Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Često lidi taky sem to kutil a jěště budu a da se použit fakt vše !!I když mi to moc netěsnilo v te sklince tak sem zvrchu zalil voskem a potom parada chtěl jsem vyzkoušet ty velky bomby mame jich doma hodně ale dovidam se že je to na ho*no MENŠI dotaz jak vypada opravdu čisty haš !!ale fakt čisty !!!
Ten nápad s butanem je dobrej, díky, zkusím udělat tlakovej extraktor.
Jinak jsem zkoušel klasickou extrakci lihem, Soxhletův extraktor, de to, ale je s tím onanie, při odpařování extraktu se zvyšující hustotou stoupá teplota varu až na cca. 180 stupňů, a to už THC asi degraduje. Butanem to asi bude lepší
Nazdarek no jako extraktor se da použit cokoli z pevnějšiho plastu a je jedno jak velke !!!ja např použivam nadobu od pullitroveho sava a je jasne že když se to naleje na rovny taliřek tak se to lip odpaří a potop se to lip sundava!!a s tim lihem to zkoušet ani nebudu !
necet sem to tu cely-ted nato nemam moc casu, ale je to fakt vpoho.me se doma v mrazaku vali kotel brka uz z roku 2002 a kvuli jeho chuti(takova plesnivka)to nechce nikdo hulit.ted ho vyuziju k vyrobe neceho, co jsem uz hodne dlouho neochutnal a navic to bude muj vyrobek...
chtel bych jen jeste napsat, ze se da hash udelat jeste tak, ze:
vezmete vse alespon trochu akcniho brka a davate to postupne do zavarovaci flasky a udusavate to nakou drevenou tyčkou, aby to bylo fakt udusany na max.pak to zalejete lekarskym benzinem(ma to aj naky nazev, ale mozek to nepobral)-da se prej koupit v lekarne.toho benzinu by tam mela byt poradna vrstva. no a pak to poradne zavrete a ted to pride(proc sem to nikdy nedelal) zakope se to na rok pod zem.ten benal by tim mel za tu dobu projit a bude vespod, nebo nahore(porad vynechava moje pametove medium)zustane ten ocekavany hash. podotykam, ze takle sem to jen slysel a zadne zkusenasti nemam.jestli nekdo vi ze je to blbost,tak at to sem hned nap at nekoho neuvadim v omyl.
jinak at vam to roste...
vychytanej výmysl, ale doporučuju to pořádně tou páskou stáhnout, protože ten,kdo napsal že nádobka s vatrou bouchla, věděl o čem mluví, taky se nám to s kámošema stalo, a díky tomu nám většina plynu unikla, ale něco málo z toho bylo....
2oGee!!
jasnacka ze to de myslim ze to de v kazdym organickym rozpoustedle ale zalezi na to jestli z toho rozpoustedla neco zustava ve vyslednym produktu, o to ide.....
ale tohle de urco zkus hledani a tam neco o tom bude urco sem to tu uz cetl,
Původní příspěvek od Apofiss Hmm, ten plastovej plyn nejde sehnat.....a proto ptám se znovu.Co mohu použít jako extractor??????
PROSÍM!!!
Appy, nedělej si s tim hlavu, jako extraktor jde použít prakticky jakákoli plastová flaška, třeba od 0,5l coly. Ten plast to nerozpustí a uvnitř není takovej tlak, aby to trhalo... Snad se ti to provede jako mě, jelikož já to dělal z lahvičky od JUPÍKA a CooL