Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jednou jeden kámoš v kroužku něco vyprávěl zrouna když hulil a do toho druhej : ,,BRKO NEJNI MIKROFON¨¨ tahle hláška je opravdu nesmrtelná říká jí plno lidí už docela dlouho!!
A co třeba Mám močák jak dětskou hlavu.Nebo Je vyschlej jak keňan.Kule jak vodní melouny,Nafouklej jak Bangladéšský děcko,Narvanej jak plyšovej medvěd,Mám hlad jak bulharskej zájezd,
Dobrá hláška byla v Bananovych rybičkách:
matka na syna: kdy příjdeš domů
on: až se mi bude chtít
a matka: no tak dobře ale ne že příjdeš později
Taky dobra hláška byla když mě chytil kámoš za rameno a smutně řekl:
Kámo mám pro tebe špatnou zprávu a ja jako jakou:
a von: někdo nám šuká tvojí starou
všichni se začli chlamat a mě to moc vtipný nepřipadalo až když mi to došlo.
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
My mame s kamosem takovy heslo, kdyz jsme uplne zmazany tak vzdyci rikame: Vis co je nejlepsi. a ten druhej: ze toho mame jeste hafo. a po tyhle vete balime dalsiho speka
Jednou jsem jel s kámošem v metru a řekl "No to je ale blbá práce celej den jezdit metrem sem a tam a furt hlásit že se zavíraj dveře a jaká je další zastávka"
Nevim jestli znate tu reklamu na to kafe-asi jihlavanka nebo co. "A proto, kdyz jsem se v 15ti rozhodoval co dal delat, pekarina pro me byla jasna volba." No a kamos vzdycky kdyz huli brko, tak rekne-voni hezky-a podiva se na me a ja vetsinou vyprsknu smichy protoze si toho typka s ty reklamy predstavim s tim brkem.
to Accipiter : myslim, že kdyby pokračovala Česká soda, tak by tuhle verzi udělala, a to ještě předtím, než bys to vůbec stihnul vymyslet... Odtamtaď dobrá "hláška" (napsaný to není vtipný) : "Prezident Francie Bill Clinton. Ehm, promiňte, oprava. Prezident Francie nebyl Clinton." ...