Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
egypt x vyděšená gumička
kolikrát snad poprvý tento kříženec je na světě..
kluku ze severa podívej jak vypadá
třeba si ho jednou zasadí tvůj vnuk
pomyslí na dědu
jo to byly časy.... ne to není severa tohle je severa
i tady na poli mám 2 malé keříčky kvetoucí už od dubna ok je to zajímavý sledovat rozdíl mezi nakvetlou kytkou od 1 měsíce růstu a kytkou, jež jede jen růst a po 3 měsících na květ..
* tato oboupohlavní květina mluví o všemohoucnosti pána
asi stejně jako ty
když maluješ svůj obraz
s objevem v sobě spokojíš se s rolí pozorovatele?
je možno vidět- když druhé pohlaví se objevuje nikdy ne ve stejný okamžik jako první anebo možná ještě neviděl jsem tento jev...toto jest hermafrodita kouličky jí narostly později než bičíky
máš to moc pěkný,chválim ti to....off topic:jukni na moje,konečně jsou tam nějaký fotky...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
mno dnes jsem se byl podívat na jediné políčko s volnou půdou...kytka hemstarxšpanalsko pryč a místo ní láhev od vodky té nejhorší kvality bohužel prázdná co si o tom mám myslet?...takže ztráty: tři kytky na tomto poli...bílá vdova +, citron +, hempstarxšpanalsko+ ....tím pro mne volná půda ztrácí význam a jedu nádoby .....ani jsem je nestačil vyfotit a pochybuju , že nějaká byla v květu, holt touha po konopí je nezměrná... doufám, že si ten dotyčný aspon uvařil-jinak to nemělo cenu...s přáním at Bůh obrátí tyto ztracence...
pro dnešek končím
abycj nezapomněl na místa s kamarádama...bílá vdova, hempstar, fumare..ty jeste ve volné pude jsou uvidíme...
lINDOOR intergalactic M@ZAR by Matrixx ZDE
Hypermass out 2006 ZDE
HYPERMASS MATRIXX GROWSYSTEM 1,025 g/Watt ZDE
GREEN KINGDOM ZDE
010001010001110001101 SYSTEM by M@trixX ZDE
FIRECRACKER GROW ZDE
že bych zkusil tu karmu zabalit a zapálit pohoda...hmhm trochu uspokojení nějak to neničí-když to moc neprožíváš, hm chut jjak kdy, no tenhle model je fakt nevyzpytatelnej.
Tuhle čorkařskou verbeš by měli stavět ke zdi, všechny poflusat a pořádně nakopat do pr... aby se trochu probrali.
Přece s nad každej normálně inteligentní člověk, když chce hulit tak se pěstit naučí.
Upřímnou soustrast papajo :-(
PEACE
Obel
Grow it,
roll it,
smoke it,
like it,
because it makes U high :-))