Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nějaké další fotos.Při pořizování jedné z nich jsem dostal pecku jaxviň.Sevřel jsem svorkovnici od výbojky, já vůl.Aspoň mne to pěkně naspeedovalo .Jinak už dlouho čekám vaše názory a kritiku...tak se čiňte!!!
P.S.:dole jsou večerní fotky zaokenních nonejmů.Jsou čilí až hanba!
P.P.S.:ty fotky si dělaj co chtěj
P.P.P.S.:ty malé rostlinky jsou řízci z prostřihávání, daří se jim
Ještě bych chtěl poděkovat všem co mi kdy poslali karmu a radili mi.Moc si toho vážim.Jinak můj plán počítá s přepnutím na květ tak za dva týdny, až menší větve dorostou ty větší.Myslí si někdo něco jiného???
Omlouvám se za další příval foteček a slibuju, že další budou až při přepnutí na květ .Nemůžu to vydržet.....nepodlehnu jako Kwjetoň ....bavím se prostříháváním listů.....a že je jich furt hafo...
Sou fakt moc krásně tvarovaný.Jen by mě zajímalo, kde si koupil ty kolínka na tvarování???V growshopu, nebo nějaký zahrádkářství???Jinak se ti pokusim poslat karmu, pokusim, protože předtim to MANNHUNTOVI nějak nedošlo a nepohodli sme se, no nic.Hodně štěstí v době květu.
Kolínka jsou z growshopů.V Bořivojce maj větší a s menším úhlem a v Čestmírce menší a s větším úhlem.Na karmu se klidně vykašli, já se na tě rozhodně zlobit nebudu
Díky všem za chválu.Potřeboval bych radičku.Kolik procent listů z vegetace je nejlepší nechat na květ?Trochu jsem to prostříhal, ale asi to chce ještě.Nechci udělat chybu, ale zároveň chci udělat vše pro květy.Pls poraďte...
No IMHO trochu bych to jeste prostrih. Kazdopadne ja prostrihavam listy prubezne behem kvetu, podle toho jak rostou a jak pribyvaji ty male listecky na palickach a nezda se, ze by to kytkam nejak skodilo. Hlavne se tesim, jak Ti ty OB ted vyleti, poroste to pred ocima
You take the blue pill, the story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.
Nakaši: Dík za radu a za to, žes mne utvrdil i v mém názoru.Trochu jsem to prostřih, ale ne nijak brutálně.Teď to nechám sílit a střihat budu jen malé zbytečné lístky v dolní části květinek.
2all:Ještě by mě zajímalo, jestli už mám snižovat vlhkost, nebo s tím počkat do pozdější fáze květu.
Apofiss:
Tak vidíš kámo, žes to taky přepnul...
Jsem fakt zvědavej na tvuj výnos, jedem oba první indoor, oba OBčko (btw. taky od Hyeny?), taxe pak něgde musíme potkat a vyměnit vzorky...
Jedinej rozdíl je v tom, že já teď jedu pod 250, heč...
Ale přeju ti co nejlepší sklizeň, to se ví...
Btw. Ty tvoje kytky sou těm mejm hrozně moc podobný, čim to bude?
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
Řezy mám od Ewana, jestli to můžu prásknout.Jsou supr.Btw mám jedno OB a dva GWS.O 250W jsem uvažoval už na květ, ale bude lepší nechat kompletní upgrade na příští in.Bude to brutal!!!Taky chci tu 150tku vyzkoušet až do konce.Vzorky snad vyměníme, ty seš ale ze severu ne?I live in Prague, mother of the cities!!!Kytky máme podobný zřejmě z důvodů výše uvedených
Tak zase malá ukázka začínajících kvítků.Řízky co jsem udělal z větví zakořenily, tak jsem je šoupnul do menších květináčů a zkusím s nimy minisog.Když se nepovede, je to jedno.Kytičky rostou jako z vody a jedna z nich o dost více než ostatní.Že by OB?Abych se přiznal, už ani nevím která kytka je která .Hnojím teď stejně Wuxalu i OBM.Nějaké rady???