

Karma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% PěstitelskáKarma uživatele Hanyz - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 83

Jsem sice kurak ale normalni cigara povazuju za smrdici a nechutny shit, proto kourim jenom kvalitni tabacky, hlavne Javaanse. Kdyz mi tabak dojde tak radsi nekourim nez abych sahl po cigarete. Co se tyce speka, tabak davam vzdy, ikdyby to mela byt ta nejobycejnejsi cestina. Jednak kvuli horeni a jednak kvuli chuti, cisty spek mi po par prdech prestane chutnat. A co se tyce nekuraku a speku, znam jich nekolik(tech nekuraku) co do speka davaji tolik tabaku ze musim zakrocit a pulku odebrat. To jen svedci o tom ze tabak do speku patri

Old Post 01-03-2005 v 17:19 PM
Hanyz je offline   Profil uživatele Hanyz   Find more posts by Hanyz   Foto galerie člena Hanyz   Click here to Send Hanyz a Private Message   Add Hanyz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 84

Mno co je hodně dobry tak to je...
...když si do špeka nastroužete čokoládu (prostě co nejjemněji)...ale musí to být nějaká pořádná...MILKA stačí...ne ty šity za 15 kč...

Old Post 03-03-2005 v 14:18 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mammoth
Nový Člen

Karma uživatele mammoth - 0% Pěstitelská

Cokolada? Příspěvek č. 85

Wow...To nemyslis vazne ne?...To taky hori? .... No ja sii stojim za dymkovejma tabakama

Old Post 03-03-2005 v 14:31 PM
mammoth je offline   Profil uživatele mammoth   Find more posts by mammoth   Foto galerie člena mammoth   Click here to Send mammoth a Private Message   Add mammoth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele mammoth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 86

Já teda preferuju čistý. Jednak proto že to líp chutná (můj subjektivní názor) a jednak proto že pokud to je řízlí s tabákem tak se musím fakt hoodně přemáhat abych to dal plic a když už se mi to povede tak se věšinou strašně rozkašlu. A pokud je špeq s tabákem tak se mi dost motá hlava a to se mi taky dvakrát moc nelíbí.

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 03-03-2005 v 14:38 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BomberMan
Stálý Člen

Karma uživatele BomberMan - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 87

Samo že tam toho nesmis dat moc...ale vyzkousej a uvidis...

Old Post 04-03-2005 v 16:59 PM
BomberMan je offline   Profil uživatele BomberMan   Find more posts by BomberMan   Foto galerie člena BomberMan   Click here to Send BomberMan a Private Message   Add BomberMan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atominator
Stálý Člen

Karma uživatele Atominator - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 88

Dobre je si michat s nasusenymi kvety podbelu. Oboje (trava i podbel) roztahuje prudusky a hori to taky slusne. Navic to pomaha k vykaslavani hlenu. Tabak je hnus.

SeeYa In The Future If There Is One

Old Post 05-03-2005 v 12:08 PM
Atominator je offline   Profil uživatele Atominator   Find more posts by Atominator   Foto galerie člena Atominator   Click here to Send Atominator a Private Message   Add Atominator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atominator
Stálý Člen

Příspěvek č. 89

Navic pokud kourite 1:1 podbel+ganja, muzete druhym tvrdit, ze kourite podbelove cigarety, pro lepsi vykaslavani hlenu.

Old Post 05-03-2005 v 12:10 PM
Atominator je offline   Profil uživatele Atominator   Find more posts by Atominator   Foto galerie člena Atominator   Click here to Send Atominator a Private Message   Add Atominator to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 90

jezis tak tenhle thread me docela dostal...
nigdy sem ani neuvazoval o tom ze by sem nedal do jointa tabak...
newim nepripadalo mi to nigdy dobry...
proc taky...
kourim takze mi tabak newadi.. a v brku uz vubec...
za prve spek lip hori za druhe nemam toho zeli tolik...
s za druhe obcas hulim tak dobrej matros ze toho je tam fakt malinkato takze nepripada vubec v uvahu to kourit samotny to by bylo na par potahu... ale hodne ste me teda zmatly...
nevedel sem ze si tady negdo tak muze vychutnavat brk a davat si do nej spesl tabacek..
ja sem dycky nejradsi jak to mam za sebou....
mozna to je tim ze sem kurak a uz nepoznam tu dobrou chut...
kazdopadne otazka byla zeli s tabakem ano nebo ne...
ja tedy rozhodne ano... je mi jakej hlavne ze to hori a ze se setri ) a uz vubec ze to zhuluje...

