Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kluci, kdyz uz vidim trichomy pod mikroskopem temer mlecne ale kytka ma porad ty chloupky šhodne svetle a tluste jakoby jeste nezrsle tak to znamena co? Pak se odpoledn pokusim postnout fotku pokud by bylo treba...
14dní min. spíš 3. neděle, koukal bych na počasí, když bude hezky tak to nech. Jestli bude hnusně a chcát, tak to vem už za těch 14... protože tejden za špatnýho počasí stejně nebude moc znát a už budeš riskovat plíseň.
krásně cukruje už teď... od jaký seedbanky to máš?
Ta druhá fotka vypadá na mutanta... nebo byla kytka nějak poškozená a tohle to udělalo?
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ano, cukruje nádherně a má už i docela silnou vůni. Typickou pro ní.
Semena jsou z 5semen v Praze. 7 Semínek, všechny Cinderalla 99. S tím, že teda 4 šly rovnou na indoor a tyhle přiložené fotky jsou klony, které jsem hodil v půlce července ven.
Mutant to není, spíš to bude horší fotka. Kytka je celistvá v barvě a celkově, musím zaklepat, se jí daří velice dobře.
Mám ještě druhou, ale ta je menší a tak o 10 dní pozadu, přesto, že začala kvést na den stejně jako ta focená.
Tak daleko, abych rozlišoval jak moc jsou kvalitní ty semena, jsem ještě nedošel Bylo to naše poprve, začali jsme tím indorem, kdy z 4 kytek byl výnos přes 120g a i tyhle holky venku jsou velice hezké.
Plánujeme ale určitě teď na semestr zase hodit něco dovnitř. Máš teda doporučení, kde sehnat dobrá semena?
Jestli nechvatas tak Ti doporucim pockat na cannafest v listopadu... spousta seedbank tam urco bude mit stanek. Budou tam lidi ochotny poradit, kdyz jim reknes jaky mas podminky atp... doporuci urco neco primo na miru A mozna si i prineses nakej vzorek gratis.
Ja se tam nejvic asi tesim na stanek Barneys farm pripadne TH seeds (doufam ze nebudou chybet... nesmi) a trochu doufam ze tam bude i neco z US.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
No tak to je paráda, tam se určitě potkáme To pěstování a teorie okolo té rostliny mě absolutně vzala a rád si rozšířím znalosti.
Když už tě tu mám - nesetkal ses někdy s podobným nedomrdkem? Odrůda je, jak já říkám ze streetu. Je to semeno nalezené na dně dealeráku, co mně dal kamarád a tak jsem ho zasadil. Tohle je výsledek po 3 měsících.
A do tretice frisian dew u ktereho se podivuju jak mu rostou zpoza palic nove listky a jakoby cerstve zelene.. Tady nevim uz vubec kdy sklizet.. Chloupky uz ma hnede.. Trichomy pod mikorskopem mlecne..
Zdravím všechny, chci se zeptat jestli můžu ještě pořád lít ripen a nebo už to flushovat. Bohužel nemám objektiv na makro a ani mikroskop nebo lupu. Na jak dlouho to ještě vidíte?