Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravim všechny Bluntery, checkujte film Wave Twisters,
zhruba 50 minut. animovaná sci-fi pohádka s hudbou-dialogy od
Dj Q-bert, D-Styles . Pro příznivce turntablismu maxim. tvrdá věc,
v kombinaci s bylinami se přenesete do jiného světa.
WAVE TWISTERRS RULES!
jINAK MĚ BAVÍ jackie brown,Clockwork orange,Full metal Jacket, vyrůstal sem na bondovkách takze cenin moc zvláště starší díly Lazenby,Connery,More; IT1- podle mě jeden z nejlepších hororů,
+++ hafo dalších už mi to nebaví vypisovat, radši to du sbalit
No já zase po solidní dymce na Matrixu2
jsem se docela nudil.
Chvíli mluvili, pak se půl hodiny mlátili,
někdo něco řekl, a pak se zase další půlhodiny mlátili
a stříleli.... No nevim.
Mé očekávání mě jako vždy dostalo.
2 drinker hulič:
To mě fakt ukrtutně moc zajímá jestli sto viděl v rauši a jestli jo, tak jestli jsi to přežil ve zdraví ...
Chystám se na ten filmeček skoro 2 roky ale po zkušenostech těch co to viděli (zastřízliva) na to fakt vůbec nemám odvahu ...
m.y.s.e.l.f. - este sem ho nevidel, ja na neho pudu az to budou davat v artu, coz je moje nej kino - prijemna atmosfera, neni tam moc lidi, kdyz uz tak studenti, nebo lidi co se aspon v kine chovaj trochu slusne (s cimz sem se v multikomplexech este nesestal) a obcas to tam daj, no zkouknu programy kin, ale jak na potvoru to urcite hodne dlouho davat nebudou - skoda, zrovna ted kdyz mam z holandska dovezenou bilou vdovu... neboj ja bych to prezil, ja na tyhle veci naturu mam, to se neboj... kdyztak muzu kdykoliv vypadnout a jit se cestou ozrat na lidovku nebo brcko na sklenenku... to me vzdycky krasne uklidni...
chell: v dobe kdy se zavadela zeleznice damy omdlevali pri dvacetikilometrové rychlosti... toto je nejlepsi vizitkou pro kontroverzni film. u psycha to bylo to stejny, no rekni, umiras pri nem dneska hruzou? Salo uz ma taky svuj vek a ja myslim ze sme uz videli urcite horsi veci (ackoliv sem salo stale jeste nevidel ale milerad se stanu zkoumanym objektem a vsechno pak nejak zapisu a popisu mohli byste se ale hecnout a jit na to taky pak bysme porovnali zazitky...)
videli jste nekdo ve ctvrtek odyseu na dvojce? ja se jen modlim aby mi to babicka s dedou nahrali, oni jedini byli v brne, a doufam ze nezapomneli, mela by to bejt dobra avantgarda, no proste film na brcko ja delanej. anebo zas zkouknu ratataplan (podesáté???) a vzápětí bezstarostnou jízdu... tyhle dva filmy to sou prostě moje filmy...
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
Tetsuo - když chlapík rozsouloží ocelovym vrtákem japonku, to je asi
jeden z vrcholů japonskýho filmu - je pravda, že když jsem to viděl poprvý, tak mě to dost rozšvíkalo, dvojka už byl odvárek
jeden čas jsem do telefonu zdravil jenom "Muši muši"
Po roce jsem zase nasel cas mrknout na jiny web, nez pracovni. Kdysi jsem tu byl denne a tak me anketa o mazani clenu skoro sebrala....
Je videt, ze ego je fakt svine, protoze kdyz jsem tady objevil svy stary tema jako aktivni, byl jsem fakt dojatej a uprimne rad !! A taky bomba je zjistit, ze na filmech neulitavam sam.
Mejte se fajn...
Dobrý je scifíčko "red planet" ty situace, technický vychytáfky, akce - hustý. V reálu nprosto nemožný, příběh neuvěřitelnej, ale entertainment 100%
Jinak myslim, že všechny good filmy už tu někdo zmínil
Jo a velkej kult je human traffic - znám dost lidí co po shlídnutí toho snímku začlo dlabat tablety...
Zdarec, tak to já přidám taky jednu upoutávku na film, tim inkriminovanym je film z produkce těch trošku strašidelnějších, čiže pro zhulenou hlavu (podle mě) tich nejakčnějších a nejvhodnějších - je jím Loď Duchů, po shlídnutí první scény na palubě zámořskýho parníku sem byl příjemně překvapen množstvím rozřezaných těl .... vřele doporučuju
Co znamena pracovat s laskou? Znamena to zasévat sémě s něhou a sklízet úrodu s radostí, jako kdyby plody mela vyhulit milovana bytost ... luv2smoke
jojojo.. horor.. - tak to nabídnu snímek s názvem "koupil sem upíří motocykl" z italsko-německý produkce a samotná hlasová interpretace názu filmu vzluzenejch na pozadí s titulkem doknale přesvědčí o tom, že se bude jednat o hustou komedii. Stejně tak scéna, kdy upíří motocykl zmasakruje bandu motorkářů a směje se u toho reflektorem... fááákt nářez jaxviň....
Ja teda taky preferuji skouknuti filmu s thc,pak vetsinou i kravina,kterou bych jinak nekoukala,stoji za to...No a muj milacek je D.Lynch!U neho se nadherne zamotam pokazdy a pokazdy jinak....Nekdy mam dokonce pocit,jako bych ten film videla prvne...
No a pokud nekdo alespon lehce pochopil MulhollandDrive,tak mi napiste...Dik.
BTW : kde se daji bez poplatku stahnout nej.good filmy?
to Lora: ohledně stáhnutí filmů bych doporučil Direct Connect (http://direct.mp3.cz/). Jinak - až skouknu mulhollanddrive, rád se podělim o zážitky....