Old Post 05-03-2005 v 14:49 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Karma uživatele smooth - 67% PěstitelskáKarma uživatele smooth - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 91

stejne jako sem nepochopil jak se negdo po nalozeni muze rozkaslat... to mate z toho vy fajnufky

Old Post 05-03-2005 v 14:51 PM
smooth je offline   Profil uživatele smooth   Find more posts by smooth   Foto galerie člena smooth   Click here to Send smooth a Private Message   Add smooth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Atominator
Stálý Člen

Příspěvek č. 92

Ja myslel vykaslavani pri chripce, pokud to bylo mysleno na me

Old Post 05-03-2005 v 22:04 PM
herb,mrs. herb
Stálý Člen

Karma uživatele herb,mrs. herb - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 93

Tabák pouze občas do skanků, když kouříme s mlaldejma, a to javanase.Dřív sem kouřila startky,teď si už jenom balim,je to určitě výhodnější než si kupovat, ale vono si umotat na busový stávce v tomhle klimatu....Ale každopádně čistý,pak si pořádně nevychutnam tu chuť, o kterou tu jde,a navíc tabák začne škrábat v tom nejlepšim.........

Old Post 06-03-2005 v 13:02 PM
herb,mrs. herb je offline   Profil uživatele herb,mrs. herb   Find more posts by herb,mrs. herb   Foto galerie člena herb,mrs. herb   Click here to Send herb,mrs. herb a Private Message   Add herb,mrs. herb to your buddy list     Navštiv homepage uživatele herb,mrs. herb! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
white widow73
Nový Člen

Karma uživatele white widow73 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 94

Zdravicko, je to sranda...ale ja uz jsem si zvykla...ze se to u nas pravidelne kouri cisty!!! Ale je to tim, ze vetsine pripadech se jedna o travku s mensi koncentraci THC. Ja jsem zacla s hulenim az tady v holandsku a ihned na tvrdo skunkem a to ne ledasjakym. Hulim 9 let a jeste jsem tady nikdy nikoho nevidela balit jointy bez tabaku!!Je to kvuli baleni, horeni, strukture a jako zdvojnasobovac ucinku!!
Je i rozdil, jak to pusobi podle toho jestli se da shag anebo cigaretovej tabak.
Dat mistniho skanoura z rdamu, kde se tvrdi, ze maj nejsilnejsi shit,cistyho, tak padnes za vlast!!! A to je na prd tady....padnout a jeste za jinou vlast, ha, ha, ha
Preji vam vsem jen ty nej zazitky s tetou ganjou!!!!

Old Post 06-03-2005 v 13:28 PM
white widow73 je offline   Profil uživatele white widow73   Find more posts by white widow73   Foto galerie člena white widow73   Click here to Send white widow73 a Private Message   Add white widow73 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele white widow73! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smooth
Stálý Člen

Příspěvek č. 95

mazec...

Moje první úroda - ZHULENO

Moje metrová ještěrka

Ono je to vždycky do značné míry o vás.Najděte si v živote to co sami chcete..

Old Post 06-03-2005 v 23:11 PM
Rhenium3
Nový Člen

Karma uživatele Rhenium3 - 0% Pěstitelská

michaný vs. čistý Příspěvek č. 96

Tak, v americe, je fakt velký hřích kouřít marihuana s tabakem- to znamená splif, a není normalní ne pro káždý den, a fakt lidé že kouřít hodně nedělaji tohle protože je špatně pro chuť marihuany..

Ale tu, v evropě, je hodně normalní kouří s tabakem...

Tak, moje otazky je, co vas libi víc, michaný nebo čistý jointu?

Old Post 15-10-2005 v 11:11 AM
Rhenium3 je offline   Profil uživatele Rhenium3   Find more posts by Rhenium3   Foto galerie člena Rhenium3   Click here to Send Rhenium3 a Private Message   Add Rhenium3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 07:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 4 5 6 7 8  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás